• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Teşekkür ederim canım bi sorum daha.olacak batma gerilme hamilelik belirtisi midir mesela bacak bacak ustune atinca yada cok acikinka sanki orda bi yara varmış gibi oluyor mu sizlerde zelibon zelibon S SPAWNS derinn83 derinn83

O yara varmis gibi olan agri genelde opudan sonra olur benimde opudan sonra vardi o tur agrilar ben uyudugumda dizlerimi karnima dogru cekip uyurdum opudan sonra uyuyamiyodum oyle kasiklarima baski oldumu ayak ayak ustune atinca felan yara varmis gibi agriyodu uykudan uyandiriyordu

O yara varmis gibi olan agri genelde opudan sonra olur benimde opudan sonra vardi o tur agrilar ben uyudugumda dizlerimi karnima dogru cekip uyurdum opudan sonra uyuyamiyodum oyle kasiklarima baski oldumu ayak ayak ustune atinca felan yara varmis gibi agriyodu uykudan uyandiriyordu

Ama 16 gun oldu canim toplama olali. Ayrica 2 tane yumurt toplandi benden. Hani oyle cok agrili olacak biseyim yoktu benim. Hayirlisi.

Kizlar hamile kaldiktan sonra estrofeme devam eden varmi ben bugun prosteküsü okudum hamile kaldiginizi ogrenince ilaci birakin yaziyo doktor devam demisti sabah 3 kez iciyorum zararli olurmu acaba ya kafama takildi ne zaman bu ilaclari birakacaz ki

Ama 16 gun oldu canim toplama olali. Ayrica 2 tane yumurt toplandi benden. Hani oyle cok agrili olacak biseyim yoktu benim. Hayirlisi.

Senin baya olmus cnm ondan degildir o zaman benim bi hafta oyle agrilarim olmustu yarin hayirli haberlerini aliriz ins pozitifi gorursun mubarek gunun hatirina ins

Kizlar hamile kaldiktan sonra estrofeme devam eden varmi ben bugun prosteküsü okudum hamile kaldiginizi ogrenince ilaci birakin yaziyo doktor devam demisti sabah 3 kez iciyorum zararli olurmu acaba ya kafama takildi ne zaman bu ilaclari birakacaz ki
Bende gunde 4 kez kullanıyorum ama bakalım ne zamana kadar

Bende gunde 4 kez kullanıyorum ama bakalım ne zamana kadar

Bebege zarar veriyormu acaba diye telas yaptim gerci zararli olsa doktor devam demezdi bi bildigi vardir diyorum rahat edemiyorum gercekten is pozitifi gormekle bitmiyo rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bebege zarar veriyormu acaba diye telas yaptim gerci zararli olsa doktor devam demezdi bi bildigi vardir diyorum rahat edemiyorum gercekten is pozitifi gormekle bitmiyo rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Günde 3 kez kullanıyordum canım, doktor 2 ye düşürdü. Crinone jeli de 2 kez kullanıyordum 1 e düşürdü. Ama tamamen kesmedi. 15 gün sonraya kese için randevu verdi o zamana kadar devam edicem. Çok zararı olsa devam etmezlerdi canım. Sen yarın kese görmeye gidiceksin değil mi? Bakalım senin doktor yarın kesicek mi. Bize de yaz gelişmeleri.

Bana 23 ünde test dediler sanki 13. Gün oluyor benimki. inşallah pozitifleri alırız test günü canım:KK66:
Amin Can'ım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlı Salih evlatlar versin
Transfer kağıdın da tek yazdığı içün öyle düşünüyorsan canım onu devlet tek embriyo ya izin verdiği için öyle yazıyorlar mış. Sana iki tane dediler o kadar etmişlerdir
İnşallah dediğin gibidir cnm içimi rahatlattın sağolasın transferde ismimi bir kere söylediklerinde işkillendim biraz da kağıtta da öyle görünce çünkü ilkinde iki kere ismimi söylediler o Zaman iki embriyo koymuşlardı bu sefer bir kere söylendi bakalım kısmet rabbimin var Hakkı'mızda bildiği nasılsa tevekkülüm tamamen

Günaydın güzeller. Gece yine adet sancıyla uyandım. İki gün geçti halbuki. Ay bilemiyorum bezdim 12 günde. Bugün aksam olsa da ne oldugu belli olsa ne uyudugum uyku ne yediğim yemek ya:63:
Can'ım takılma o adet Ağrı'larına normal gebe kalanlarda bile olmuyomuş benim de vardı ilk dememede ama hamile kalmıştım niye akşamı beklicen ki merkezden mi öyle dediler

Teşekkür ederim canım bi sorum daha.olacak batma gerilme hamilelik belirtisi midir mesela bacak bacak ustune atinca yada cok acikinka sanki orda bi yara varmış gibi oluyor mu sizlerde zelibon zelibon S SPAWNS derinn83 derinn83

kasık ağrısı bel ağrısı batmalar bende hala oluyor...hamilelik belirtesi olarak arama bence..her bünye farklı...

Hmmm anladım cnm hayırlı haberler alırsın inşallah benimde migren Ağrı'm başladı ne yapıcam hiç bilmiyorum Nasıl dayanıcam:(

Back