• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım meryem suresinin neresini okuyorsun hepsinimi cvp verirsen sevinirim

canım meryem suresinin hepsi okunuyor 7 sayfadan biraz fazla.. 41 gün boyunca hergün,, benim bugün son günüm şükürler olsun okudum.. okuyamam diyordum.. inşallah şifasını bulurum okuyan okumayan herkes şifasını bulur inşallah.....

evet canım öyle deyip bekliyoruz zaten.. önceden takıntı yapıyodum ama o zaman sonuç daha üzücü oluyodu. şimdi fazla takmamaya çalısıyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

tabi canım benimde 8 ay bitti daha tık yok.. napalım üzüldükçe kendimize zarar veriyoruz.. hayırlısı ne zamansa olur.. sabır ve dua ile bekliyorum..

Bende bekliyorum daha 5-6 gü var sağ kasığımda çok ağrı var sadece bu ay 2 yumurtam vardı inş bi tanesi bari tutmuştur ne zormuşş hamile kalma 6 ayı geçtii

aynen ya çok zormuş bu hamilelik.. ben böle olduğunu hiç sanmıordum yatıyon hamile kalyon sanıyordum:)))

kızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda :8::9:

insallah ya ne güzel söyledin:1:bu ay öteki ay diye diye bekliyoruz bakalım ne zaman tutacak:40:

kızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda :8::9:

inşallah tutturursun arkadaşım.. yumurtaların burun kıvırmaz spermlere... inşallah nisanda bekleyen herkes hamiş olur...

canım meryem suresinin hepsi okunuyor 7 sayfadan biraz fazla.. 41 gün boyunca hergün,, benim bugün son günüm şükürler olsun okudum.. okuyamam diyordum.. inşallah şifasını bulurum okuyan okumayan herkes şifasını bulur inşallah.....

tabi canım benimde 8 ay bitti daha tık yok.. napalım üzüldükçe kendimize zarar veriyoruz.. hayırlısı ne zamansa olur.. sabır ve dua ile bekliyorum..

aynen ya çok zormuş bu hamilelik.. ben böle olduğunu hiç sanmıordum yatıyon hamile kalyon sanıyordum:)))

:)) hemen yatıp hamile kalan da çok ama biz daha yatacaz demekki:1:

Bende bekliyorum daha 5-6 gü var sağ kasığımda çok ağrı var sadece bu ay 2 yumurtam vardı inş bi tanesi bari tutmuştur ne zormuşş hamile kalma 6 ayı geçtii

merhaba tatlişler....
benim de sivilce falan çıktı suratımda, memişler büyüdü...yani geliorum dio sanırım misafirler.
off hayırlısı ya, bi de preseed kullanan var mı aranızda ya da kullanmayı düşünen. sipariş vermek istiyorum ama , tabii bilemiorum işte. inşallah gerek kalmadan olur ne diyelim..

merhaba tatlişler....
benim de sivilce falan çıktı surapraseed ne oluyo canımtımda, memişler büyüdü...yani geliorum dio sanırım misafirler.
off hayırlısı ya, bi de preseed kullanan var mı aranızda ya da kullanmayı düşünen. sipariş vermek istiyorum ama , tabii bilemiorum işte. inşallah gerek kalmadan olur ne diyelim..

preseed ne oluyo canım.. ben biraz cahil kaldım gaiba bu konuda

slm kızlar benim sat 10 marttı batımda 14 nisan daha var ama ben yarın kan testi ile baktırcam beta hcg ye.gebelik oluşmuş ise ilk günden belli oluyormuş dediler bakalım hayırlısı bi aksilik çıkmaz inşallahh:18:dua edin nolur

