• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

İns sessiz sedasız gelir belki hiç miden fln bulanmicaktir olur ins hemen umutsuzluğa kapılma hadi olmadı öbür ay olur bizde bu ay denicez bakalım senden başka kimsenin haberi yok ablam burdan okursa bilemem :))

inş canım :34::34:
hadi hayırlısı olsun bakalım inş birlikte hamiş kalırız :49::49::49:
ablanın net gelmişokuyo olabilir eğer okuyosa :33::33:

slm arkadaşım, aslında yumurlamada hemen sonra gögüsler aşırı şişip uçlarında zızlama varsa şüpelene bilirsin ama dolgunlaşma yokda biraz agrı varsa bu adet olacaksın demek ben üç kez düşük yaptım bende öyle olmuştu.26.gündesin aslında test yapsan cıkar varsa cıyor silikte olsa
canim gecen ay test yaptim cift cizgiyi gordum ama adet oldum hemen ardindan cok uzuldum sonra o yuzden bu ay biraz bekliyeym diyorum sonra hayal kirikligi yasiyorum cok bakalim ya hayirlisi artik
Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)
canim gozun aydin arkadasim eeeee o zaman tam gaz devam calismalara hadi bakim:)
doktora sorduklarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum...

1- Lazer Epilasyon Hamileyken yasak şu an yaptırabilirmişim sakıncası yok dedi...
2-Yumurtlama günlerini sordum adetin .ci gününden say 12-14-16.cı günleri yumurtlama olduğunu bunu dikkate alarak ilişkiye gir dedi..
3-Klomen yumurta çatlatma mı ne dedim bu nedir dedim :)) banada verseniz daha iyi olmazmı dedim :) zorda kalmadıkca en son çare biz o hapları verioruz vermeme taraftarıyız çünki yumurtalık kanseri yapma olasılığı yuksek dedi:53: benim TSH yuksek o yüzden hamilelik oluşmayabilir insin herşeyin normal senin düzelecek dedi..
4-GEnitaldeki kaşıntı için Aile hekiminin devamlı ben istedikce yazdığı krem var onu kullandığımı söledim:53:adını duyunca hayır dedi dokuda incelme yapar:53: yani nerenden hastaysan rahatsızsan o doktordan isticez ilaçları bunu öğrendim :))

şimdilik bu kadar aklıma geldikce yazarım...
canim sagol verdigin bilgiler icin tesekkurler.o kremden bende kullaniyordm bak aradaa mesela iyi oldu soyledigin.
ya aklım hep onda tülincim
şimdi haraketlerinide hissetmiyorumya..
bide doktorum 1 ay sonrasına randevu verince ister istemez düşünüyorum gece rüyama bile girmiş..
umarım herşey yolundadır..

bencede tatlım önce sağlık ..

ya senin adetine de az kalmış olmalı değilmi martın 6sıydı bildiğim kadarıyla hadi bi bombada sen patlat bize tülincim...
canim yaa hersey yolundadr insallh boyle dusunupte kendini yipratma iyi dusun iyi olsun
başsağlığı dileyen arkadaşlar hepiniz sağolun allah razı olsun hepiniz en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşallah
amin canim aminnnn....
aqlamaktan gözlerim şişti..doktor bu durum hamile olmana engel dedi :14::14::14::14:
canim ya vardir herdeyde bir hayir derdi veren allah dermaninida verir elbel uzulme ne olur ama bu kadar
mrb arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum.. bir buçuk yıl oldu evleneli ama henüz yok.. bi vakti zamanı vardır elbet ama insan üzülmeden yapamıyo.. nisan 1 adet günümdü henüz olmadım ama normalde de bir hafta kadar gecer... sag kasıgımdaki agrı haricinde adet olacagıma dair hiç bi belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canim benim de 2.5yil oldu bak hala bekliyorum daha kac yildir bekleyenler var sikma canini olur elbet allah herseyin hayirlisini nasip etsin ins.
kızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda :8::9:
dualarim seninle canim insallah hepimizin istedigi olurr
canım meryem suresinin hepsi okunuyor 7 sayfadan biraz fazla.. 41 gün boyunca hergün,, benim bugün son günüm şükürler olsun okudum.. okuyamam diyordum.. inşallah şifasını bulurum okuyan okumayan herkes şifasını bulur inşallah.....

