Nisana 1 ay kala

Hak verirsiniz ki ben buraya her ani her yasanilani yazamiyorum. Babasini kaybetmeden once de ailesinde istek yoktu hersey sanki itelemeyle oldu. İstemedikleri icin degil biliyorum belki durumlari yok diyeydi. Ama suan araba aliniyor mesela. Yani istendiginde hersey yapilabilirdi ki ben kimseden bisey istemedim gercekten hersey beraber yapilcakti. Ablasi suanda psikoloji hic iyi degil biraz zaman ver dedi. Ben de aramayi dusunmuyorum ama böyle nolcak onu da bilmiyorum

Evlilik gercekten sevgililik gibi degil. Ayni evde yasamak degil yani sadece. Birsuru sorun çıkıyor beraber asmaniz gerekiyor. İnsanız her zaman güçlü olamayiz, kaldıramayacağını hissetmiş olabilir ancak bu noktada ben bu yükü kaldiramiyorum, bitsin demek yerine; '' ben bu yükü tek basıma kaldiramiyorum, gel ortak ol yukume beraber kaldiralim'' diyen insanla evlenmek gerekli. Kaçan insandan korkarim ben ilerisi için. Beni tek basıma bırakacak demek diye dusunurum. Kendini yıpratma, o sıkıntıları tek başına yaşamadı sen neden bitsin demedin. Arama, sorma hatasını anlarsa ve sen de istersen tekrar başlarsınız. Yok ben artık guvenemem dersen de haklısın..

Reactions: anu
Hep diyorum uğraşmayacaksın böyle şeylerle, yapacaksın bi yıldırım nikahı, millete de diyeceksin ki biz evlendik. Sonra herkes kendi hayatına bakacak, saçma sapan şeylerle uğraşmadan.

Bu hikaye yarım kalmış da devam edecek gibi, üzme sen kendini, unutmak öyle üç saatlik şey değil. Duygusal anlar paylasmissaniz heleki

Baban niye bayıldı ayol çok garip

Bir de sizin dış çekim dediginiz nişan dimi, yani zaten evlilik yoluna girilmiş daha ne teklifi?

Babam 1 sene once beyin ameliyati gecirdi 3 kez ust uste. 1 senedir zaten ara ara krizleri oluyordu. Normal bi konusmayi bile yanlis anlayip abartabilecek durumda.

Evet nisan cekimi. Ayni universitede okudugumuz 4 senemizi orda gecirdigimiz cok animiz oldugu icin cekimi orada yapacaktik. Zaten cekimi de arkadasim bi arkadasi vasitasiyla ayarlamisti cok bimasraf degildi. Zaten iptal olduktan sonra fotocuya butun cekim parasini odemis

Bu duruma iki aile sebep olmus malesef.
Mustakbel kv ve babaniz hatalilar.
Bu kadar genclere karismaya ne gerek var.
Babanizinda surekli erkek arkadasinizla gorusmek istemesi damat adayini gereksiz sIkIntIya sokmus.
Ama ne olursa olsun erkek arkadasinizin bu kadar kolaya kacmasi da korkutucu.
Her zorlandiginda gule gule diyecekse isiniz zor.

Bismillah
Genelde anneler bayılır baba niye bayıldı yahu?
Kusura bakmayın ama çocuk haklı. Anne baba ayrı zaten nişan yapacak giymiş takımını babasının cenazesiyle karşılaşmış. Kolay mı öyle ben olsam senelerce atamam o psikolojiyi üstümden.
Üstüne bir de hafi nişan nişan nişan
Bir de hadi düğün ev orası olmaz burası olsun deyince kopmuş çocuk.
Biraz bırakın kafasını dinlesin yazık.

Sorunlu insanla ugrasmak zor. Iyiki bitmis

Zoru görünce kaçan bir insanla mutlu olabileceğini düşünmüyorum canım sen elinden geleni yapmışsın çok üzüldüm yaşadıklarına Allah hakkında hayırlısını versin.

yeni babasını kaybetmiş bir adamı nişan da nişan diye sıkıştırmanın anlamı varmıydı.yazık olmuş.

4 ay gecmis olacakti. Nisan dedigimde davullu zurnali bisey degildi evde aile arasinda yuzuk takilcakti. Surekli nisan ne zaman sorularindan ben de bunaldim. Takalim bitsin istedim. Zorla da bisey yaptirmadim sonucta

4 ay gecmis olacakti. Nisan dedigimde davullu zurnali bisey degildi evde aile arasinda yuzuk takilcakti. Surekli nisan ne zaman sorularindan ben de bunaldim. Takalim bitsin istedim. Zorla da bisey yaptirmadim sonucta
sen dememişsin ama baban epey zorlamış bence.

ilk zorlukta kaçan bir adama nasıl güvenebilirsin bundan sonra?

bu ilişkiden hayır yok

Sıkıya gelememiş. böyle birine dönerse de nasıl güveneceksiniz bilemem. Babanızın rahatsızlığını da biliyordur muhtemelen. bence arayıp sormayın kendisi gerçekten pişman olacak mı zaman göstersin. Bu psikolojiyle evlenmek zaten sağlıklı görünmüyor.

Zoru görünce kaçan benden hemen vazgeçen bir adam kapımda paspas olsa daha da dönüp bakmam. Babanızın tepkisini de anormal bulmadım..madem karşı ev boşalırsa bir sene içinde evlenilebiliyor başka bir eve taşınarak da aynı şey yapılabilir..sonuçta ikisi de kira. Teki kira ddeğilse bile ordan kira alınıp oraya verilir..ben bir çakallık sezdim orda. Belki de karşı komşu taşıncak kadın da bunu biliyo ondan diyor nabız yokluyor her şey olabilir yani

Aileler ve gelin damat adayı neden güzelce biraraya gelip söz nisan düğün ev is eşya vs herseyi açık açık sakin sakin konuşmaz anlamıyorum.. hep sonradan hep yarım yamalak konuşmalar hep ufacık şeylere kocaman darilmalar..

Bence ayrılmak istediği için artık sizin yapacağınız tek şey yolunuza bakmak..

Belki babasını o şekilde bulmuş kaybetmiş olmak gerginlikler çok sarsmistir onu o zamanda tekrar baştan daha düzenli açık net konuşarak yine yoluna koymak herseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…