• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

aminnn inşalllah canım kese görmee mi gidiceksin güzel haberlerle gel ınsallah
doktor bişey demedi ama kese görünür diye düşünüyorum
sende sonucunu yaz merek ederim canım..güzel haber ver benimde içim rahatlasın bugün kaçıncı gün canım

Tatlım değere takılma önemli olan katlaması katlamış seninki de gayet sağlıklı maşallah canını sıkma tadını çıkar

evet guzel korkma :KK200:

evet canım öneli olan katlanması iyi düşünelim inş böyle katlanmaya devam etsin inş..

Canim inşallah güzel haberler alicaz senden .merakla bekliyorum pozitif haberi ver bizee

1 saate belli olacak sonucum.. Benden sonrakilere de umut olurum inşallah düşük başlasa da yükseliyor diye :)

bende 1600 lerde olur dıe beklıyorum ama bakalım kısmet
bende bazen hamile değilim gibi hissediyorum farklı hayaler kurmuştum aslında mide bulantım hiç yok arada altan iğne batar gibi ağrım oluyor arada çok ayakta kalınca bel ağrım var..inş her şey yolunadadır benimde korkularım var..şeytann vesvesesi canım...

merhaba kızlar blastokist transferi olup kese gören varsa ,kese ölçünüzü yazar mısınız bana lütfen.diğer sorum da doktora transferden kaç gün sonra gittiniz ve doktor size kaç haftalık hamilesiniz dedi?

bende bazen hamile değilim gibi hissediyorum farklı hayaler kurmuştum aslında mide bulantım hiç yok arada altan iğne batar gibi ağrım oluyor arada çok ayakta kalınca bel ağrım var..inş her şey yolunadadır benimde korkularım var..şeytann vesvesesi canım...
Ah tatlım niye böyle stres yapıyorsunuz kendinize tadını çıkarın hamileliğinizin bulantı en erken 6. Hafta bitiminde başlar o da en erken ve ben doğuma gidene kadar kusmuş biri olarak kesinlikle iyi bir belirti olmadığına teminat verebilirim çoook zor oluyor hiç hamileliğimin tadına varamadım bu yüzden dua ette bulantısız bir hamilelik olsun etrafımda hiç bulantısı olmadan hamilelik geçirenler var bir sürü

Ah tatlım niye böyle stres yapıyorsunuz kendinize tadını çıkarın hamileliğinizin bulantı en erken 6. Hafta bitiminde başlar o da en erken ve ben doğuma gidene kadar kusmuş biri olarak kesinlikle iyi bir belirti olmadığına teminat verebilirim çoook zor oluyor hiç hamileliğimin tadına varamadım bu yüzden dua ette bulantısız bir hamilelik olsun etrafımda hiç bulantısı olmadan hamilelik geçirenler var bir sürü
canım zor bulunca hamileliğin tadını çıkartamıyoruz kafamda birsürü deli sorular bazı duyumlara göre mide bulantısı iyimis Allahım hamileliğimizi güzel geçirmeyi nasp etsin sonrasında sağlıklı alalım kucağımıza..

Canim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.
Benim kardesim de gecen sene bu zamanlar hamileydi, onun da 3. Aya kadar hic bulantisi olmadi. Ucuncu aydan sonra mahvoldu ama

Canim ben de senin gibi dusumdugumden normalde pzt kese gormeye gitmem gerekirken hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum her sey yolunda mi acaba diye kabuslar gormeye devam etmektense bugun gittim. Cok sukur de keselerimi gordum:)) 5+5 gunluk hamiletmisim ve ne mide bulantisi ne gogus hassasiyeti ne baska bi sey. Hatta hamileler cok uyur derler, ben 12 de yatip sabah 5 te 6 da gozum aciliyo.
Benim kardesim de gecen sene bu zamanlar hamileydi, onun da 3. Aya kadar hic bulantisi olmadi. Ucuncu aydan sonra mahvoldu ama
Canımmm çooook sevindimmm keseler dediğine göre ikizler rabbim size bağışlasın :KK46:
Hayırlısıyla ben de bi kese görseydim içim rahatlasaydı kontrole daha çok var :(

Cnm çok sevindim bende bugun gidicem nasipse kese gormeye 5+ 3 günlük hamileyimmm inşallah gorurum bende çok heycanliyim

Canımmm çooook sevindimmm keseler dediğine göre ikizler rabbim size bağışlasın :KK46:
Hayırlısıyla ben de bi kese görseydim içim rahatlasaydı kontrole daha çok var :KK43:
Gordum canim cok sukur. Hatta erken olmasina ragmen birinin kalp atisini da aldi doktor ama oburunu henuz alamadi haftaya yine cagirdi. Darisi basina icini ferah tut

Kızlar benide tüp bebek merkezinden aradılar 9 yumurtam toplanmış 5 i döllenebilir boyutaydı ve 4 tanesi döllendi demişti dün bugün aradığındada gelişimlerinin iyi gittiğini ve 5.gün pazartesi günü yerleştirme işlemini yapacağını söyledi

Kızlar benide tüp bebek merkezinden aradılar 9 yumurtam toplanmış 5 i döllenebilir boyutaydı ve 4 tanesi döllendi demişti dün bugün aradığındada gelişimlerinin iyi gittiğini ve 5.gün pazartesi günü yerleştirme işlemini yapacağını söyledi
Çok güzel bi haber canım. Genelde 4 yumurta kaldığında riske atmadan 3.gün transferi yaparlar. Seninkileri 5.güne kadar bekleteceklerine göre maşallah gelişimleri çok iyi demektir. İnşallah hepte böyle güzel devam eder. :nazar:

canım zor bulunca hamileliğin tadını çıkartamıyoruz kafamda birsürü deli sorular bazı duyumlara göre mide bulantısı iyimis Allahım hamileliğimizi güzel geçirmeyi nasp etsin sonrasında sağlıklı alalım kucağımıza..
Haklısın Can'ım çok iyi anlıyorum seni ama tecrübe etmiş birisi olarak diyorum bende güzelliğini yaşa Allah kötülüklerden korusun yavrularımızı inşallah ama mide bulantısı herkeste olmuyor bende şimdi dua ediyorum eğer yine hamile kalabilirsem inşallah bu Sefer hiç bulantım olmaz diye

Back