- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- Konu Sahibi Benimdilemmam
Sizin için en hayırlısı neyse o gerçekleşecek elbette ama Allah sabır versin yine de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için en hayırlısı neyse o gerçekleşecek elbette ama Allah sabır versin yine de.
cnm hala aşamadınzmı sorunları merak edip baktım nerdeyse ayrılığa gelmişsiniz sen haklısın biraz ters ol istediğin gibi olana kadar burnu sürtsün bakalım düzelicekmi evlilik öncesi hep olur böle gerginlikler daha bu başlangıç umarım az hasarla atlatırsınız bu dönemi hakkında hayırlısı cnm
ben asker esı olarak sunu anlamadım.nıye bedellı yapıyor.her turk cocugu gıbı aslanlar gıbı gıtsın askerlıgını yapsın.ayrıca unv.mezunuymus belkı kısa donem yapar.bu kadar anlatmıssınız ama yazık bedellı parasına valla.ayrıca nısanlının aılesı bedellı parasını verıyoda ogluna verıyor.dugune hıc para harcamamaları hıc dogru degıl.benım anladıgım aılesı senı ıstemıyor ondan bısey yapmıyorlar.bu durumu coz once cunku aılesı senı ıstemezse muhakkak evlenınce huzursuzluk yaratırlar.en ıyı ıhtımal huzursuz olursun kotusu bosanmak zorunda kalmak.aklınızı basınıza toplayın derım ben.cunku su ankı buyuk asktan sorunları yasamaya baslayınca hıcbırsey kalmıyor pısmanlıktan baska.ne demek bedekkı verırız dugun yapmayız hakaret bu ya
Arkadaşlar ayrıldık
iki ay oldu
artık canıma tak etmişti
ayrıca sorun onların herşeyi bizden beklemeleriydi
evliliğe kalkışamayacağımı anladım artık
olan 3 seneme oldu
onla tanıstıgımda 24 yasımı bıtırmıstım
bunca seneme yazık oldu
bu uc yılda saglam bır ılıskı kurup evlenebılırdım
ve mutlu olabılırdım
Allah yardımcım olsun dılıyorum
Arkadaşlar ayrıldık