• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar bugün doktora gittim biliyorsunuz. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası. kistlerim aynen duruyor desem yeridir, mm lik değişimler olmuş sadece. soğan kürü yapmıştım 15 gün ama şu anda benim kistlere ciddi bir faydası olmamış maalesef :( sanırım benimkiler biraz eski ve yerleşmiş meretler... ama hemen şunu belirtmeliyim, doktorum büyük kistlerin hariç rahmin temizlenmiş, kalınlığı da çok güzel, dedi. her ay mutlaka 10-15 gün iç soğan suyunu, faydası var, dedi. bu nedenle kürü yapanlar aynen devam etsin kızlar, kesinlikle faydası var. vee yumurtlamaya başlamışım bile, yumurtalarımı gösterdi bana monitörde :)) (soğanın yumurtalara faydası olduğunu da duymuştum bu arada) ben adette yumurtlamaya başlandığını bilmiyordum açıkçası. meğer adette başlar ovülasyonda çatlarmış bizim yumoşlar :) yumurtaları büyütmesi için bugün buraya konu olan klomen i verdi. bir de estrofem verdi. ikisi için de hiç iyi şeyler okumadım nette, Allah muhafaza ciddi zarar oluşturabilecek ilaçlar... ama arkadaşlar içmek zorundayız, bu bizim kararımızla olacak iş değil, doktorlara güvenmek şart... şu ayrıntı da var tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da kist yapıyor, kisti olanların daha da büyümesine neden oluyor. düşünsenize bir yandan fayda bir yandan zarar ama napalım... bu yola baş koyduk bir şeyleri göze alıp katlanmak gerek. o nedenle doktor verdiyse, bence kullanın. burada bugün konusu olduğu için bu ayrıntıya girdim. benim doktorun burayı okuduğundan şüpheleniyorum, zira kaç aydır somur somur somurtan kadın bir tatlı dilliydi bir ilgiliydi ki sormayın :)) aslında değiştirmeyi düşünüyordum bugün giderken kafamda bu vardı, bugünkü ilgisi ve yumurtlama takibine başlamamız nedeni ile devam kararı aldım kendimce :) kızlar hepiniz gibi benim de bol bol duaya ihtiyacım var, bu ay benim için mühim gerçekten. kendim meryem suresini okuyorum, bir yandan da şunu duymuştum, 41 tane hurmaya meryem suresi okunur ve yenirmiş (kendimiz değil başkaları okumalıymış hurmaya). benim hurmalar okunuyor şu anda. adet bitince her gün 1 tane olarak yiyeceğim. haftaya salı yumurta takibi başlıyor ve nasip mi olacak bilmiyorum ama bu tarih bizim 1. evlilik yıl dönümümüze denk geliyor :) her şey Rabbimin izni ve müsaadesi ile malum, bizler de tevekkülde olup elimizden geldiğince bol bol dua edip, ilaçlarımızı alıp, güzel güzel beslenip bebeklerimize kavuşacağız inşallah... heee bir de bacaklar dikilecek tabi bir de bu ayrıntı var :)))) hepinizi çok seviyorum umarım sıkmamışımdır uzun yazımla. burada yazdıklarımı şimdi oturup birine anlatsam 10 sn sonra sıkılmaya başlayacaktır eminim, sizin beni anladığınızı ve sıkılmadığınızı düşünerek öpüyorum :)) Allah yardımcımız olsun, bu yaptıklarımız da amacımıza ulaştıracak sebepler olsun inşallah...

amin canım.. inşallah hepimiz hamış oluruz..ayrıca bizi sıktığını hiç düşünmüyoruz.. hepimiz burda dert ortağıyız birbirimizi dinlemezsek aramızdaki bu güzel bağ bozulur gider canım...

slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştık:37::37:bilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi

hayırlısı olsun cnım.. çıkmayan candan umut kesilmez.. dur daha kırmızıları görmüş değilsin.. hemen umutsuzluğa düşme ama fazlada umutlanma canım...

Biz buraları okurken yanda bi bebek çıkıyo ya hani, burun aspiratörü diye reklam var hani, allahım o ne şeker bebek yaaaaaaaaaa..

Allahım biz de istiyoruz bize de hayırlısından ver sağlıklı bebekler ver ,sen herşeyin en iyisini bilirsin allahım, soğan kürü incir kürü hepsine başlıycam her ilişkiden önce sonra aklıma geldikçe " hasbinallah ve nimel vekil" diycem, ve diyorum da zaten , sen bize de hayırlısından güzel evlatlar nasip et, başlığa yakışır şekilde nisan yağmurları gibi her birimizin evine yeni yeni akça pakça umutlar dağıt allahım, sen kabul et allahım,herkesin gönlündekini ver, amin !

inşallah canım benim.. ayrıca o bebeği bende çok seviyorum yiyesim var valla ne tatlı şey...