kızlar bugün doktora gittim biliyorsunuz. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası. kistlerim aynen duruyor desem yeridir, mm lik değişimler olmuş sadece. soğan kürü yapmıştım 15 gün ama şu anda benim kistlere ciddi bir faydası olmamış maalesef :( sanırım benimkiler biraz eski ve yerleşmiş meretler... ama hemen şunu belirtmeliyim, doktorum büyük kistlerin hariç rahmin temizlenmiş, kalınlığı da çok güzel, dedi. her ay mutlaka 10-15 gün iç soğan suyunu, faydası var, dedi. bu nedenle kürü yapanlar aynen devam etsin kızlar, kesinlikle faydası var. vee yumurtlamaya başlamışım bile, yumurtalarımı gösterdi bana monitörde :)) (soğanın yumurtalara faydası olduğunu da duymuştum bu arada) ben adette yumurtlamaya başlandığını bilmiyordum açıkçası. meğer adette başlar ovülasyonda çatlarmış bizim yumoşlar :) yumurtaları büyütmesi için bugün buraya konu olan klomen i verdi. bir de estrofem verdi. ikisi için de hiç iyi şeyler okumadım nette, Allah muhafaza ciddi zarar oluşturabilecek ilaçlar... ama arkadaşlar içmek zorundayız, bu bizim kararımızla olacak iş değil, doktorlara güvenmek şart... şu ayrıntı da var tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da kist yapıyor, kisti olanların daha da büyümesine neden oluyor. düşünsenize bir yandan fayda bir yandan zarar ama napalım... bu yola baş koyduk bir şeyleri göze alıp katlanmak gerek. o nedenle doktor verdiyse, bence kullanın. burada bugün konusu olduğu için bu ayrıntıya girdim. benim doktorun burayı okuduğundan şüpheleniyorum, zira kaç aydır somur somur somurtan kadın bir tatlı dilliydi bir ilgiliydi ki sormayın :)) aslında değiştirmeyi düşünüyordum bugün giderken kafamda bu vardı, bugünkü ilgisi ve yumurtlama takibine başlamamız nedeni ile devam kararı aldım kendimce :) kızlar hepiniz gibi benim de bol bol duaya ihtiyacım var, bu ay benim için mühim gerçekten. kendim meryem suresini okuyorum, bir yandan da şunu duymuştum, 41 tane hurmaya meryem suresi okunur ve yenirmiş (kendimiz değil başkaları okumalıymış hurmaya). benim hurmalar okunuyor şu anda. adet bitince her gün 1 tane olarak yiyeceğim. haftaya salı yumurta takibi başlıyor ve nasip mi olacak bilmiyorum ama bu tarih bizim 1. evlilik yıl dönümümüze denk geliyor :) her şey Rabbimin izni ve müsaadesi ile malum, bizler de tevekkülde olup elimizden geldiğince bol bol dua edip, ilaçlarımızı alıp, güzel güzel beslenip bebeklerimize kavuşacağız inşallah... heee bir de bacaklar dikilecek tabi bir de bu ayrıntı var :)))) hepinizi çok seviyorum umarım sıkmamışımdır uzun yazımla. burada yazdıklarımı şimdi oturup birine anlatsam 10 sn sonra sıkılmaya başlayacaktır eminim, sizin beni anladığınızı ve sıkılmadığınızı düşünerek öpüyorum :)) Allah yardımcımız olsun, bu yaptıklarımız da amacımıza ulaştıracak sebepler olsun inşallah...

slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştık:37::37:bilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi

Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)

slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştık:37::37:bilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi

Aynur ablacim bu aydami olmadı hayırlısı olsun ya ins diğer aya ;))

dilekkk88,e canım sen yolun daha başındasın inşallah olur en kısa zamanda allah aratmadan versin rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

Son düzenleme:
galiba olmadı canım hiç bir belirti yok eger bizim ufaklik sessiz sedasız gelirse onu bilemicem
gerçi geçen ay belirti vardıda ne oldu fos çıktı:37::37:

İns sessiz sedasız gelir belki hiç miden fln bulanmicaktir olur ins hemen umutsuzluğa kapılma hadi olmadı öbür ay olur bizde bu ay denicez bakalım senden başka kimsenin haberi yok ablam burdan okursa bilemem :))

Back