Bir gün hepimiz
office 'in sözüne geleceğiz desene, yabancı gelin deyince aklıma geldi hemen kulağı çınlasın.
Zaten yaş farkıyla evleniyorlar Turuncu, ben mi yanlış anladım? Kaç yaş var nişanlısı ile arasında konu sahibinin?
Ya girerleer, nasıl girmezler yav; böyle kız alan(!) aile çok mu süper? Oğulları ne kadar bağımsız?
Ben şahsen oğlumun 21inde okulu yarım yamalak koymuş bohça peşine düşmüş bir kızla birlikte olmasını istemem. Dilimi ısırayım da yani sevdikten sonra sen bilin çocum deriz de hoşlanmam yani koltuk takımı bilmem ne süzen kız kafasından. Oturup konuşsam alırım bilgisini görgüsünü; bu insanlar anlamadı mı sanki?
Anladı muhtemelen ama daha farklı düşünüyorlardı. Minik bir geyşacık lazımdı belki onlara da. Ses edemeyecek, bilmeyecek, bildiği şeyler üç beş koltuk takımı-pırlanta set olacak, maddi gücü olmayacak, oğullarını yönlendiremeyecek, tamam. :)
Ha not düşeyim; illa çalışmalı-diplomalanmalı kafasında değilim, onlar da hayatın nasıl seyrettiğine bakar bugün olmayan yarın olur insanda azim, istek gayret olmalı o ayrı; ama şu takı-toka derdine düşülmesi, "Alacaklar benim ederim bu mu?" altmetinli bu konuşmalar, bu hazırcılık yani... Biraz belli ediyor ister istemez.