Canım 24. Gün mü 392?Hamile olan arkadaşlar bende inanılmaz kasık Ağrı'ları oluyor siz de var mı böyle seyler normal mı korkmaya başladım 10.gün 66
12.gün 178
24.gün 392 daha da yaptırmadım normal mı bu
O yara varmis gibi olan agri genelde opudan sonra olur benimde opudan sonra vardi o tur agrilar ben uyudugumda dizlerimi karnima dogru cekip uyurdum opudan sonra uyuyamiyodum oyle kasiklarima baski oldumu ayak ayak ustune atinca felan yara varmis gibi agriyodu uykudan uyandiriyordu
Canım sabırsızlıkla yarın senı sonucu beklıyorum kac gundur varya :)Ama 16 gun oldu canim toplama olali. Ayrica 2 tane yumurt toplandi benden. Hani oyle cok agrili olacak biseyim yoktu benim. Hayirlisi.
Canım sabırsızlıkla yarın senı sonucu beklıyorum kac gundur varya :)
Ins cnm.. Yasim 27 senin?Gebelik hiç olmadı bende. Yaşınız kaçti? İnşallah hayırla sonuçlanır.
Ama 16 gun oldu canim toplama olali. Ayrica 2 tane yumurt toplandi benden. Hani oyle cok agrili olacak biseyim yoktu benim. Hayirlisi.
Bende gunde 4 kez kullanıyorum ama bakalım ne zamana kadarKizlar hamile kaldiktan sonra estrofeme devam eden varmi ben bugun prosteküsü okudum hamile kaldiginizi ogrenince ilaci birakin yaziyo doktor devam demisti sabah 3 kez iciyorum zararli olurmu acaba ya kafama takildi ne zaman bu ilaclari birakacaz ki
Bende gunde 4 kez kullanıyorum ama bakalım ne zamana kadar
Günde 3 kez kullanıyordum canım, doktor 2 ye düşürdü. Crinone jeli de 2 kez kullanıyordum 1 e düşürdü. Ama tamamen kesmedi. 15 gün sonraya kese için randevu verdi o zamana kadar devam edicem. Çok zararı olsa devam etmezlerdi canım. Sen yarın kese görmeye gidiceksin değil mi? Bakalım senin doktor yarın kesicek mi. Bize de yaz gelişmeleri.Bebege zarar veriyormu acaba diye telas yaptim gerci zararli olsa doktor devam demezdi bi bildigi vardir diyorum rahat edemiyorum gercekten is pozitifi gormekle bitmiyo rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Amin Can'ım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlı Salih evlatlar versinBana 23 ünde test dediler sanki 13. Gün oluyor benimki. inşallah pozitifleri alırız test günü canım
İnşallah dediğin gibidir cnm içimi rahatlattın sağolasın transferde ismimi bir kere söylediklerinde işkillendim biraz da kağıtta da öyle görünce çünkü ilkinde iki kere ismimi söylediler o Zaman iki embriyo koymuşlardı bu sefer bir kere söylendi bakalım kısmet rabbimin var Hakkı'mızda bildiği nasılsa tevekkülüm tamamenTransfer kağıdın da tek yazdığı içün öyle düşünüyorsan canım onu devlet tek embriyo ya izin verdiği için öyle yazıyorlar mış. Sana iki tane dediler o kadar etmişlerdir
cumartesi gidicem cnm kalp atışına 6+3 olucam cumartesiSen erken mi gittin o zaman cagim cagirdigi donemden? Senle benim aramda 4 gun var sen baya erken gordun keselerini. Kalp atislari icin gittin mi peki?
Ben de bugun tam 5+5 oldum ve kontrole gidiyorum bakalimcumartesi gidicem cnm kalp atışına 6+3 olucam cumartesi
Can'ım takılma o adet Ağrı'larına normal gebe kalanlarda bile olmuyomuş benim de vardı ilk dememede ama hamile kalmıştım niye akşamı beklicen ki merkezden mi öyle dedilerGünaydın güzeller. Gece yine adet sancıyla uyandım. İki gün geçti halbuki. Ay bilemiyorum bezdim 12 günde. Bugün aksam olsa da ne oldugu belli olsa ne uyudugum uyku ne yediğim yemek ya
Can'ım takılma o adet Ağrı'larına normal gebe kalanlarda bile olmuyomuş benim de vardı ilk dememede ama hamile kalmıştım niye akşamı beklicen ki merkezden mi öyle dediler
14.GÜN PARDON YANLIŞ OLMUŞCanım 24. Gün mü 392?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?