• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kizlar ben kacar az kocisimle ilgileneyim kusuyor bana herkese i.gecelerrrrr

keyifler iyi ama birde su adet belirtileri olmasa gelecem diye israr ediyor resmen benim kirmizilar
slm canim lata cift cizgiyi gormustu ama kandan sonuc alacakti bizde daha haber alamadik

Lata, kuzum, tebrik ederim, kan testinin sonucu ne oldu? İnşallah, hayırlı haberlerin vardır bize:49:

teşekkür ederim canım.tatlım derin ven trombozu toplar damar tıkanıklığı demek.doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarken.yan etki yaptı bende.bacağımda kan pıhtılaşması oldu .10 gün karnımdan iğne vuruldum.kan sulandırıcı ilaç içtim ve 20 gün hiç yerimden kalkmadım zorunlu ihtiyaçlar haricinde.1 sene sonra iyileştim çok şükür .

çok geçmiş olsun.bende yarın baktırıcam.önceki tedavide vermişlerdi clexan diye iğne ama transfer olmadı.şimdi coraspin kullanıyorum.yine baktımak istiyorum.şimdi hamilemisiniz durum nedir.

selam kızlar nasılsınız.?ben çok iyiyyim.bthcg 1200 olmuş doktor kese görülür artık dedi.haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallaah.bu arada ben internetten aralık diye hesaplıyordum ama son adet tarihinin ayından 3 çıkarıyormuşsun.gününede 7 ekliyormuşsun benimde tahmini doğum tarihi 7 kasıma geliyor:).hadi nisan yağmurlari inşallah rabbim sizede göstersin bu duyguları:).bol bol dua edin.ben sizlere ediyorum:)

selam kızlar nasılsınız.?ben çok iyiyyim.bthcg 1200 olmuş doktor kese görülür artık dedi.haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğim inşallaah.bu arada ben internetten aralık diye hesaplıyordum ama son adet tarihinin ayından 3 çıkarıyormuşsun.gününede 7 ekliyormuşsun benimde tahmini doğum tarihi 7 kasıma geliyor:).hadi nisan yağmurlari inşallah rabbim sizede göstersin bu duyguları:).bol bol dua edin.ben sizlere ediyorum:)

canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

bu arada herkese günaydın ..
latacım ne yaptın bilmiyorum buraya yazdınmı sayfalar çok ağır bakamıyorum ama senden hemen cevap bekliyorum tatlım..
banucum, özlemcim, tülincim, canom, gülşencim ve daha ismini sayamadığım herkes kızlar sizler nasılsınız bakalım?

canim ne guzelll allah inslh hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder arkadasim.darisi bizim basimiza inaslh.:16:
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

bu arada herkese günaydın ..
latacım ne yaptın bilmiyorum buraya yazdınmı sayfalar çok ağır bakamıyorum ama senden hemen cevap bekliyorum tatlım..
banucum, özlemcim, tülincim, canom, gülşencim ve daha ismini sayamadığım herkes kızlar sizler nasılsınız bakalım?

gunaydimm canim latadan haber yok hala
benim canim biraz sikkin esim ameliyat olacakti yaa safrasindan bugun onun icin doktra gidecez gun verecekler artik 10.30randevumuz varr
herkese iyi gunler arkadaslar.

kızlar günaydın..

benim bat'a 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım:52:

dün akşamdan beridir kasıklarımda böyle kıvılcımlanmalar oldu hayatım ilk defa oluyo yemin ederim:52:

sabah işe gelirken hamilelik testi aldım...ama yapsammı yapmasammı bilemiyorum,çünkü sabah ilk idrarla yapın diyolar ya acaba beklesemmi yarın sabah kadar:26:

günaydın kızlaaarr.... latadan halen haber yokk kesin girip yazmıştır sabah diyodum... neyse bugün muhakkak bi haber alırız kendisinden.. yasamim bozma moralini rabbim eşinin şifasını versin bir an evvel... gulden59 günaydın cnmm... bebişinin değerleri tam yerinde sanırım maşallah rabbim korusun minik mercmeğinii onu sana bağışlasın... RomaRoma eğer heyecandan duramıcam artık diyosan testi yapta kurtul derim.. latanın bata 5 gün kala yaptığı testte çıkmıştı ama negatifi görürsen hayal kırıklığına uğramak yok ona göreeee :)

günaydın kızlaaarr.... latadan halen haber yokk kesin girip yazmıştır sabah diyodum... neyse bugün muhakkak bi haber alırız kendisinden.. yasamim bozma moralini rabbim eşinin şifasını versin bir an evvel... gulden59 günaydın cnmm... bebişinin değerleri tam yerinde sanırım maşallah rabbim korusun minik mercmeğinii onu sana bağışlasın... RomaRoma eğer heyecandan duramıcam artık diyosan testi yapta kurtul derim.. latanın bata 5 gün kala yaptığı testte çıkmıştı ama negatifi görürsen hayal kırıklığına uğramak yok ona göreeee :)

ama uğrarım hayal kırıklığına:25::25::25:

canim ne guzelll allah inslh hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder arkadasim.darisi bizim basimiza inaslh.:16:

gunaydimm canim latadan haber yok hala
benim canim biraz sikkin esim ameliyat olacakti yaa safrasindan bugun onun icin doktra gidecez gun verecekler artik 10.30randevumuz varr
herkese iyi gunler arkadaslar.

canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bişekilde atlatırsınız..
hayırlısıyla sonra gelsin bebişşşş:

kızlar günaydın..

benim bat'a 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım:52:

dün akşamdan beridir kasıklarımda böyle kıvılcımlanmalar oldu hayatım ilk defa oluyo yemin ederim:52:

sabah işe gelirken hamilelik testi aldım...ama yapsammı yapmasammı bilemiyorum,çünkü sabah ilk idrarla yapın diyolar ya acaba beklesemmi yarın sabah kadar:26:

canım peki erken gebelik testlerindenmi aldın bazısı 3 gün verken sonuç vermeye bilir çünkü
istersen sen yarın sabahı bekle işini garantiye al..

günaydın canım sanada ..

canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bişekilde atlatırsınız..
hayırlısıyla sonra gelsin bebişşşş:

canım peki erken gebelik testlerindenmi aldın bazısı 3 gün verken sonuç vermeye bilir çünkü
istersen sen yarın sabahı bekle işini garantiye al..

günaydın canım sanada ..

canım erken gebelik testimi bilmiyorum ama üzerinde ''nova gebelik testi yazıyo ''

Back