- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.101
aaaaaa
ben görmedim kısss, kim hamişşşşş.....hayırlısı canlarrm
tsh ne demek (ben biraz cahilim sanırım)
est canım :) troid hormondur bu hormon kan yolu ile troid bezine giderek troid hormonu üretimini sağlar. değer yuksek olduğunda metabolizma yavaşlar yumurtlama bile olmazmışfazla çalıştığında ise metabolizma hızlı çalışır aşırı zayıflığa neden olurmuş..
hadi yaaaasen nasıl öğrendin böle bişi olduğunu hormon testinden mi anlaşılıyor canım
evet aile hekimleri bile kan alıp bakıolar tsh değerlerime baktırıcam de bakarlar..benim 18 yaşına kadar guatr tedavim oldu o zamanlar hep ufaktı guatrım 18 yaşına basınca bir daha gelme demişlerdi bizde bir daha sütünde durmadık( taki bebek düşünene kadar..değerim 5.6 çıktı 3 aydır inmiordu yeni aç karna hap vermişti doktor sanırım işe yaradı :) yumurtlamayı etkilediğinden değerinin düşmesi lazım 1 yada 2 olacak değer mutlaka demişti doktor...
senin adına çok sevindim o zaman....bu ay inşallah istediğin gibi bebek haberi gelir sana canım inşallah...
teşekkurler canımkısmet tabi hemen havalara girmiorum çok rahatım stres yapmıcam hesaplamalar yok relax :))))
ii akşamlar çıktım ben
slm kızlar ne kadar aktif bir sayfa oldu öle :))takip etmesi güzel oluyor:))kist sayfasını takip ediyordum ne kadar yavaş ilerliyordu ora.
24 bende cnm esine ver bari pcyi tartisma cikacak yoksa :)
geldim bennnnn:))
geldim bennnnn:))
slm kızlar keyifler nasıl
selam...keyifler iyi...daha da iyi olcak inşallah ilerleyen zamanlarda :)
24 bende cnm esine ver bari pcyi tartisma cikacak yoksa :)
canim ben kacarr 1 saate tekrar gelirim insallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?