Ben daha ne yapabilirim ki? Evlilik hazırlığında maddi konular:(

ne bılıyım tatlım
herkes oyle dusunmuyor mu
hanı ona gore bız yer bakalım
tarıh belırleyelım adı bellı olsun bı hızaya gırelım diye dusunmustum

ama bu işlerin bir sırası vardır,önce tanışır aileler,sonra isteme olur sonra nişan tarihi kararlaştırılır.daha isteme olmadan ilerisini düşünme canım ,ya:KK50:

cnm gec olsun güç olmasın sende bırak artık çeyizi sana neden bu eksik die sorma haklarımı var onların alma gez toz harca giy sende yaşa hayatını yıpratma kendini bidaha mı gelceksin dünyaya herşeyi güzel yaşa ağırdan al bakalım o düşüncekmi evliliğinizi sen kadar

yanı rahat bıraksam son üç ay ıçınde hallederiz herseyı diyecek
valla bende sadece kendim ıcın bırıktırıyorum bu konuyu açtığımdan beri

ya bende bu dünyaya bir kere geldim
tamam sıkıntı çekilir de
samimiyet olunca ıyı niyet olunca çekersin:)

ama bu işlerin bir sırası vardır,önce tanışır aileler,sonra isteme olur sonra nişan tarihi kararlaştırılır.daha isteme olmadan ilerisini düşünme canım ,ya:KK50:

canım yer ayarlayalım diye öyle duşunmuştum
yanı bu gıdışle zaten evlenemeyeceğiz gibi geliyor
ıyıce umutsuzlastım
bana zamanında yok çeyiz al bılmem ne al derken
bosver sımdı alma ılerıde alırız demedı
ama sımdı hep hallederız bılmem ne hep bu modda ben buna kızıyorum

yanı rahat bıraksam son üç ay ıçınde hallederiz herseyı diyecek
valla bende sadece kendim ıcın bırıktırıyorum bu konuyu açtığımdan beri

ya bende bu dünyaya bir kere geldim
tamam sıkıntı çekilir de
samimiyet olunca ıyı niyet olunca çekersin:)

erkekler öledr tatlım sıkıya gelemez karışmak istemezler sen hallet sen bitir herseyi derler yorulmak düşünmek onlara göre deil

canım yer ayarlayalım diye öyle duşunmuştum
yanı bu gıdışle zaten evlenemeyeceğiz gibi geliyor
ıyıce umutsuzlastım
bana zamanında yok çeyiz al bılmem ne al derken
bosver sımdı alma ılerıde alırız demedı
ama sımdı hep hallederız bılmem ne hep bu modda ben buna kızıyorum

offff ya çok mu aşıksın bu sorumsuz adama,sanki evlensenizde hep böyle devam edecek gibi geliyor bu adam:KK50:

erkekler öledr tatlım sıkıya gelemez karışmak istemezler sen hallet sen bitir herseyi derler yorulmak düşünmek onlara göre deil

ama tatlım ben
gunduz yogun bır ıste calısıyorum aksamları ders calısıyorum
bırde benım stresten ve yorgunluktan etkılenen bır hastalıgım var

o cok rahat bır ıste calısıyor
aksamları ders calısmıyor
yanı full tıme boş

yanı artık cok ask kalmadı
bı garıp haldeyım
hep huzursuzum
bırseyler duzelır dıye umdugumdan sanırım bunlar

boşver o zaman sen bu adamı,zaten aşk olsada evlendikten sonra kalmazdı emin ol:KK50:

senin için çabalamayan adama güvenme bence

Son düzenleme:
sen çeyizini yine al , ne demiş eskiler " gelin ata binmiş ,ya nasip demiş." :KK8:
ben bu damat adayını pek gelecek vadeediyor görmedim açıkçası:26: seven adam tüm yükü omuzlar,can atar hatta,üzerine artı yük bindirmez...hiç unutmuyorum bir arkadaşım vardı eski çalıştığım yerde; kızın düğün hazırlıklarına şahit olmuştum.yatak odasını bile aldırmadı adam,çoğu şeyi aldı..üstelik kızın durumu da hiç fena değildi ama adam da milyoner değildi yani...:KK19: sen şimdi bu kadar fedakarsın ,nazlanıyor adam sonra ne olcak?? tek başına mı doğurmaya gideceksin sen? doğum parasını da sana mı ödetcek:KK20: üzülceksen şimdi üzül,sonrası hayırsızsa:KK30:

ama tatlım ben
gunduz yogun bır ıste calısıyorum aksamları ders calısıyorum
bırde benım stresten ve yorgunluktan etkılenen bır hastalıgım var

o cok rahat bır ıste calısıyor
aksamları ders calısmıyor
yanı full tıme boş

cnm hiç çalışmasada uğraşmak istemez düğünmüş davetiyeymiş gelinlikmiş evmiş pedeymiş halıymış hiççç onlara göre deil boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar biz istiyoruzki herseyi birlikte yapalım ama nerdeee ben mobilyalarımı beğendim halılarımı beğendim beyaz esyamı beğendim karar verdim bizimki adet yerini bulsun die geldi baktı uzaktan tamam dedi gecti perdeymiş küçük ev aletleriymiş hiiiiç bakmadı evlenince görürüm dedi gelinliğimi son provada gördü şöyle yapalımmı diorum sen bilirsn boğma beni sıkıldım düğün muhabbetnden acelesi varmı evleniriz üstüme gelme sen hallet hep bunları duyuyodum

