nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Ya kızlar bana tek embriyo transfer etmişler sanki ama bana transfere girmeden öyle dememişlerdi

İnşallah cnm çok merak ediyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun benim bugün 3932 çıktı 30 günüm bugün

Evet Can'ım iki emriyo transfer edildi insan korkmadan edemiyor dış gebelik falan değildir dimi değerlerim güzel katlandı sonuçta keseleri de Bi görsem de içim rahat etse hep iki taneymiş gibi bahsediyorum ama aslında değerime göre tek galiba ağız alışkanlığı oldu bide biz bu ilaçlara ne kadar daha devam edicez doktorunuz bişey dedi mi size

Bana 23 ünde test dediler sanki 13. Gün oluyor benimki. inşallah pozitifleri alırız test günü canım

Canım dün sağ kasık-karın arası bir bölgede ince ve derinden bir sızım oldu. Sızı sürekliydi bende 2 saat kadar yatıp dinlendim geçti. Sanki rahmi tutan kaslarımda gerilme varmış gibiydi.

Bu sabahta sol tarafımda anlık giren birkaç kramp oldu ama çok hafif. Ben bacak bacak üstüne atamıyorum hemen rahatsız ediyor beni.

Sanki seninki tuttu gibi geliyo bana canım yaa gelmedi mi test günün daha senin? Merakla bekliyorum.

Yarın canim sonunda büyük gün aslinda cmt de annemler ank.dan yarin geliyor 11. Gün yaptıracağım. İnşallah tutmustur dualarım hepimizle

Gebelik olusmasada crinone jel adete engel olmiyor değil mi adet günün geldiğindeadet oluyorsun
Eşofman ile git canım kolay giyilen şeyler giy ayakkabın da öyle olsun. Yanına ped alabilirsin belki çok az kanama olabiliyor normal. Bişey yiyip içme demiştir dr un 8 saat önce kesersin yiyip içmeyi canım. Allah yardımcın olsun.

Hamile olan arkadaşlar bende inanılmaz kasık Ağrı'ları oluyor siz de var mı böyle seyler normal mı korkmaya başladım 10.gün 66
12.gün 178
24.gün 392 daha da yaptırmadım normal mı bu
Canim bende de var o kasik agrilari asiri. Bazen gun boyu agriyo bazen arada oluyo geciyo. Youtube dan videolar izliyorum doktorlar hafta hafta acikliyolar, orda normal diyolar kasik agrilarina

Benim 9.gun 196. 12.gun=486 idi aslında çok fazla değildi ama ikiside tutmuş. Pek bhcg bilgi vermiyor .ben kan sulandiriciyi 9 ay boyunca kullanacam. Fitil 3. Aya kadar kullanılıyor genelde esrofem hakkında bişi demedi. Sadece dozunu düşürdü. Hayırlısı ile kucağımıza alalım da insallah

Ya kızlar bana tek embriyo transfer etmişler sanki ama bana transfere girmeden öyle dememişlerdi

Transfer kağıdın da tek yazdığı içün öyle düşünüyorsan canım onu devlet tek embriyo ya izin verdiği için öyle yazıyorlar mış. Sana iki tane dediler o kadar etmişlerdir

Gebelik hiç olmadı bende. Yaşınız kaçti? İnşallah hayırla sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…