- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
Ne kadar ağır konuşuyorsunuz dengesiz insanlar falan şunu da unutmayın bu dünya da asgari ücretle emeklilik maasiyla geçimini sağlayan insanlar da var oyuzden hayat herkese aynı standartları sunmuyor maalesef ,ayrıca konu sahibi sizi de çok paragöz gördüm bilmiyorum tutumunuz hoş değilParaları yok alamıyorlar.
Millete gösteriş için kiralıyorlar.
Hey yarabbim. Ne dengesiz insalarla doldu taştı dünyaa..
Oğulları büyüdü evlenecek derdine hiç mi düşmez bi aile. Ne takıcaz ne edicez diye hiç mi düşünüp birikim yapmaz.
Gerçi benimkiler de yaptı ama sonradan lafını ettiler hepsi bir alem
Ne kadar ağır konuşuyorsunuz dengesiz insanlar falan şunu da unutmayın bu dünya da asgari ücretle emeklilik maasiyla geçimini sağlayan insanlar da var oyuzden hayat herkese aynı standartları sunmuyor maalesef ,ayrıca konu sahibi sizi de çok paragöz gördüm bilmiyorum tutumunuz hoş değil
Sizin oralarda takı kiralamalar hoş karşılanıyor heralde,paragozle ne ilgisi var paragöz olsaydım sevgilimi seçmezdim,bi sürü zengin varken.Ne kadar ağır konuşuyorsunuz dengesiz insanlar falan şunu da unutmayın bu dünya da asgari ücretle emeklilik maasiyla geçimini sağlayan insanlar da var oyuzden hayat herkese aynı standartları sunmuyor maalesef ,ayrıca konu sahibi sizi de çok paragöz gördüm bilmiyorum tutumunuz hoş değil
Zaten sade bişey olcak para dökmücez heralde şu anda 2.500 liramız var yaza kadar 5.000 olacak bununla yapcaz yüzükler kıyafetlerde içinde,gerçekten çok paracıyız biz.Amma paracısınız yahu, madem durumunuz yok yapın aile arasında sade bir nişan işte. Ne takısı, ne kiralaması? Ne elalemi? Durumunuz yok ama düğün de yapmak istiyormuşsunuz. Ne bu gösteriş merakı, evliliğiniz huzurlu olsun yeter.
Nasıl bir mantık bu. Annemler zamanında takmış bunları onlar da bize yardım olsun diye takacaklar düğün için biriktireceğiz,evlenen insanlara yardım etmekle gösteriş yapmak nasıl aynı şey oluyor.
Her sayfada yaptığınız şey para muhabbeti, çok kişi çağırıp takı bekliyorsunuz vs. her lafınız paraymış gibi bir izlenim çizdiniz bence. Para varsa vardır, olduğu yere kadardır, yoksa da yoktur. Sağlık olsun. Bu kadar abartmayın.Zaten sade bişey olcak para dökmücez heralde şu anda 2.500 liramız var yaza kadar 5.000 olacak bununla yapcaz yüzükler kıyafetlerde içinde,gerçekten çok paracıyız biz.
Demekki maalesef elaleme rezil olmayalım düşüncesi insanları bu duruma zorluyor hee ellerinde olup da boyle birşeye basvursalar ben de normal karsilamam ama birikim yoksa napcak bu insanlarAsgari ücretle geçinen insan gösteriş meraklısı olmaz.
Oluyorsa benden dengesiz lafını yer.
Konuyu başka yere çekmeyin benim yazdığım gösteriş olduğu yazılmıştı ona cevap olarak yazdım.Yani dügünler, nisanlar sadece takidan mi ibaret? Yani onlar mutlulugunu paylasmak istedigin insanlar degil de, sana para vermeye borçlu olan insanlar mi? Bilmiyorum, sirf zamaninda anneler para takti diye, karsindaki insanlari bankamatik gibi görmek bana itici geliyor.
