canım ben varım estofem hıbor kan sulandırıcı ve progestan iğne vefıtıl kullanıorum doktor aynen devam ilaçlara dedı ama ne kadar süre devam edıcez bende merak edıyorumKizlar hamile kaldiktan sonra estrofeme devam eden varmi ben bugun prosteküsü okudum hamile kaldiginizi ogrenince ilaci birakin yaziyo doktor devam demisti sabah 3 kez iciyorum zararli olurmu acaba ya kafama takildi ne zaman bu ilaclari birakacaz ki
Aynen zor yaaa her an ağlamaklı geziyorum 4. Gunum daha inşallah mutlu haberi alırız herseye degerGünaydın güzeller. Gece yine adet sancıyla uyandım. İki gün geçti halbuki. Ay bilemiyorum bezdim 12 günde. Bugün aksam olsa da ne oldugu belli olsa ne uyudugum uyku ne yediğim yemek ya
Canim ben estrofemi kan degerim 1000 in ustune cikinca biraktirdi. Progestan igneyi bugun biraktim. Hibor 9. Haftaya kadar devam edecekmis. Fitile de devam dedi o ne kadar devam bilmiyorumcanım ben varım estofem hıbor kan sulandırıcı ve progestan iğne vefıtıl kullanıorum doktor aynen devam ilaçlara dedı ama ne kadar süre devam edıcez bende merak edıyorum
14.GÜN PARDON YANLIŞ OLMUŞ
Canım ben hala olmadım adet sen oldunmu . doktoru aradım bana pazartesiyi bekle olmazsan gel bi test daha yapalim dedi .senin doktorunda pazartesi demiş niye cağrıyo olabilirkicanım bende cuma son ilaçalrımı kullandım test sonucum düşünce kimyasal dendi ilaçları bırakrım hala adet olmadım.bugün aradım hemşire normal bir birbucuk hafta gecikir dedi pazarteside olmazsa tekrar görüşelim dedi
Günde 3 kez kullanıyordum canım, doktor 2 ye düşürdü. Crinone jeli de 2 kez kullanıyordum 1 e düşürdü. Ama tamamen kesmedi. 15 gün sonraya kese için randevu verdi o zamana kadar devam edicem. Çok zararı olsa devam etmezlerdi canım. Sen yarın kese görmeye gidiceksin değil mi? Bakalım senin doktor yarın kesicek mi. Bize de yaz gelişmeleri.
kaçıncı gun kaç çıktı değerlerin bende bugun tekrar kan verdım cok kasık agrım olunca korktum:) oh ya ben de korktum sana yakın ya değerlerim sonradan mı bozuluyor değerler diye üzüldüydüm çok şükür değilmiş maaşallah diyelim ben de bugün kan verdim inşallah bugün de katlarsa bu iş tamamdır yoksa yapacak bir şey yok..
kaçıncı gunun bugun canımCanim ben estrofemi kan degerim 1000 in ustune cikinca biraktirdi. Progestan igneyi bugun biraktim. Hibor 9. Haftaya kadar devam edecekmis. Fitile de devam dedi o ne kadar devam bilmiyorum
kaçıncı gun kaç çıktı değerlerin bende bugun tekrar kan verdım cok kasık agrım olunca korktum
yooo düşük değil gayet güzel bence güzel de katlanmış zaten içini ferah tut canım sonucların guzel11. gün 44
13. gün 90 çıktı canım düşük biraz işte bugün de verdim kan 15. gün bakalım kaç çıkacak
canım bende dün kan vercektim sonra vazgeçtim inş güzel bir değer çıkar bende yarın doktora gidicem çook heycanlıyım inş herşey yolundadır.Rabim cumalar hürmetine sağlıklı alalım meleklerimizi kucağımıza evlad hasreti yaşayanlarda tez zamanda anne olmayı nasip etsin..kaçıncı gun kaç çıktı değerlerin bende bugun tekrar kan verdım cok kasık agrım olunca korktum
canum değer güşük değil çok güzel artmış kaçıncı gün emriyosu..11. gün 44
13. gün 90 çıktı canım düşük biraz işte bugün de verdim kan 15. gün bakalım kaç çıkacak
yooo düşük değil gayet güzel bence güzel de katlanmış zaten içini ferah tut canım sonucların guzel
canum değer güşük değil çok güzel artmış kaçıncı gün emriyosu..
aminnn inşalllah canım kese görmee mi gidiceksin güzel haberlerle gel ınsallahcanım bende dün kan vercektim sonra vazgeçtim inş güzel bir değer çıkar bende yarın doktora gidicem çook heycanlıyım inş herşey yolundadır.Rabim cumalar hürmetine sağlıklı alalım meleklerimizi kucağımıza evlad hasreti yaşayanlarda tez zamanda anne olmayı nasip etsin..
Tatlım değere takılma önemli olan katlaması katlamış seninki de gayet sağlıklı maşallah canını sıkma tadını çıkar11. gün 44
evet guzel korkma3. gun embiryosu canım..
evet canım öneli olan katlanması iyi düşünelim inş böyle katlanmaya devam etsin inş..3. gun embiryosu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?