Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

amin canım.. inşallah hepimiz hamış oluruz..ayrıca bizi sıktığını hiç düşünmüyoruz.. hepimiz burda dert ortağıyız birbirimizi dinlemezsek aramızdaki bu güzel bağ bozulur gider canım...

slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştıkbilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi

hayırlısı olsun cnım.. çıkmayan candan umut kesilmez.. dur daha kırmızıları görmüş değilsin.. hemen umutsuzluğa düşme ama fazlada umutlanma canım...

inşallah canım benim.. ayrıca o bebeği bende çok seviyorum yiyesim var valla ne tatlı şey...

Gunaydin hanimlar bu sabah nasilsiniz bakalim kurleriniz dualariniz insallah gercege doner Allah saglikli hayirli evlatlar nasip ettsin kizlar ilk bebislerine hemile kalanlar ve kalmak isteyenler kanal d erkanlarinda ki doktorum programini acin canli dogum izleyebiicez :)

KIZLARRRR BEN GELDIMM...VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktıcok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....

Hayirlli olsun canim dun haberini cok bekledik ALLAH bizlere de nasip etsin amin

kızlarr dun eve cok gec geldım bılıyosunuz konya merkeze gıttım bı ozel hastanede verdım kan tahlılını 3 de alcan dedıler...onu bekledım sonra ordan bır hekıme gosterdım cokda yardımcı olmadı sag olsun ama esımden bır 5 dk once geldım eve e malum suprzı ona soyledım pesıne benım arkadas kocasını kaptıgı gıbı bıze geldı dun aksam fırsatım olmadı yazmaya sabah da sayfalr cok agrıdı acılmıyordu net k bakmayın canlarım merakta bıraktım sızlerı...

Hayirlli olsun canim dun haberini cok bekledik ALLAH bizlere de nasip etsin amin

amın hepınıze dun gece wallaha sızlere cok dua ettım hepınıze...cok sagolun tatlım evet dun gıremedım nete k bakmayın aksam gec geldım eve sonra arkadaslar geldı e bızı de alıp yemege falan cıktık...s

latacım süper bir haber bu canım benim tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah... kız bu saate kadar beklettin bizi çok merak ettik seni dünden beri bekliyoruz.. ama güzel haberleri vererek affettirdin kendini.:))) teyzeleri yer onu yerr...:)))

:)))bılıyorum tatlım ınan kıhıc fırsatım olmadıkı dusun aksama yemege falan cıktık sonra tekarar eve geldık kahve falan oldum ben dun ayakata gozlerım yuzum kıpkırmız doktorun dedıklerını dahı duymadım cok yoruldum ama gectı o gun artık teyzoslar nısanın ılk damlası geldı:)

latacım gözün aydın darısı bize inşallah :)

kızlar yaaa ne diyorsunuz az önceki yazdıklarıma:26:

tebrikleeeeeeeeeeeeeer Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

muhteşemdi gerçekten şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum Rabbim bu yüce duyguyu bize de nasip eder inşallah amin...

cok cok cok cok cok hayirli olsun bacim cok mutlu oldum yaaa cok duygulandim dun acaba kanda cikmazda uzulurmusun diye korkmustum ama cok sukur ole olmadi RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN darisi bizeee insallah dualarini eksik etme bacim :)

günaydın arkadaşlar.. nasılsınız.. lata gelmediğimi hala ne oldu kan testi, çok merak ediyorum...

günaydın gülşencim

lataaaaaaa çok sevindim tatlım hadi bakalım hayırlısı ayyyyy teyzeş oluyorum desene yuppiiiiii

ya lataaaaaaa bizi öldürdün meraktan yaaa.... Canımmm çoookk sevindimmm o kadar mutlu oldumki senin adına anlatamamm.. Rabbim güzel yavrunu kucağına almanıda nasip etsin......

evet tatlım bende oyleydım kan verdım dusun ben gıdıp sonucu alamadım....arkadası gonderdım nasıl surtının guldugunu gorduysem yanına gıttım hemen hepınıze nasıp etsın cnalrım benım bılıyorum benımle beraber sızlerde mutlusunuz ıyıkı varsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…