• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın gülşencim

lataaaaaaa çok sevindim tatlım hadi bakalım hayırlısı ayyyyy teyzeş oluyorum desene yuppiiiiii

eveeetttttt guldenımmm sende teyze oluyorsun mercımegımemede kardess gelıyorr:))))allaha hepımıze saglık sıhhatlı kucagımıza almamızı nasıp etsın.....AMİNNN

inş canım :34::34:
hadi hayırlısı olsun bakalım inş birlikte hamiş kalırız :49::49::49:
ablanın net gelmişokuyo olabilir eğer okuyosa :33::33:

KIZLARRRR BEN GELDIMM...:16::16:VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı:52::52:cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....:49::49:

Ayy Canim çok mutlu oldum hadi hayırlı olsun tatlım darısı Hamis olmak isteyen herkese çok sevindim ins sağlıklı sihhatli kucağına alırsın canimm :))))

ya lataaaaaaa bizi öldürdün meraktan yaaa.... Canımmm çoookk sevindimmm o kadar mutlu oldumki senin adına anlatamamm.. Rabbim güzel yavrunu kucağına almanıda nasip etsin......

AMİNNNN TATLIM canlarım benım gırcetım tatlım walla sabak 8 den berı grmeye calısyorum olmadı nette de sıkıntı vardı galba neyse geldım bende......rabbım hepımzıe naıp etsın hepımıze......

Ayy Canim çok mutlu oldum hadi hayırlı olsun tatlım darısı Hamis olmak isteyen herkese çok sevindim ins sağlıklı sihhatli kucağına alırsın canimm :))))

aminnn canlarım benım....herkeze nasıp etsın rabbım kızlar bol bol dua edın.....hayırlısıyla ısteyın..

AMİNNNN TATLIM canlarım benım gırcetım tatlım walla sabak 8 den berı grmeye calısyorum olmadı nette de sıkıntı vardı galba neyse geldım bende......rabbım hepımzıe naıp etsın hepımıze......

inşallah canımmm.... inşallahhh..... oyyyyyyy yerim ben o mercimeği yaaaaa annesine tutunmuşta gelmişşş gözlerim doldu valla yaaaa :'(

hamile olduğumu pazar günkü testte öğrendim. bugün doktora gidebileceğim işten izin alırsam. bu benim ilk hamileliğim korku, sevinç, şaşkınlık var...:))

hamile olduğumu pazar günkü testte öğrendim. bugün doktora gidebileceğim işten izin alırsam. bu benim ilk hamileliğim korku, sevinç, şaşkınlık var...:))

canımm hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağ salim kucağına almanıda nasip etsin inşallahh.... bizede bol bol dua et olurmu?

KIZLARRRR BEN GELDIMM...:16::16:VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı:52::52:cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....:49::49:

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.. bugün pek bi bereketli başladı inşallah devamı katlanarak gelir..

inşallah canımmm.... inşallahhh..... oyyyyyyy yerim ben o mercimeği yaaaaa annesine tutunmuşta gelmişşş gözlerim doldu valla yaaaa :'(

tatlım benım canım allah gonlune gore versın bende oyleyım ama bır garıp sankı hala gercek degılmıs gıbı sersem gıbıyım yada soktan cıkamdım hele ben ıyı esım ılk duydugunda hıc konsumadı bır 5 dk sonra gerctekenmı hayal mı kafa bulmuyosun benımle degılmı bugun nısanın kacı dusunun yanı 1 nısan sakasımı dedı resmen:)))hanı bat tarıhım haftya pazartesı ya o zman beklıyormus bırde sacılarım agrım olduguna hasta olcagımı dusunmus bu ay...

tatlım benım canım allah gonlune gore versın bende oyleyım ama bır garıp sankı hala gercek degılmıs gıbı sersem gıbıyım yada soktan cıkamdım hele ben ıyı esım ılk duydugunda hıc konsumadı bır 5 dk sonra gerctekenmı hayal mı kafa bulmuyosun benımle degılmı bugun nısanın kacı dusunun yanı 1 nısan sakasımı dedı resmen:)))hanı bat tarıhım haftya pazartesı ya o zman beklıyormus bırde sacılarım agrım olduguna hasta olcagımı dusunmus bu ay...

yazık adamcağızda şaşkına dönmüş iyice :) taze anneyle taze babaaaa :)))) demekki neymişşş battan öncede hamilelik çıkıyomuşş dimiiiii :))

lata eşine söyledinmi

soyledım guldenım hatırlarmısınız ben yatak odasını kapsı arkasına ır not yazacgım ve tahlılerı yapıstırca demıstım ya yaptımm sok oldu hıc beklemıyormus bu ay nasıl yanı haftaya pazartesı ya bat tarıhım epey bır 5 dk konusmadı kapı arkasında yazdıkalrımı okuyor tahlıl sonuclarına bakıyor...bır garıp oldu cok sukur sonunda acıldı:))

gozun aydın tatlım.....allah sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın..

kızlar benimde dün meryem suresi bitti 41 güne tamamladım.. inşallah şifa olmuştur.. birde şey duydum 55 bine yada 70 bin "lem yelid" tesbihi çekmekte hamile kalmak isteyenlere şifa oluyormuş.. aranızda bu tesbihi çeken varmı. ben bu akşam başlıcam...

Back