tabi canım benimde 8 ay bitti daha tık yok.. napalım üzüldükçe kendimize zarar veriyoruz.. hayırlısı ne zamansa olur.. sabır ve dua ile bekliyorum..

aynen ya çok zormuş bu hamilelik.. ben böle olduğunu hiç sanmıordum yatıyon hamile kalyon sanıyordum:)))
evet hayatim katiliyorum sana 1 yildir bende beklemekteyimm insalllh bu bekleyisler guzel sonuclanir canim
kızlar ne zaman dır hamiş olayım diye cabalıyorsunuz .benim 17.senem
canim benim de 2.5yil oldu ama ben bundan 1yil once dusuk yapmistimm senin sorunun nedr canim olmamasinin yani
merhaba tatlişler....
benim de sivilce falan çıktı suratımda, memişler büyüdü...yani geliorum dio sanırım misafirler.
off hayırlısı ya, bi de preseed kullanan var mı aranızda ya da kullanmayı düşünen. sipariş vermek istiyorum ama , tabii bilemiorum işte. inşallah gerek kalmadan olur ne diyelim..
canim ayni sorun bende de var sivilce ucuk ne varsa cikti yaaa:(
slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştık:37::37:bilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi

insallh oyle diildir kiz bir bakarsin hamilesinn:))

kızlar selam iki adet arasında 99 tane meryem suresi okumak da bebek olması için iyiymiş ben bu ay bunu deniyecem 3 tane okudum şimdilik bakalım inşallah olur bu ay

cok sukur evimdeyimmmm.... kocisime yemek yapicam bi yandanda buraya takilicam tabiisiiii... kizlar latadan haber ciktimi yaa cok merak ediyorum ne oldugunuuuuuu.....

cok sukur evimdeyimmmm.... kocisime yemek yapicam bi yandanda buraya takilicam tabiisiiii... kizlar latadan haber ciktimi yaa cok merak ediyorum ne oldugunuuuuuu.....

yok canim bende geldim hemen onu aradi gozlerim ama yok ben de merak ettim

Biz buraları okurken yanda bi bebek çıkıyo ya hani, burun aspiratörü diye reklam var hani, allahım o ne şeker bebek yaaaaaaaaaa..

Allahım biz de istiyoruz bize de hayırlısından ver sağlıklı bebekler ver ,sen herşeyin en iyisini bilirsin allahım, soğan kürü incir kürü hepsine başlıycam her ilişkiden önce sonra aklıma geldikçe " hasbinallah ve nimel vekil" diycem, ve diyorum da zaten , sen bize de hayırlısından güzel evlatlar nasip et, başlığa yakışır şekilde nisan yağmurları gibi her birimizin evine yeni yeni akça pakça umutlar dağıt allahım, sen kabul et allahım,herkesin gönlündekini ver, amin !

arkadslar ben kacti kocisim aliyor pc yi elimden onun az isi varmis valla artik kavga ediyoz kiziyo bana sabahtan beri yaziyon yeter ben gircem diyo:15::41::84:kizdim ona cok gorusuruzz kisslarrr

preseed ne oluyo canım.. ben biraz cahil kaldım gaiba bu konuda

canım preseed die yurt dışından gelen bi kayganlaştırıcı varmış. hatta bu sitede forumlarda da onu kullananlar konuşuyo , hamile kalanlar olmuş. sanırım spermin rahat yerini bulabilmesini sağlıyo, ya da dış etkilerden koruyomuş. ben de almak istiyorum ama bilemiyorum henüz. bak bi araştır sen de istersen, sakın araştırmadan girişme bişeylere e mi?
öperimmm cancağzım

KIZLAR bugun dr gittim tsh ıda kontrol edecekti lab sonuçları çıkmış tsh ım 2.67 ye düşmüşşşşşşş:))) ay çok sevindim şükürler olsun ya:))))

Back