nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

canım ben varım estofem hıbor kan sulandırıcı ve progestan iğne vefıtıl kullanıorum doktor aynen devam ilaçlara dedı ama ne kadar süre devam edıcez bende merak edıyorum

Günaydın güzeller. Gece yine adet sancıyla uyandım. İki gün geçti halbuki. Ay bilemiyorum bezdim 12 günde. Bugün aksam olsa da ne oldugu belli olsa ne uyudugum uyku ne yediğim yemek ya
Aynen zor yaaa her an ağlamaklı geziyorum 4. Gunum daha inşallah mutlu haberi alırız herseye deger

canım ben varım estofem hıbor kan sulandırıcı ve progestan iğne vefıtıl kullanıorum doktor aynen devam ilaçlara dedı ama ne kadar süre devam edıcez bende merak edıyorum
Canim ben estrofemi kan degerim 1000 in ustune cikinca biraktirdi. Progestan igneyi bugun biraktim. Hibor 9. Haftaya kadar devam edecekmis. Fitile de devam dedi o ne kadar devam bilmiyorum

14.GÜN PARDON YANLIŞ OLMUŞ

:) oh ya ben de korktum sana yakın ya değerlerim sonradan mı bozuluyor değerler diye üzüldüydüm çok şükür değilmiş maaşallah diyelim ben de bugün kan verdim inşallah bugün de katlarsa bu iş tamamdır yoksa yapacak bir şey yok..

Canım ben hala olmadım adet sen oldunmu . doktoru aradım bana pazartesiyi bekle olmazsan gel bi test daha yapalim dedi .senin doktorunda pazartesi demiş niye cağrıyo olabilirki

Yok cnm pazartesi keseyi gormeye gidecegiz hadi bakalim hayirlisi ins gecmedi bir turlu su bi hafta

kaçıncı gun kaç çıktı değerlerin bende bugun tekrar kan verdım cok kasık agrım olunca korktum

kaçıncı gun kaç çıktı değerlerin bende bugun tekrar kan verdım cok kasık agrım olunca korktum
canım bende dün kan vercektim sonra vazgeçtim inş güzel bir değer çıkar bende yarın doktora gidicem çook heycanlıyım inş herşey yolundadır.Rabim cumalar hürmetine sağlıklı alalım meleklerimizi kucağımıza evlad hasreti yaşayanlarda tez zamanda anne olmayı nasip etsin..

Kızlar dün transferim oldu sabahta çıldırtan bir migren Ağrı'sıyla uyandım sürekli çıkarıyordum son safahadaydı atağım parol hiç fayda etmiyor ama zaten içsemde anında çıkarıyordum artık dayanamadım ağrı kesici iğne yaptırdım Dr bşy olmaz dedi ama inşallah kuzucuklarıma bşy olmamıştır dua edin lütfen

aminnn inşalllah canım kese görmee mi gidiceksin güzel haberlerle gel ınsallah

11. gün 44
13. gün 90 çıktı canım düşük biraz işte bugün de verdim kan 15. gün bakalım kaç çıkacak
Tatlım değere takılma önemli olan katlaması katlamış seninki de gayet sağlıklı maşallah canını sıkma tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…