doktor bişey demedi ama kese görünür diye düşünüyorumaminnn inşalllah canım kese görmee mi gidiceksin güzel haberlerle gel ınsallah
tratransferin 18.günü bugun yazarım canım sonucu sende haber ver mutlakadoktor bişey demedi ama kese görünür diye düşünüyorum
sende sonucunu yaz merek ederim canım..güzel haber ver benimde içim rahatlasın bugün kaçıncı gün canım
Tatlım değere takılma önemli olan katlaması katlamış seninki de gayet sağlıklı maşallah canını sıkma tadını çıkar
evet guzel korkma
evet canım öneli olan katlanması iyi düşünelim inş böyle katlanmaya devam etsin inş..
Canim inşallah güzel haberler alicaz senden .merakla bekliyorum pozitif haberi ver bizee
dğer 1600 geçer bence canım hadi bakalım tahminimin üstünde çıksıntratransferin 18.günü bugun yazarım canım sonucu sende haber ver mutlaka
bende 1600 lerde olur dıe beklıyorum ama bakalım kısmetdğer 1600 geçer bence canım hadi bakalım tahminimin üstünde çıksın
bende bazen hamile değilim gibi hissediyorum farklı hayaler kurmuştum aslında mide bulantım hiç yok arada altan iğne batar gibi ağrım oluyor arada çok ayakta kalınca bel ağrım var..inş her şey yolunadadır benimde korkularım var..şeytann vesvesesi canım...bende 1600 lerde olur dıe beklıyorum ama bakalım kısmet
Ah tatlım niye böyle stres yapıyorsunuz kendinize tadını çıkarın hamileliğinizin bulantı en erken 6. Hafta bitiminde başlar o da en erken ve ben doğuma gidene kadar kusmuş biri olarak kesinlikle iyi bir belirti olmadığına teminat verebilirim çoook zor oluyor hiç hamileliğimin tadına varamadım bu yüzden dua ette bulantısız bir hamilelik olsun etrafımda hiç bulantısı olmadan hamilelik geçirenler var bir sürübende bazen hamile değilim gibi hissediyorum farklı hayaler kurmuştum aslında mide bulantım hiç yok arada altan iğne batar gibi ağrım oluyor arada çok ayakta kalınca bel ağrım var..inş her şey yolunadadır benimde korkularım var..şeytann vesvesesi canım...
canım zor bulunca hamileliğin tadını çıkartamıyoruz kafamda birsürü deli sorular bazı duyumlara göre mide bulantısı iyimis Allahım hamileliğimizi güzel geçirmeyi nasp etsin sonrasında sağlıklı alalım kucağımıza..Ah tatlım niye böyle stres yapıyorsunuz kendinize tadını çıkarın hamileliğinizin bulantı en erken 6. Hafta bitiminde başlar o da en erken ve ben doğuma gidene kadar kusmuş biri olarak kesinlikle iyi bir belirti olmadığına teminat verebilirim çoook zor oluyor hiç hamileliğimin tadına varamadım bu yüzden dua ette bulantısız bir hamilelik olsun etrafımda hiç bulantısı olmadan hamilelik geçirenler var bir sürü
Canim 19 nisanda transfer olmustum ben, 24. Gun oluyo bugun.kaçıncı gunun bugun canım
Canim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.bende bazen hamile değilim gibi hissediyorum farklı hayaler kurmuştum aslında mide bulantım hiç yok arada altan iğne batar gibi ağrım oluyor arada çok ayakta kalınca bel ağrım var..inş her şey yolunadadır benimde korkularım var..şeytann vesvesesi canım...
Canımmm çooook sevindimmm keseler dediğine göre ikizler rabbim size bağışlasınCanim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.
Benim kardesim de gecen sene bu zamanlar hamileydi, onun da 3. Aya kadar hic bulantisi olmadi. Ucuncu aydan sonra mahvoldu ama
Cnm çok sevindim bende bugun gidicem nasipse kese gormeye 5+ 3 günlük hamileyimmm inşallah gorurum bende çok heycanliyimCanim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.
Benim kardesim de gecen sene bu zamanlar hamileydi, onun da 3. Aya kadar hic bulantisi olmadi. Ucuncu aydan sonra mahvoldu ama
Gordum canim cok sukur. Hatta erken olmasina ragmen birinin kalp atisini da aldi doktor ama oburunu henuz alamadi haftaya yine cagirdi. Darisi basina icini ferah tutCanımmm çooook sevindimmm keseler dediğine göre ikizler rabbim size bağışlasın
Hayırlısıyla ben de bi kese görseydim içim rahatlasaydı kontrole daha çok var
Ben de cok gerilerek gittim, senin de guzel haberlerini bekliyoruz:)Cnm çok sevindim bende bugun gidicem nasipse kese gormeye 5+ 3 günlük hamileyimmm inşallah gorurum bende çok heycanliyim
Caniiiim cikti mi sonuc??1 saate belli olacak sonucum.. Benden sonrakilere de umut olurum inşallah düşük başlasa da yükseliyor diye :)
İnşallah cnm değerim yüksek benimde ikiz olabilir dediler hakkımda hayırlısı olsun inşallah öğrenir öğrenmez yazarım merak ediyorum bende çokBen de cok gerilerek gittim, senin de guzel haberlerini bekliyoruz:)
Çok güzel bi haber canım. Genelde 4 yumurta kaldığında riske atmadan 3.gün transferi yaparlar. Seninkileri 5.güne kadar bekleteceklerine göre maşallah gelişimleri çok iyi demektir. İnşallah hepte böyle güzel devam eder.Kızlar benide tüp bebek merkezinden aradılar 9 yumurtam toplanmış 5 i döllenebilir boyutaydı ve 4 tanesi döllendi demişti dün bugün aradığındada gelişimlerinin iyi gittiğini ve 5.gün pazartesi günü yerleştirme işlemini yapacağını söyledi
Haklısın Can'ım çok iyi anlıyorum seni ama tecrübe etmiş birisi olarak diyorum bende güzelliğini yaşa Allah kötülüklerden korusun yavrularımızı inşallah ama mide bulantısı herkeste olmuyor bende şimdi dua ediyorum eğer yine hamile kalabilirsem inşallah bu Sefer hiç bulantım olmaz diyecanım zor bulunca hamileliğin tadını çıkartamıyoruz kafamda birsürü deli sorular bazı duyumlara göre mide bulantısı iyimis Allahım hamileliğimizi güzel geçirmeyi nasp etsin sonrasında sağlıklı alalım kucağımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?