:KK9::KK9:
sen çeyizini yine al , ne demiş eskiler " gelin ata binmiş ,ya nasip demiş." :KK8:
ben bu damat adayını pek gelecek vadeediyor görmedim açıkçası:26: seven adam tüm yükü omuzlar,can atar hatta,üzerine artı yük bindirmez...hiç unutmuyorum bir arkadaşım vardı eski çalıştığım yerde; kızın düğün hazırlıklarına şahit olmuştum.yatak odasını bile aldırmadı adam,çoğu şeyi aldı..üstelik kızın durumu da hiç fena değildi ama adam da milyoner değildi yani...:KK19: sen şimdi bu kadar fedakarsın ,nazlanıyor adam sonra ne olcak?? tek başına mı doğurmaya gideceksin sen? doğum parasını da sana mı ödetcek:KK20: üzülceksen şimdi üzül,sonrası hayırsızsa:KK30:

:KK9::KK9:çok doğru üzüleceksen şimdi üzül.düğünden sonraki üzüntüler daha zor olur:KK50:

anladım canım
bende baska bırının konusunu okuyor olsam kesiklikle böyle derdım
Allah'ım bana yardım etsin yaa

pırlantacım,biliyorum üzülüyorsun..dost acı söyler derler...inanki empati yapıyorum,o şekilde yazıyorum..zamanında çektik bizde farklı da olsa yol ayrımlarına geldik...gelecek söz konusuysa şuan üzülmek tek çıkar yol...hani olumlu bişiyler görsem ve görsek arkadaşlarla hiç der miyim böyle şeyler:26: kolay mı sanıyorsun? aynı şeyleri ben yazsam belkide sen de bana derdin,demenide isterdim...inşallah herşey gönlünce olur,tüm yorumlarım tersine çıkar da mutlu olursun,gerçekten çok isterim bunu:KK16:

pırlantacım,biliyorum üzülüyorsun..dost acı söyler derler...inanki empati yapıyorum,o şekilde yazıyorum..zamanında çektik bizde farklı da olsa yol ayrımlarına geldik...gelecek söz konusuysa şuan üzülmek tek çıkar yol...hani olumlu bişiyler görsem ve görsek arkadaşlarla hiç der miyim böyle şeyler:26: kolay mı sanıyorsun? aynı şeyleri ben yazsam belkide sen de bana derdin,demenide isterdim...inşallah herşey gönlünce olur,tüm yorumlarım tersine çıkar da mutlu olursun,gerçekten çok isterim bunu:KK16:

tabıkı canım ınsan hayırlısı ne ıse onu yasamak ıstıyor onu yasamalı
yanı sonu ayrılık olsa da
yaa ben zaten ayrılıklarda cok zorlanan bırıyım

kendin için olanı sen daha iyi bilirsin tabi..ama dediğin gibi bir kere oluyor insan gönlünce olsun ister...herşeyin hayırlısı:KK31:

kendin için olanı sen daha iyi bilirsin tabi..ama dediğin gibi bir kere oluyor insan gönlünce olsun ister...herşeyin hayırlısı:KK31:

evet canım
hayırlısı Allah'ın ınsallah dualarımı ve sızın dualarınızı kabul eder de
hakkımda hayırlısı olur
cok saol canım benım
ve su an ısyerımde 3 kısı evlenıyor onlarda eylul demıslerdı
dugun tarıhlerı ve yerlerı
her dakıka hazırlıklarına sahıt olmak

kızlar geldı sehırdısından
bugun oglen bulustuk ve ıkı arkadas gıbı oturduk
o bugun ızınlıydı işte

ve yanıcok soguktuk bırbırımıze:KK5:

son durum nedir canım? konuna uzun zamandır bakmamıştım şimdi baktım da bir kaç gün öncesine kadar bir gelişme olmamış,umarım üzülmezsin

glzrkndl

canım cumartesı gunu aksam geldı buluştuk
buluşmada baya atıştık
sonra duzeltmeye çalıştı
sonra msnde baya gerıldık
zaten çok sinirlenmiştim ona
bıraz ustune gıttım
soyledıgım bır laf uzerıne
ben senın ıstedıgın kişi olamadım bu gıdısle olamayacagımda
Allah karsına daha ıyısını cıkarsın dedı cıktı

bende msj attım tamam ıstedıgın gıbı olsun bır daha asla aramıcam senı dedım
aradı felan acmadım
işte ertesı gun kursum vardı benım

işte aradı acmadım
sonra kursun onundeyım dedı msj attı
bende boşuna bekleme ben otobusteyım dedim
oda taksı ıle pesınızden gelıcem dedı
neyse işte bı yerde buluştuk ben ustune gıttım
ben cok sınırlenmıstım dedıgın lafa cok ozur dılerım felan dedı

sonra işte ben konuşmak ıstemıyorum deyip yanından ayrıldım
dun buluşmak istiyorum dedi
bugünde öğlen geldi yanıma
yemek yedik
yemekte sana karşı çok kin doluyum dedim
işte aşkla ilgili bişey konuşuyorduk
işte birde benden sana aşık olmamı bekliyorsun yaptığın hareketlere aşk kalmadı bende dedim
onu duyunca bozuldu

sanırım bitecek
kinimi anlatamam size
yeter artık şımarıklığı bıktım yani

kızlar hala konusamadım
zaten kar muhalefetınden gorusmuyoruz bile

sadece oglen yemegı için bulusuyoruz

bu arada kalsedon cum ozel mesaj kutun dolu canım bakarsan sevınırım

X