Gunaydin hanimlar bu sabah nasilsiniz bakalim kurleriniz dualariniz insallah gercege doner Allah saglikli hayirli evlatlar nasip ettsin kizlar ilk bebislerine hemile kalanlar ve kalmak isteyenler kanal d erkanlarinda ki doktorum programini acin canli dogum izleyebiicez :)

KIZLARRRR BEN GELDIMM...:16::16:VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı:52::52:cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....:49::49:

KIZLARRRR BEN GELDIMM...:16::16:VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı:52::52:cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....:49::49:

Hayirlli olsun canim dun haberini cok bekledik ALLAH bizlere de nasip etsin amin

günaydın kızlaaarr.... latadan halen haber yokk kesin girip yazmıştır sabah diyodum... neyse bugün muhakkak bi haber alırız kendisinden.. yasamim bozma moralini rabbim eşinin şifasını versin bir an evvel... gulden59 günaydın cnmm... bebişinin değerleri tam yerinde sanırım maşallah rabbim korusun minik mercmeğinii onu sana bağışlasın... RomaRoma eğer heyecandan duramıcam artık diyosan testi yapta kurtul derim.. latanın bata 5 gün kala yaptığı testte çıkmıştı ama negatifi görürsen hayal kırıklığına uğramak yok ona göreeee :)

kızlarr dun eve cok gec geldım bılıyosunuz konya merkeze gıttım bı ozel hastanede verdım kan tahlılını 3 de alcan dedıler...onu bekledım sonra ordan bır hekıme gosterdım cokda yardımcı olmadı sag olsun ama esımden bır 5 dk once geldım eve e malum suprzı ona soyledım pesıne benım arkadas kocasını kaptıgı gıbı bıze geldı dun aksam fırsatım olmadı yazmaya sabah da sayfalr cok agrıdı acılmıyordu net k bakmayın canlarım merakta bıraktım sızlerı...

Hayirlli olsun canim dun haberini cok bekledik ALLAH bizlere de nasip etsin amin

amın hepınıze dun gece wallaha sızlere cok dua ettım hepınıze...cok sagolun tatlım evet dun gıremedım nete k bakmayın aksam gec geldım eve sonra arkadaslar geldı e bızı de alıp yemege falan cıktık...s

latacım süper bir haber bu canım benim tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah... kız bu saate kadar beklettin bizi çok merak ettik seni dünden beri bekliyoruz.. ama güzel haberleri vererek affettirdin kendini.:))) teyzeleri yer onu yerr...:)))

latacım süper bir haber bu canım benim tebrik ederim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah... kız bu saate kadar beklettin bizi çok merak ettik seni dünden beri bekliyoruz.. ama güzel haberleri vererek affettirdin kendini.:))) teyzeleri yer onu yerr...:)))

:)))bılıyorum tatlım ınan kıhıc fırsatım olmadıkı dusun aksama yemege falan cıktık sonra tekarar eve geldık kahve falan oldum ben dun ayakata gozlerım yuzum kıpkırmız doktorun dedıklerını dahı duymadım cok yoruldum ama gectı o gun artık teyzoslar nısanın ılk damlası geldı:):34:

latacım gözün aydın darısı bize inşallah :)

kızlar yaaa ne diyorsunuz az önceki yazdıklarıma:26:

tebrikleeeeeeeeeeeeeer Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Gunaydin hanimlar bu sabah nasilsiniz bakalim kurleriniz dualariniz insallah gercege doner Allah saglikli hayirli evlatlar nasip ettsin kizlar ilk bebislerine hemile kalanlar ve kalmak isteyenler kanal d erkanlarinda ki doktorum programini acin canli dogum izleyebiicez :)

muhteşemdi gerçekten şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum Rabbim bu yüce duyguyu bize de nasip eder inşallah amin...

canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

bu arada herkese günaydın ..
latacım ne yaptın bilmiyorum buraya yazdınmı sayfalar çok ağır bakamıyorum ama senden hemen cevap bekliyorum tatlım..
banucum, özlemcim, tülincim, canom, gülşencim ve daha ismini sayamadığım herkes kızlar sizler nasılsınız bakalım?

cok cok cok cok cok hayirli olsun bacim cok mutlu oldum yaaa cok duygulandim dun acaba kanda cikmazda uzulurmusun diye korkmustum ama cok sukur ole olmadi RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN darisi bizeee insallah dualarini eksik etme bacim :)

günaydın arkadaşlar.. nasılsınız.. lata gelmediğimi hala ne oldu kan testi, çok merak ediyorum...

günaydın gülşencim

lataaaaaaa çok sevindim tatlım hadi bakalım hayırlısı ayyyyy teyzeş oluyorum desene yuppiiiiii

ya lataaaaaaa bizi öldürdün meraktan yaaa.... Canımmm çoookk sevindimmm o kadar mutlu oldumki senin adına anlatamamm.. Rabbim güzel yavrunu kucağına almanıda nasip etsin......

cok cok cok cok cok hayirli olsun bacim cok mutlu oldum yaaa cok duygulandim dun acaba kanda cikmazda uzulurmusun diye korkmustum ama cok sukur ole olmadi RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN darisi bizeee insallah dualarini eksik etme bacim :)

evet tatlım bende oyleydım kan verdım dusun ben gıdıp sonucu alamadım....arkadası gonderdım nasıl surtının guldugunu gorduysem yanına gıttım hemen hepınıze nasıp etsın cnalrım benım bılıyorum benımle beraber sızlerde mutlusunuz ıyıkı varsınız....

Back