Mantikli yorum yapan biri cikmis neyse kicanım,ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.bu insanlar ne yiyip ne içsin.kira mı versin,elektrik su yakıt mı ödesin.çocuk büyütüp okutup,bir de evlenmeleri için kenara 2 kuruşu nasıl koysun
üstelik burada bir de sorumsuz bir evlat var.
anladım cnmParasi olmayan evlenmesin degil olay
Parasi olmayan takiyi dert eden takisiz olmaz diyen evlenmesin diyorum
ben olsam böyle bir aileye gelin gitmezdimEvet kk hatunları sevgilinizin ailesi nişanda takı takmak yerine kiralamak isterse ne dersiniz?
Maddi durumları iyi değil biliyorum ama zaten çok bişey beklediğimiz yok ki düğünü de nişanı da erkek arkadaşımla ben yapıcaz ailelerinde takılarını alıp gelmesi çok şey mi yani.
Dün erkek arkadaşım bunu söylediğinde küplere bindim,elaleme gösteriş yapmayı düşünüyolar bizim beş kuruş paramız yok azıcık da bize katkıda bulunmayı düşünmüyorlar,ne taktıkları önemli mi,birilerinden borç alıp gelseler azıcık borçtan kim ölmüş ki.
Bu konuyu duyunca aşırı sinirlendim açıkcası.Siz olsanız ne düşünürsünüz ?
(Ayrıca anne babasının bir miktar geliri var,büyük oğulları evli ailecek onlarda kalıyor karı koca ikisi de çalışmıyor, onlar için harcıyorlar. )
eğer çok paranız yoksa nişan törenini aile içinde yapabilirsiniz. sadece 1 yüzük ve bi bileklik takabilirler.Evet kk hatunları sevgilinizin ailesi nişanda takı takmak yerine kiralamak isterse ne dersiniz?
Maddi durumları iyi değil biliyorum ama zaten çok bişey beklediğimiz yok ki düğünü de nişanı da erkek arkadaşımla ben yapıcaz ailelerinde takılarını alıp gelmesi çok şey mi yani.
Dün erkek arkadaşım bunu söylediğinde küplere bindim,elaleme gösteriş yapmayı düşünüyolar bizim beş kuruş paramız yok azıcık da bize katkıda bulunmayı düşünmüyorlar,ne taktıkları önemli mi,birilerinden borç alıp gelseler azıcık borçtan kim ölmüş ki.
(Ayrıca anne babasının bir miktar geliri var,büyük oğulları evli ailecek onlarda kalıyor karı koca ikisi de çalışmıyor, onlar için harcıyorlar. )
benim ailemde aynı ama inan ne kadar ince düşünürsen karşına o kadar düşüncesizler çıkıyor bu böyleŞu kadar söyleyeyim kızlar size.
Babam bayağı zengin, yani zengin değil aslında da aylık 10000in altına düşmez geliri.
Evlenmemi istemedi. Maddi manevi desteği kesti. Annemle ayrılar zaten. Tek çocuk, tek torunum. Kimsem yok, kalmadı.
Annem taseron firmada çalışıyor. 1000 tl maaşı var. Ben de çalışıyorum. Evimiz kira. Anca kıtı kıtına yetiyor. Benim maaş zaten krediye gidiyor. (annem sevinsin diye evi 2 sene önce full yeniledim, mobilyaları falan. evlenmek aklmda yoktu, hala onu ödüyorum)
Annem o üç kuruş maaşı ile bana krallar gibi çeyiz düzüyorsa, bileziğini yaparken azıcık daha sıkışıcam ama sana değer diyorsa bi zahmet o aile de azıcık poposunu kıstıracak. Ki benim annem en baştan şunu söyledi. "düğün sonrasına borçları kalmayacak çocukların" kendisi de ona göre yapıyor her şeyi. Zor ama imkansız değil. Ellerini taşın altına sokuversinler.
Ne güzel ya işte böyle duyarlı insanlar huzur getirir.Tebrik ediyorum annenizi gerçekten,Şu kadar söyleyeyim kızlar size.
Babam bayağı zengin, yani zengin değil aslında da aylık 10000in altına düşmez geliri.
Evlenmemi istemedi. Maddi manevi desteği kesti. Annemle ayrılar zaten. Tek çocuk, tek torunum. Kimsem yok, kalmadı.
Annem taseron firmada çalışıyor. 1000 tl maaşı var. Ben de çalışıyorum. Evimiz kira. Anca kıtı kıtına yetiyor. Benim maaş zaten krediye gidiyor. (annem sevinsin diye evi 2 sene önce full yeniledim, mobilyaları falan. evlenmek aklmda yoktu, hala onu ödüyorum)
Annem o üç kuruş maaşı ile bana krallar gibi çeyiz düzüyorsa, bileziğini yaparken azıcık daha sıkışıcam ama sana değer diyorsa bi zahmet o aile de azıcık poposunu kıstıracak. Ki benim annem en baştan şunu söyledi. "düğün sonrasına borçları kalmayacak çocukların" kendisi de ona göre yapıyor her şeyi. Zor ama imkansız değil. Ellerini taşın altına sokuversinler.
İste bunu onlara soylersen onlar da bosuna ugrasip da sacmasapan careler aramazlardarkmore ben takıyı mı sorun etmişim kiralık takıyı mı istersen önce bir onu netleştirelim,kiralık takı olacağına hiç olmasın daha iyi.
Abla her kadının 3-5 lira kenarda bulunur ben demiyorum ki buyuk seyler olsun, 2 çeyrek bile takmak zor olmamalı. Gösterişe gelince herkes rol pesinde.canım,ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.bu insanlar ne yiyip ne içsin.kira mı versin,elektrik su yakıt mı ödesin.çocuk büyütüp okutup,bir de evlenmeleri için kenara 2 kuruşu nasıl koysun
üstelik burada bir de sorumsuz bir evlat var.
rezillk cnm ne demek kiralamak bunu hemen ailene söyle ve kaynananı cagırsınla oturup konussunlar seni sahipsiz sanmıslar belli kaynanan kredi ceksin cnm nerdeymis öyle bedavaya kız almakEvet kk hatunları sevgilinizin ailesi nişanda takı takmak yerine kiralamak isterse ne dersiniz?
Aynen öyle olcak canım annemle annesi konuşacak henüz konuşma olmadı erkek arkadaşımla ben karışmıcaz bu konulara,onlar çözsünler.rezillk cnm ne demek kiralamak bunu hemen ailene söyle ve kaynananı cagırsınla oturup konussunlar seni sahipsiz sanmıslar belli kaynanan kredi ceksin cnm nerdeymis öyle bedavaya kız almak