Sonuçta dügün senin dügünün, kimse bu dügüne sen ve nisanlindan haric finanse etmek zorunda degildir. Bende evliyim ve nisanimi hatta evde yapmistim, tüm sevdiklerim ile. O gün taki hatta hiç aklimda bile degildi, hatta taki olmayacakti ama yinede bir kaç kisi çeyrek felan takmislardi sagolsunlar.
Yani bilmiyorum, bunlar benim fikirlerim.
Demekki maalesef elaleme rezil olmayalım düşüncesi insanları bu duruma zorluyor hee ellerinde olup da boyle birşeye basvursalar ben de normal karsilamam ama birikim yoksa napcak bu insanlar
Konu takıyla ilgili olunca ne ile ilgili yorum yapacaktım,ben de zaten olduğu kadar dedim,kiralık takıya karşıyım hepsi bu,hoş bişey mi sizceHer sayfada yaptığınız şey para muhabbeti, çok kişi çağırıp takı bekliyorsunuz vs. her lafınız paraymış gibi bir izlenim çizdiniz bence. Para varsa vardır, olduğu yere kadardır, yoksa da yoktur. Sağlık olsun. Bu kadar abartmayın.
Kiralık takı konusunda söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum zaten, saçmalık algı eşiğimin oldukça üstünde ama sizin de çevredekiler gelsin, takı taksın diye kalabalık nişan yapmak isteme mantığınız çok yanlış bence. Netice umduğunuz gibi olmaya da bilir.Konu takıyla ilgili olunca ne ile ilgili yorum yapacaktım,ben de zaten olduğu kadar dedim,kiralık takıya karşıyım hepsi bu,hoş bişey mi sizce
Aynen olmazsa kendi aramızda yaparız, güzel bir gün olsun istiyorum ama bu konuyu duyduğumdan beri çok sinirliyim.Birikim yoksa ELALEMİ düşünmeyecekler.
Aile arasında ufak bir yerde nişan olur. Zaten nişanı bir ay sonra yapmayacklar yazın yapacaklar.
4 ayda kenara 2 milyar koyup iki bilezik alabilirler eğer ELALEMİ düşünüyorlarsa.
Millet ner diye hayatı yaşarsan boşa yaşarsın.
Desinlere nişan yapılmaz..
Bana sunun cevabını verir misin 4 ayda 2000 tl biriktirmek ayda 500 tl köşe ye atmak demek ancak normal geçimini sağlayan insanlar ayda 500 tl nasıl arttıracak hayat öyle yaparlar ederler ne varkilerle olmuyor maalesefBirikim yoksa ELALEMİ düşünmeyecekler.
Aile arasında ufak bir yerde nişan olur. Zaten nişanı bir ay sonra yapmayacklar yazın yapacaklar.
4 ayda kenara 2 milyar koyup iki bilezik alabilirler eğer ELALEMİ düşünüyorlarsa.
Millet ner diye hayatı yaşarsan boşa yaşarsın.
Desinlere nişan yapılmaz..
Şu an zaten onlar aile arasında olacak diye biliyorlar ona rağmen kiralık takıyla gelmek istediler duruma göre yapacağız,kimseyi zor durumda bırakmakla nişan olmaz ki herkesin gönlünden ne gelirse.Kiralık takı konusunda söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum zaten, saçmalık algı eşiğimin oldukça üstünde ama sizin de çevredekiler gelsin, takı taksın diye kalabalık nişan yapmak isteme mantığınız çok yanlış bence. Netice umduğunuz gibi olmaya da bilir.
Canım zaten alyans elbise filan derken yine 5000 i buluyor yaYazık değilmi 5000 liranıza? Nişanı evde aile arasında sade bi şekilde yapsanz hem bu arada 5000'ininizi kurtarmış olursunuz hemde birikim yapmış olursunuz düğüne kadar. Siz nişana 5000 harcıycaksınız ama belki gelen giden birbirini götürecek yine ?