nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Annem ablama hamileyken doğuma gidene kadar kusmuş. Bana hamileykense bir kere bile kusmamış. Hatta bende hamileliği o kadar rahat geçmiş ki 3 aylık hamileyken öğrenmiş beni (3 ay düzenli adet olmuş) inşallah seninki de tutar da çok rahat bi gebelik geçirirsin canım

Ayyy ne güzel cnm ya valla moral oldu gerçi inşallah tutsunda diyorum herşeye değerler ama ben kendimin çektiği için değil şimdi bir de bana muhtaç bir yavrum daha var o rezil olursa diye korkuyorum inşallah hepimiz güzel haberler vererek ve sağlıkla Neşe'yle huzurla geçirelim hamileliklerimizi rabbim bana ve tüm bekleyenlere hayırlı haberler sanada güzel güzel takipler nasip etsin bitanem

Aminnnnnn canım mübarek cumaya güzel haberlerle başladık daim olsun inş

maşallah..gözün aydın canım..

canım ne zaman transfer olmuştun acaba bende görebilirmiyim keseyi ben 25 nisanda transfer oldum transferin 9 günü güzel bir değer çıkmıştı acaba benimdemi ikiz benim transferin 7 günü idrar çift çizgi görmüştüm..kan değerine bakıldımı bugün en son kaçıncı gün kan testi yaptırmıtın değer kaçtı..

Benim daha 8 gün var teste yaa nasıl geçecek zaman bilmiyorum bugün az biraz yürüdüm geldim herkes düşünme düşünme diyor mümkün olsa bende istemiyorum ama elde değil iste

Amin canım inşallah bende sizin gibi güzel haberler alır burda heyecanımı paylaşırım inşallahh

Kızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
canım bence bırakma ilaçları yüde 50 artıp birsürü sağlıklı kucağına alan var neden bırak demişki bence iki gün sonra testi takrarla öyle bırak..

KILZAR SONUCU ALDIM COK ŞÜKÜR BOŞUNA KORKUTTUM KENDIMI DEĞERİM 2.127 CIKTI
Maşallahhhh canım biz istedik 1.600 Allah verdi 2.127 artışların daim olsun canım.
Bende çarşamba günü iğne yaptırmaya gidicem hastaneye gitmişken kan vericem valla bakalım artışlar nası

Kızlar bu kan sulandiriciyi iğnesi nerenizden vuruyorsunuz. Benim göbek çevrem çok kötü morardi. Başka nerelerden yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…