Merhaba,
Sorunuza bir örnek ile cevap vermek istedim. Bende kiralık takı ile evlendim ve bunu ben teklif etmiştim. Şöyle ki; eşimin ailesi beni istemediğinden söz, nişan, düğün vs. hiçbirine gelmedi. Eşime de 1 lira bile destek çıkmadılar. Hal böyle olunca eşim kendini kötü hissetmesin diye takı istemediğimi sadece millet laf etmesin diye kiralık bulup bu işi çözebileceğimizi söyledim. Nitekim öyle de yaptık. Pişman mıyım? Hayır! Herkes istediği takılar alınsın, bol bol altın takılsın vs. ister ama ne yazık ki herkes istediği hayatı yaşayamıyor.
Sizin "ailenin takı alması lazım" diye nişanlınızın üzerine gitmeniz emin olun sadece sizi ve nişanlınızı yıpratır. Ailesi ile sizin aranızda kalır ve olan sadece size olur. Bırakın almazlarsa almasınlar. Böylece yarın öbür gün bir yerlerde lafta yapamazlar. Eş dost gerçeği bilse de sonuç olarak siz ve eşiniz gerçeği biliyor olacaksınız. Ve nedense şimdiki erkek aileleri evlenirken yardım ettiklerinde üzerinizde büyük bir söz sahibi olmaya çalışıyor. Böylece bundan da kurtulmuş olursunuz.
Eğer gerçekten bir "AŞK" evliliği yapıyorsanız para, pul, takı, eşya olaylarına çok takılmayıp sevdiğiniz adamla geçireceğiniz bir ömüre odaklanın. Emin olun siz mutlu bir şekilde el ele verdikten sonra eksik olan herşey zamanla tamamlanır