• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tsh ne demek (ben biraz cahilim sanırım :( )

est canım :) troid hormondur bu hormon kan yolu ile troid bezine giderek troid hormonu üretimini sağlar. değer yuksek olduğunda metabolizma yavaşlar yumurtlama bile olmazmış:53: fazla çalıştığında ise metabolizma hızlı çalışır aşırı zayıflığa neden olurmuş..

est canım :) troid hormondur bu hormon kan yolu ile troid bezine giderek troid hormonu üretimini sağlar. değer yuksek olduğunda metabolizma yavaşlar yumurtlama bile olmazmış:53: fazla çalıştığında ise metabolizma hızlı çalışır aşırı zayıflığa neden olurmuş..

hadi yaaaa :(:( sen nasıl öğrendin böle bişi olduğunu hormon testinden mi anlaşılıyor canım

hadi yaaaa :(:( sen nasıl öğrendin böle bişi olduğunu hormon testinden mi anlaşılıyor canım

evet aile hekimleri bile kan alıp bakıolar tsh değerlerime baktırıcam de bakarlar..benim 18 yaşına kadar guatr tedavim oldu o zamanlar hep ufaktı guatrım 18 yaşına basınca bir daha gelme demişlerdi bizde bir daha üstünde durmadık :(( taki bebek düşünene kadar..değerim 5.6 çıktı 3 aydır inmiordu yeni aç karna hap vermişti doktor sanırım işe yaradı :) yumurtlamayı etkilediğinden değerinin düşmesi lazım 1 yada 2 olacak değer mutlaka demişti doktor...

Son düzenleme:
slm kızlar ne kadar aktif bir sayfa oldu öle :))takip etmesi güzel oluyor:))kist sayfasını takip ediyordum ne kadar yavaş ilerliyordu ora.

evet aile hekimleri bile kan alıp bakıolar tsh değerlerime baktırıcam de bakarlar..benim 18 yaşına kadar guatr tedavim oldu o zamanlar hep ufaktı guatrım 18 yaşına basınca bir daha gelme demişlerdi bizde bir daha sütünde durmadık :(( taki bebek düşünene kadar..değerim 5.6 çıktı 3 aydır inmiordu yeni aç karna hap vermişti doktor sanırım işe yaradı :) yumurtlamayı etkilediğinden değerinin düşmesi lazım 1 yada 2 olacak değer mutlaka demişti doktor...

senin adına çok sevindim o zaman....bu ay inşallah istediğin gibi bebek haberi gelir sana canım inşallah...

teşekkurler canım:16: kısmet tabi hemen havalara girmiorum çok rahatım stres yapmıcam hesaplamalar yok :20: relax :))))

en iyisini yapıyorsun...hesap falan yapınca sanki bebek hiç olmıcakmış gibi çabalıyorum diye düşünüyorum oda beni daha da strese sokuyor... işi oluruna bırakmak en iyisi...

slm kızlar ne kadar aktif bir sayfa oldu öle :))takip etmesi güzel oluyor:))kist sayfasını takip ediyordum ne kadar yavaş ilerliyordu ora.

haklısın valla...sabahtan akşama 40 45 sayfa açılıyor...eve gelince bi bakıyorumm bir sürü sayfa akşam en son hangi sayfayı okuduysam ordan başlayıp 40 45 sayfayı okuyorum :):) geri kalmayayım diye :)

Back