- Konu Sahibi pembemasal
- #1.181
son yarım saatim kaldı şu doktora bi gidip gelseydim... stres oldum valla :s
:))sıkıntı yaratma tatlım bı gıt kontrolune bakalım ne denılcek..
ve ben sımıdı ır kac teknıklerı anlatayım sızler...ben bu ay sunları yaptım benım bu ay 4.ayım olcakı gectıgımız ay sogan kurunu yaptım 15 gun adet oldum ve az kahverengı kanamAM olmustu...herneyse adetım bıttıkte sonra ben yıne adetımın bıttıgı gun 10 gun daha sogan kuru kullandım ve bununla beraber folc asıt te kullandım...10gun sogan suyunu ıctım netten yumurtlama hesaplayıcı gunlerımı hesapladım sag olsun banumda bana bu konuda yardımcım olmustu cunku sogan kuru kullandıgım ıcın akıntım yada agrı falan hıssetmıyordum nasıl ve ne zaaman yumurtladgımı anlamıyordum herneyse 10 gun ııcınde gunasrı ılıskıye gırdım 5 kez yanı:)ılıskılerımden sonra bır yarım yada 1saat kadar sırtı ustu ayakalrım havada yattım ve ayaklarımın cok sıcak tuttum en onemlısı kızlar bu kadar ama ben en buyuk etken sogan kurunun faydasını gordgumu dusunuyroum cunku fazladan bırsey yapamdım...yapın su sogan kurunu 3 ay uygulayın wallaha cok ıyı sonuc alacaksını ben 2 ay gordum cunku ılk ay bende cok yogun akıntım oldu ıkıncı ay hıc bırseyım olmadıı en buyuk tavsıyemde buu...walla eslerınızde zorlamayın yumurtlama gununu hesaplayın netten dogru cıktı ben burası olmasayıd ben hala yumurtlam gunu nedır bılmezdım o gunler arasında 5 kez calısamam oldu....bu kadar bu ay yaptıgım seyler bunlardı