nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Anne karnında bu delikler nefes alması için varmış doğumda kapanması bekliyoruz bazıları kapanmiyor ve sizinki çok küçük dedi doktor kapanmasada habersiz bu deliklerle yaşayan çok insan var dedi doktor korkulcak bir durum değilmiş bir yaşına kadar kapanması bekliycez dedi inş kapanır canım iç cekmelerimizide sordum burnu tıkalı olabilir bu durumla alakalı değil dedi gayet rahat doktor eşim bisey çıkmadı işte diyor ben anne yüreği endişeleniyorum yinede..Canım doğdu günden beri her banyosunda Dalin yağla bütün vücuduna sürüyorum bol bol doğduğu zaman dökülme oldu deride yağla geçti şimdi bizimde yüzümüzde var kas ve dudak üstünde hafif deride soyulma şeklinde doktor sebamed yağ önerdi şimdi banyo sonrası ve günlük yüzüne sürüyorum baya azalma var..Birde neye dikkat ettim canım banyo sonrası yüzünde çok oluyor çeşme suyu yapıyor herhalde ama diğermarket sularda çocuğun vücut direncini düşürüyormus pek tavsiye etmiyor doktorlar..

Aynen canım çok çeşit var ama benim aldığım halı içlerinde sanırım oyun için en geniş alanı olan. Çoğunu dar uzun yapmışlar. Şimdi dönmüyorlar belki ama birkaç ay sonra dönmelere yüzüstü debelenmelere başlayacaklar. Kare büyük bir oyun alanı uzun vadede daha mantıklı gibime geldi. Ayrıca tekmelediklerini ses çıkartan bi aparatı var. Bacaklarını ne kadar çok kullanırlarsa gaz çıkartmaları o kadar kolay oluyor. Ayna da koymuşlar kendilerine bakıp tanımaya başlıyorlar. Poşet sesi çıkartan şeylerden de var. Yani birçok açıdan diğer halılardan daha iyi bence. Zaten ödüllü bir halı. Fiyat olarak biraz pahalı ama ikinci ele karşı değilsen eğer Letgo da uygun fiyata da bulabilirsin.

Ben doğduğundan beri satın suyla yıkıyorum kızımı yanlış mı yapıyormuşum yani? Çeşme suları leş gibi nasıl küçücük bebeği o sularla yıkıycaz ki. Doktorlar neden tavsiye etmiyorlarmış vücut direncini düşürüyor derken?

Canım bizim bir komşumuz hep market suyu ile yıkardı ve bebeği hasta olmuştu doktor kesinlikle yıkama demiş bagisikligi olusmazmis bebeğin mikroplara karşı vücut direnci olmuyormus..Ben musluk suların çok pis olduğunu düşünmüyorum uzmanlardan bas bas bağırıyor musluk suyu market sularından daha temiz.diye..

Cnm dogdugundan beri son bi kac haftadir cesme suyuyla yikiyorum antalyanin sulari temizdir sadece biraz kireclidir ondan oncesi aritma suyuyla suyu kaynatip yikiyodum farkeden bisi yok vucudu kuru zaten daha yeni yeni kiyafetlerinj makinaya atmaya basladim ondan oncesi elimle yikiyodum dikkat etmeye calisiyorum.ama.sanki dikkat ettikce daha kotu oluyo doktorun dedigi losyonla biraz duzelme var

kızlar meraba uzun süredir giremedim nete.yazdıklarınızı da okuyamadım tabi:)masaşallah herkes bebişlerine kavuşmuş.benim paşamda bikaç gün sonra 3 aylık olacak teyzeleri.cok sukur hersey yolunda.bugunlerimize şükürler olsun.

Canlar merhaba sizde adet durumları nasıl ben hala adet olmadım ve bazen karın bolgemde seyirme.duyuyorum hamiskende vardı öyle seyirmeler bende bugün test aldım hafif.cizgi var gibiydi çok belirsiz üç saat sonra baya belirgin çizgi oluşmuş acaba testmis bozuk inş test bozuktur dikislerim iyileşmedi daha hamişsen doktorum ne der bu duruma inş hamiş değilimdir canlar ya bebişim çok küçük yarın kan vericem korundugum halde hamissem çok dikkat edin canlar inş yarın hakimda hayırlı haberlerle gelirim..

.sürpriz bebiş mi geliyor yoksa.test bazen bozuk olabiliyor bazen.tekrar deneyebilirsin.ama en garanti kan sonucu tabi.sonuçtan haberdar et bizleri de.hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canim benim.Benimkide ayni sizdeki gibi.Nasilsiniz simdi yaptirdinizmi tup bebek?Bende nisan yapiyorum 8 gun iynelirim vuruluyor.bendede hidrosalpinks oldu tuplerim alindi rezerv azligi.Siz de nasil tupler alindimi?

Merhaba canim benim.Benimkide ayni sizdeki gibi.Nasilsiniz simdi yaptirdinizmi tup bebek?Bende nisan yapiyorum 8 gun iynelirim vuruluyor.bendede hidrosalpinks oldu tuplerim alindi rezerv azligi.Siz de nasil tupler alindimi?
canım ben tekrar yaptırdım ama bende farklı şeyler oluştu vücudum iltihap üretti
başka sıkıntılarla uğraşıyorum
inşallah senin tedavin sonucu pozitif olmuştur

canım ben tekrar yaptırdım ama bende farklı şeyler oluştu vücudum iltihap üretti
başka sıkıntılarla uğraşıyorum
inşallah senin tedavin sonucu pozitif olmuştur
Cok uzuldum canim ALLAH acil sifalar versin .Cabucacik yaptirip bebek sahibi olasiniz IN SA ALLAH .bende yaptiriyorm bakalim nasil olucak.

Mrb cnm ben gecen ayin 7 de adet oldum 15 gun surdu daha olmadim bugunlerde olurum.diye tahmin ediyorum adet olmamanda normal cnm sut veren bazi kadinlar hemen adet olmuyorlarmia belli olmuyo yani eltimin gelini 1 sene adet olmadi bence bisi yoktur bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…