Anne karnında bu delikler nefes alması için varmış doğumda kapanması bekliyoruz bazıları kapanmiyor ve sizinki çok küçük dedi doktor kapanmasada habersiz bu deliklerle yaşayan çok insan var dedi doktor korkulcak bir durum değilmiş bir yaşına kadar kapanması bekliycez dedi inş kapanır canım iç cekmelerimizide sordum burnu tıkalı olabilir bu durumla alakalı değil dedi gayet rahat doktor eşim bisey çıkmadı işte diyor ben anne yüreği endişeleniyorum yinede..Canım doğdu günden beri her banyosunda Dalin yağla bütün vücuduna sürüyorum bol bol doğduğu zaman dökülme oldu deride yağla geçti şimdi bizimde yüzümüzde var kas ve dudak üstünde hafif deride soyulma şeklinde doktor sebamed yağ önerdi şimdi banyo sonrası ve günlük yüzüne sürüyorum baya azalma var..Birde neye dikkat ettim canım banyo sonrası yüzünde çok oluyor çeşme suyu yapıyor herhalde ama diğermarket sularda çocuğun vücut direncini düşürüyormus pek tavsiye etmiyor doktorlar..Cnm cok gecmis olsun kapanir ins benimkide aynibseyleri dedi kotu bisi olsa boyle rahat konusmazlardi diye dusunuyorum bu deliklerin cesitkeri varmis kuzucuklar daha kucucuk halleriyle o buyuk ameliyatlari oluyolarmis rabbim.kimseye goatermesin ben biraz daha rahatladim ic cekmeleride yok denecek kadar azaldi unutuyo bazen nefes almasini.cok normal.diyolar normal.oldugunu anladim bizimkisi acemilik iate oyle oyle ogreniyoruz rabbim.korusun evlatlarimizi kimseye evlat acisi goatermesin benim kizimin suanki tek sorunu vucut kurulugu bi kac doktora goaterdim normal dediler bana hic normal.gibi gelmedi putur putur oluyo elleri ayaklari karni yaglamam nemlendirmem hic ise yaramiyordu en son.bi doktora gittim o bana vucudunu lifleme dus jeli felan dalin su bu sampuanlarinj kullanma Linola sampuan ve losyonunu kullan dedi aldik deniyoruz bakalim ins.duzelir biraz duzelme var ama tam.anlamiyla duzelmis degil sizin onereceginiz bisi varmi boyle bi durumla.karsilastinizmi
Aynen canım çok çeşit var ama benim aldığım halı içlerinde sanırım oyun için en geniş alanı olan. Çoğunu dar uzun yapmışlar. Şimdi dönmüyorlar belki ama birkaç ay sonra dönmelere yüzüstü debelenmelere başlayacaklar. Kare büyük bir oyun alanı uzun vadede daha mantıklı gibime geldi. Ayrıca tekmelediklerini ses çıkartan bi aparatı var. Bacaklarını ne kadar çok kullanırlarsa gaz çıkartmaları o kadar kolay oluyor. Ayna da koymuşlar kendilerine bakıp tanımaya başlıyorlar. Poşet sesi çıkartan şeylerden de var. Yani birçok açıdan diğer halılardan daha iyi bence. Zaten ödüllü bir halı. Fiyat olarak biraz pahalı ama ikinci ele karşı değilsen eğer Letgo da uygun fiyata da bulabilirsin.Ayy cnm.bende tam oyun.halisi.bakiyodum nasil bisi alayim diye cok kararsizdim.bir suru cesit var senin.tavsiye ettigine mutlaka bakicam birde hoppala bakiyorum.gerci erken.diyolar cnm benimkinin.kusmasida pek yok sadece fazla sutunu cikarir ara sira soyle oluyo memeyi agza alinca kusar gibi midesimi kalkiyo anlamadim agzina kadar tika.basa doluymus gibi mideaini bulandiriyo nasil anlatsam.bilemedimki ara sira yapiyo.belliki doymus alaxak yeri kalmamis o.sekil.sinyal veriyo
Ben doğduğundan beri satın suyla yıkıyorum kızımı yanlış mı yapıyormuşum yani? Çeşme suları leş gibi nasıl küçücük bebeği o sularla yıkıycaz ki. Doktorlar neden tavsiye etmiyorlarmış vücut direncini düşürüyor derken?Anne karnında bu delikler nefes alması için varmış doğumda kapanması bekliyoruz bazıları kapanmiyor ve sizinki çok küçük dedi doktor kapanmasada habersiz bu deliklerle yaşayan çok insan var dedi doktor korkulcak bir durum değilmiş bir yaşına kadar kapanması bekliycez dedi inş kapanır canım iç cekmelerimizide sordum burnu tıkalı olabilir bu durumla alakalı değil dedi gayet rahat doktor eşim bisey çıkmadı işte diyor ben anne yüreği endişeleniyorum yinede..Canım doğdu günden beri her banyosunda Dalin yağla bütün vücuduna sürüyorum bol bol doğduğu zaman dökülme oldu deride yağla geçti şimdi bizimde yüzümüzde var kas ve dudak üstünde hafif deride soyulma şeklinde doktor sebamed yağ önerdi şimdi banyo sonrası ve günlük yüzüne sürüyorum baya azalma var..Birde neye dikkat ettim canım banyo sonrası yüzünde çok oluyor çeşme suyu yapıyor herhalde ama diğermarket sularda çocuğun vücut direncini düşürüyormus pek tavsiye etmiyor doktorlar..
