aynen canım kendilri düşünsün banane o gün çok üzülmüştüm demeyimde şaşırmıştım
nişandan önce baya hava atıyolardı :=Daman hayırlısı nişanda böle geçti işlaa düğüne takarlar ama tavrimi kodum kesin takarlar sempatiksalakcinni
Kızlar ben başka bişi sölücem daha da bi şok olun :)
Haziran'da nişanım var benimde, aylar öncesinden annesi nişan bileziğimi ve düğün bileziğimi aldırdı oğluna.Nişanda ve düğünde bunları takıcakmış sadece:) Ve ablasının düğün bileziğini de sözlüme aldırdı:)
Ama parayı veren oğlu, bu nasıl iş anlamadım. Set met takarlar normalde nişanda ya da düğünde ama onlar bişey takıcağa benzemiyo. Bana takıcağı bilezikleri annesi takmış gibi varsaymıcam hiçbi zaman, takıldığı günde gidip bozdurucam !
ay kızlar sizi gördüm sevinmedim bu duruma belki ama yalnız olmadığımı bilmek güzel:sinifsinif: ya inanın altınında değilim eminim çoğumuz öyle
nişan akşamı o kadar insan gelicek benim ailemin durumu öyle aham şaham değil adamcağız bir maaşla hepimizi okuttu iş sahibi oldum sayesinde sonuçta ne takarsalar o onların gururrudur değilmi tek bana hayrı yokki kendi çocuklarınında işine yarıycak ama ben dün akşam sordum ne takcaklar sizinkiler baktım kimse sormuyor oda sormuyor rezil olmak var işin ucunda he herkes onları ayıplar belki diyebiliriz ama sonuçta o ailede benim ailem olucak bende mahcup olucam
ay oda bende bilmiyorum demezmi :sinifsinif: çok sinirlendim çok insan bi sorup öğrenmez mi nasıl olur nasıl gider bana soruyor ne yapılır bende kızdım hiç bişey demedim kapattım dünden beri görüşmüyoruz
sorun takı filan değil ailesinin bu ilgisizliği oda arada kalıyor hayırlısıyla atlatsam
demekki bu tarz durumlarla her insan karşılaşabiliyor:)benimde 2 hafta önce nişanım oldu kayınvalidem sadece gelicekleri gün ve saati konuştu annemle hiç bişey sormadı,biz nişanlımla alışverişe çıktık sadece ikimiz(kayınvalidemin bu huyu çok iyi bizim peşimize takılma huyu yok:))nişan giyiceğim elbiseyi,ayakkabı ve ıvır zıvır üst baş bişeyler aldık bizde nişan alışverişinde takıda alınır böyle bi konu olmadı:)yüzüklerimizi aldık döndük eve.takı mevzusu olmadı böyle şeyleri daha öncedende hiç konuşmazdık ben altın sevmem yüzük ve küpe hariicinde bişey takmam ama akrabalarımız nişana geliceği için annemle mahçup olacağız diye üzüldük ama annemler takıcaklarını yinede aldılar onlar takmasada ben takıcam kendileri bilirler dedi:)yüzüklerimiz takıldı el öptüm kayınvalidem 3 bilezik taktı sözdede nişanlım tektaş almıştı bi de söz yüzüğü bişey takmamıştı. inanın içim rahatladı o bilezikleri hiç takmıycam belki ama insanlar bunu dedikodu malzemesi yapıo .seni çok iyi anlıorum ilgisizlikte gıcık ediyo insanı bizde nişandan önce tartıştık nişanlımla ama o günler geçio bi şekilde belki bişeyler düşünmüşlerdir moralini bozma sakın ben moralimi bozdum nişanda sivilceler çıktı yüzümde:)ay kızlar sizi gördüm sevinmedim bu duruma belki ama yalnız olmadığımı bilmek güzel:sinifsinif: ya inanın altınında değilim eminim çoğumuz öyle
nişan akşamı o kadar insan gelicek benim ailemin durumu öyle aham şaham değil adamcağız bir maaşla hepimizi okuttu iş sahibi oldum sayesinde sonuçta ne takarsalar o onların gururrudur değilmi tek bana hayrı yokki kendi çocuklarınında işine yarıycak ama ben dün akşam sordum ne takcaklar sizinkiler baktım kimse sormuyor oda sormuyor rezil olmak var işin ucunda he herkes onları ayıplar belki diyebiliriz ama sonuçta o ailede benim ailem olucak bende mahcup olucam
ay oda bende bilmiyorum demezmi :sinifsinif: çok sinirlendim çok insan bi sorup öğrenmez mi nasıl olur nasıl gider bana soruyor ne yapılır bende kızdım hiç bişey demedim kapattım dünden beri görüşmüyoruz
sorun takı filan değil ailesinin bu ilgisizliği oda arada kalıyor hayırlısıyla atlatsam
demekki bu tarz durumlarla her insan karşılaşabiliyor:)benimde 2 hafta önce nişanım oldu kayınvalidem sadece gelicekleri gün ve saati konuştu annemle hiç bişey sormadı,biz nişanlımla alışverişe çıktık sadece ikimiz(kayınvalidemin bu huyu çok iyi bizim peşimize takılma huyu yok:))nişan giyiceğim elbiseyi,ayakkabı ve ıvır zıvır üst baş bişeyler aldık bizde nişan alışverişinde takıda alınır böyle bi konu olmadı:)yüzüklerimizi aldık döndük eve.takı mevzusu olmadı böyle şeyleri daha öncedende hiç konuşmazdık ben altın sevmem yüzük ve küpe hariicinde bişey takmam ama akrabalarımız nişana geliceği için annemle mahçup olacağız diye üzüldük ama annemler takıcaklarını yinede aldılar onlar takmasada ben takıcam kendileri bilirler dedi:)yüzüklerimiz takıldı el öptüm kayınvalidem 3 bilezik taktı sözdede nişanlım tektaş almıştı bi de söz yüzüğü bişey takmamıştı. inanın içim rahatladı o bilezikleri hiç takmıycam belki ama insanlar bunu dedikodu malzemesi yapıo .seni çok iyi anlıorum ilgisizlikte gıcık ediyo insanı bizde nişandan önce tartıştık nişanlımla ama o günler geçio bi şekilde belki bişeyler düşünmüşlerdir moralini bozma sakın ben moralimi bozdum nişanda sivilceler çıktı yüzümde:)
cnm en azından sana 3 tane bilezik takmışlar.bakalım bana kaç tane takıcaklar?
aynı şekilde bende altın takmam ama nişan büyük nişan akrabalara karşı rezil olmak var,
o yüzden takması lazım ama takmasa da onun tercihi.Rezil olan o olcak
kayınvalide benimkiyse hiçbir şey takmaz oğlunun aldıklarını kendi almış gibi bide hava yapar millete :tomato:
milda o bilezikleri takacaklarından haberim yoktu senin anlayacağın yüzük takıldığı ana kadar stresliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?