Annem ablama hamileyken doğuma gidene kadar kusmuş. Bana hamileykense bir kere bile kusmamış. Hatta bende hamileliği o kadar rahat geçmiş ki 3 aylık hamileyken öğrenmiş beni (3 ay düzenli adet olmuş) inşallah seninki de tutar da çok rahat bi gebelik geçirirsin canımHaklısın Can'ım çok iyi anlıyorum seni ama tecrübe etmiş birisi olarak diyorum bende güzelliğini yaşa Allah kötülüklerden korusun yavrularımızı inşallah ama mide bulantısı herkeste olmuyor bende şimdi dua ediyorum eğer yine hamile kalabilirsem inşallah bu Sefer hiç bulantım olmaz diye
Ayyy ne güzel cnm ya valla moral oldu gerçi inşallah tutsunda diyorum herşeye değerler ama ben kendimin çektiği için değil şimdi bir de bana muhtaç bir yavrum daha var o rezil olursa diye korkuyorum inşallah hepimiz güzel haberler vererek ve sağlıkla Neşe'yle huzurla geçirelim hamileliklerimizi rabbim bana ve tüm bekleyenlere hayırlı haberler sanada güzel güzel takipler nasip etsin bitanemAnnem ablama hamileyken doğuma gidene kadar kusmuş. Bana hamileykense bir kere bile kusmamış. Hatta bende hamileliği o kadar rahat geçmiş ki 3
aylık hamileyken öğrenmiş beni (3 ay düzenli adet olmuş) inşallah seninki de tutar da çok rahat bi gebelik geçirirsin canım
Aminnnnnn canım mübarek cumaya güzel haberlerle başladık daim olsun inşAyyy ne güzel cnm ya valla moral oldu gerçi inşallah tutsunda diyorum herşeye değerler ama ben kendimin çektiği için değil şimdi bir de bana muhtaç bir yavrum daha var o rezil olursa diye korkuyorum inşallah hepimiz güzel haberler vererek ve sağlıkla Neşe'yle huzurla geçirelim hamileliklerimizi rabbim bana ve tüm bekleyenlere hayırlı haberler sanada güzel güzel takipler nasip etsin bitanem
Canim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.
Benim kardesim de gecen sene bu zamanlar hamileydi, onun da 3. Aya kadar hic bulantisi olmadi. Ucuncu aydan sonra mahvoldu ama
Cnm çok sevindim bende bugun gidicem nasipse kese gormeye 5+ 3 günlük hamileyimmm inşallah gorurum bende çok heycanliyim
canım ne zaman transfer olmuştun acaba bende görebilirmiyim keseyi ben 25 nisanda transfer oldum transferin 9 günü güzel bir değer çıkmıştı acaba benimdemi ikiz benim transferin 7 günü idrar çift çizgi görmüştüm..kan değerine bakıldımı bugün en son kaçıncı gün kan testi yaptırmıtın değer kaçtı..Canim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.
Benim kardesim de gecen sene bu zamanlar hamileydi, onun da 3. Aya kadar hic bulantisi olmadi. Ucuncu aydan sonra mahvoldu ama
Ooo maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
Canım 3.gün embriyosuydu seninki belki geç tutunma oluyordur neden doktor hemen ilaç bıraktırdı ya. Başka bi doktordan da fikir alsana canımKızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
Amin canım inşallah bende sizin gibi güzel haberler alır burda heyecanımı paylaşırım inşallahhÇok güzel bi haber canım. Genelde 4 yumurta kaldığında riske atmadan 3.gün transferi yaparlar. Seninkileri 5.güne kadar bekleteceklerine göre maşallah gelişimleri çok iyi demektir. İnşallah hepte böyle güzel devam eder.
Kaçıncı günün cnm işk değerini hatırlayamadım kusura bakma neydi ki Dr ilaç bıraktırıyor kötü bir değer değil çünküKızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
canım bence bırakma ilaçları yüde 50 artıp birsürü sağlıklı kucağına alan var neden bırak demişki bence iki gün sonra testi takrarla öyle bırak..Kızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
Ama yukselmis niye oyle dedi yaKızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
KACINCI GUNDESİN CANIMKızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
Kızlar sonucum çıktı 136, doktoru Aradım ilaçları bırak dedi
KILZAR SONUCU ALDIM COK ŞÜKÜR BOŞUNA KORKUTTUM KENDIMI DEĞERİM 2.127 CIKTI
Maşallahhhh canım biz istedik 1.600 Allah verdi 2.127KILZAR SONUCU ALDIM COK ŞÜKÜR BOŞUNA KORKUTTUM KENDIMI DEĞERİM 2.127 CIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?