Canım bizim bir komşumuz hep market suyu ile yıkardı ve bebeği hasta olmuştu doktor kesinlikle yıkama demiş bagisikligi olusmazmis bebeğin mikroplara karşı vücut direnci olmuyormus..Ben musluk suların çok pis olduğunu düşünmüyorum uzmanlardan bas bas bağırıyor musluk suyu market sularından daha temiz.diye..Ben doğduğundan beri satın suyla yıkıyorum kızımı yanlış mı yapıyormuşum yani? Çeşme suları leş gibi nasıl küçücük bebeği o sularla yıkıycaz ki. Doktorlar neden tavsiye etmiyorlarmış vücut direncini düşürüyor derken?
Anne karnında bu delikler nefes alması için varmış doğumda kapanması bekliyoruz bazıları kapanmiyor ve sizinki çok küçük dedi doktor kapanmasada habersiz bu deliklerle yaşayan çok insan var dedi doktor korkulcak bir durum değilmiş bir yaşına kadar kapanması bekliycez dedi inş kapanır canım iç cekmelerimizide sordum burnu tıkalı olabilir bu durumla alakalı değil dedi gayet rahat doktor eşim bisey çıkmadı işte diyor ben anne yüreği endişeleniyorum yinede..Canım doğdu günden beri her banyosunda Dalin yağla bütün vücuduna sürüyorum bol bol doğduğu zaman dökülme oldu deride yağla geçti şimdi bizimde yüzümüzde var kas ve dudak üstünde hafif deride soyulma şeklinde doktor sebamed yağ önerdi şimdi banyo sonrası ve günlük yüzüne sürüyorum baya azalma var..Birde neye dikkat ettim canım banyo sonrası yüzünde çok oluyor çeşme suyu yapıyor herhalde ama diğermarket sularda çocuğun vücut direncini düşürüyormus pek tavsiye etmiyor doktorlar..
.sürpriz bebiş mi geliyor yoksa.test bazen bozuk olabiliyor bazen.tekrar deneyebilirsin.ama en garanti kan sonucu tabi.sonuçtan haberdar et bizleri de.hakkında hayırlısı olsun inşallahCanlar merhaba sizde adet durumları nasıl ben hala adet olmadım ve bazen karın bolgemde seyirme.duyuyorum hamiskende vardı öyle seyirmeler bende bugün test aldım hafif.cizgi var gibiydi çok belirsiz üç saat sonra baya belirgin çizgi oluşmuş acaba testmis bozuk inş test bozuktur dikislerim iyileşmedi daha hamişsen doktorum ne der bu duruma inş hamiş değilimdir canlar ya bebişim çok küçük yarın kan vericem korundugum halde hamissem çok dikkat edin canlar inş yarın hakimda hayırlı haberlerle gelirim..
Merhaba canim benim.Benimkide ayni sizdeki gibi.Nasilsiniz simdi yaptirdinizmi tup bebek?Bende nisan yapiyorum 8 gun iynelirim vuruluyor.bendede hidrosalpinks oldu tuplerim alindi rezerv azligi.Siz de nasil tupler alindimi?BismillahirRahmannırRahim
Nisanda arkadaşlarım tüp yaptıracağım burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşıp güzel sonuçlara görüp birbirimize moral olalım. Benim sorunum rezerv azlığı hidroselpenks 2 negatif denemem var şimdi tekrar başladık bir donmuş yumurtam var nisandada tedavimle oluşan tüm yumiler transfer edilecek.
Dua listemiz olur isterseniz. BEKLİYORUUMM
Rabbi hebli minledünke zürriyetten dayyibeten inneke semiuddua" rabbim bana katından temiz bir nesil nasip eyle muhakkak ki sen duaları işitensin.
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
@Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
@sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
@angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
@echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
@kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
@atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
@princess01 /transfer 2Nisan
@betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
@demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
@Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
@ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
@zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
@hayat15/ Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
@ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
canım ben tekrar yaptırdım ama bende farklı şeyler oluştu vücudum iltihap ürettiMerhaba canim benim.Benimkide ayni sizdeki gibi.Nasilsiniz simdi yaptirdinizmi tup bebek?Bende nisan yapiyorum 8 gun iynelirim vuruluyor.bendede hidrosalpinks oldu tuplerim alindi rezerv azligi.Siz de nasil tupler alindimi?
Cok uzuldum canim ALLAH acil sifalar versin .Cabucacik yaptirip bebek sahibi olasiniz IN SA ALLAH .bende yaptiriyorm bakalim nasil olucak.canım ben tekrar yaptırdım ama bende farklı şeyler oluştu vücudum iltihap üretti
başka sıkıntılarla uğraşıyorum
inşallah senin tedavin sonucu pozitif olmuştur
Canlar merhaba sizde adet durumları nasıl ben hala adet olmadım ve bazen karın bolgemde seyirme.duyuyorum hamiskende vardı öyle seyirmeler bende bugün test aldım hafif.cizgi var gibiydi çok belirsiz üç saat sonra baya belirgin çizgi oluşmuş acaba testmis bozuk inş test bozuktur dikislerim iyileşmedi daha hamişsen doktorum ne der bu duruma inş hamiş değilimdir canlar ya bebişim çok küçük yarın kan vericem korundugum halde hamissem çok dikkat edin canlar inş yarın hakimda hayırlı haberlerle gelirim..
Allah tamamına erdirsin canimcok sevindimkızlar ben yeniden hamileyim .hemde kendiliğinden oldu.çok şükür yolunda herşey.oglum 1 yaşını geçti.inşallah bu sefer kızım olucak.bu harika haberi sizinle de paylaşmak istedim
teşekkür ediyorum:)Allah tamamına erdirsin canimcok sevindim
Merhaba neden bahceciyi onermiyorsunuz?Ne gibi olumsuz yaklasimlar yasadiniz orada ogrenebilir miyiz?Kızlar istambulda tüp bebek merkezi arıyorum tavsıyenizi rşca ediyorum(bahöeci olmasın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?