- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman biraz daha bekleyinPardon da paramız olsa zaten alırız biz paramız yok azıcık parayla nişan yapıcaz takıları da mı biz alalım.
Biz bişey istemedik onlar söylemişler,ayrıca aile arasında olacak diye biliyorlar.Durumun çok iyi olmadığını bildiğmiz halde neden bişeyler isteyelim ki.ne nişanda ne de düğünde takı takılmadı bana durumları yoktu hiçde küplere binmedim kimse bize bişey takmak zorunda değil çünkü. eşim kredi çekti evlendik mis gibi sevdiğimle yaşıyorum yemişim takısını
ayrıca siz takıistediniz demmi kiralık takalım dediler takı istemeseniz neden böyle bişey desinler
sen o nişandan vazgeç.Biz bişey istemedik onlar söylemişler,ayrıca aile arasında olacak diye biliyorlar.Durumun çok iyi olmadığını bildiğmiz halde neden bişeyler isteyelim ki.
İlle taki istiyorsan kendin al madem
Paraniz yoksa gecinmeyi dert etmiyorsunuz da dugun nisan takisini mi dert ediyorsunuz?o gosterisli seyler bir gun suruyor sonra sefaleti omurboyu cekiyorsunuz yoksa paraniz takisiz da olmaz diyorsaniz evlenmeyin[/QUOTE
parası olmayan evlenmesin biraz yanlış bir düşünce??????
canım,ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.bu insanlar ne yiyip ne içsin.kira mı versin,elektrik su yakıt mı ödesin.çocuk büyütüp okutup,bir de evlenmeleri için kenara 2 kuruşu nasıl koysunGösteriş yapmaya gelince takı kiralamayı düşünenler oğlumuz bir gun evlenecek deyip 2 kuruş kenara koyamıyorsa bir de bunu normal gösteriyorsa nisanlanan insan da buna normal bakıyorsa diyecek tek kelime pestir.