Nişanda kiralık takı

Helen_bm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
2.171
1.488
Evet kk hatunları sevgilinizin ailesi nişanda takı takmak yerine kiralamak isterse ne dersiniz?
Maddi durumları iyi değil biliyorum ama zaten çok bişey beklediğimiz yok ki düğünü de nişanı da erkek arkadaşımla ben yapıcaz ailelerinde takılarını alıp gelmesi çok şey mi yani.
Dün erkek arkadaşım bunu söylediğinde küplere bindim,elaleme gösteriş yapmayı düşünüyolar bizim beş kuruş paramız yok azıcık da bize katkıda bulunmayı düşünmüyorlar,ne taktıkları önemli mi,birilerinden borç alıp gelseler azıcık borçtan kim ölmüş ki.
Bu konuyu duyunca aşırı sinirlendim açıkcası.Siz olsanız ne düşünürsünüz ?

(Ayrıca anne babasının bir miktar geliri var,büyük oğulları evli ailecek onlarda kalıyor karı koca ikisi de çalışmıyor, onlar için harcıyorlar. )

Demekki alacak gucleri yok elalem bisey takmadi demesinler diye utancindan yapacaktı. Kim istemez alıp gelinin kollarini doldurmayı ama birim yapmalari lazımdı

Paraları yok alamıyorlar.
Millete gösteriş için kiralıyorlar.
Hey yarabbim. Ne dengesiz insalarla doldu taştı dünyaa..
Oğulları büyüdü evlenecek derdine hiç mi düşmez bi aile. Ne takıcaz ne edicez diye hiç mi düşünüp birikim yapmaz.
Gerçi benimkiler de yaptı ama sonradan lafını ettiler hepsi bir alem

kesinlikle
kesinlikle kabul etmem..nişan olmasın daha iyi aranızda yüzük takın ailelerle..

Çeyrek taksalar ya da bizim adetlerde erkek tarafı nişanda geline bi şey takmaz diye kıvırsalar daha iyi

Demekki alacak gucleri yok elalem bisey takmadi demesinler diye utancindan yapacaktı. Kim istemez alıp gelinin kollarini doldurmayı
Biz de çok şey beklemiyoruz ki zaten olduğu kadar. Büyük abisi çalışmıyor onlara gidiyor bütün paralar,kendi isteği ile iş beğenmediğinden çalışmıyor yoksa kendi durumlarını karşılayacak paraları var.

Demekki alacak gucleri yok elalem bisey takmadi demesinler diye utancindan yapacaktı. Kim istemez alıp gelinin kollarini doldurmayı
vallahi kızkardeşimin eşinin ailesi zengin ama takıp takıştırmak istemediler uyanıklık yapmaya çalıştılar..ince bir set 4 bilzik taktılar zor bela..10 bilezik bile takarlardı içleri el verseydi

Ben olsam kabul etmem. Durumları yoktur takamazlar tamam fakat sadece millete gösteriş için kiralamak ne demek.. Nişanlında almasın durumu yoksa takı şart değil sonuçta madem durumlarını biliyorsunuz.

O zaman istedigini aldir ne gerekiyo yaptir

Nişanı erkek arkadaşımla ben yapıcaz zaten azıcık paramız var,takılardan belki toplanır diye çok kişi çağırmak istiyoruz benim tarafımdan çünkü annemler çok kişiye takmışlar. Onlardan çok şey de beklemiyoruz ama ben çok kızdım kiralama işine. Annemle annen konuşsun dedim yoksa yüz göz olmak istemiyorum.

O zaman istedigini aldir ne gerekiyo yaptir
Adamcağızları borç içinde bırakmışlar yine de çok şey bekleyemiyorum,evlerinin bütün eşyaları yenilendi taksite bağlamışlar maaşı,ayrıca abisinin eşi çalışmıyor olmasına rağmen 4 yaşındaki çocuğu kreşe yolluyor,böylece bişey kalmıyor.

Iyi de nişan yapmayın misafirler takılacakları düğünde takarlar zaten

Ailesi de biriktirir düğüne kadar

Madem siz yapcaksiniz kardes az para biriktirip yapsaniza nisani yoksa evde kendi aranizda yapin sizde yok ailede yok bosa ne sen ve nisanlin nede kv ler girsin borca az olsun ama tatli olsun mutluluklar
Ya işte amacımız benim tarafımdan çok kişi toplayıp takılardan üç beş kenara koymak düğün için,yoksa aile içinde yapacaktık.

benim nişanda da hiç bir sey takılmadı canım valla hiç aklıma dahi getirmedim. boşver yaa huzur mutluluk inan daha önemli ya.. mutluluklar bir ömür İnşallah..

hiç takı olmasa çok daha iyi. kiralık takı çok komik bir şey. sırf gösteriş olsun diye zavallıca.. paramız yok kızım sana gönlümüz isterdi ama yapamadık diyip hiç takmasalar keşke.

Durumlarina gore aldirirsin takı gösteriş icin degilde guclerin yetecegi kadar istersin eşyayida heralde aldiracaksin onlarda kuzu gibi alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…