- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.081
İns sessiz sedasız gelir belki hiç miden fln bulanmicaktir olur ins hemen umutsuzluğa kapılma hadi olmadı öbür ay olur bizde bu ay denicez bakalım senden başka kimsenin haberi yok ablam burdan okursa bilemem :))
canim gecen ay test yaptim cift cizgiyi gordum ama adet oldum hemen ardindan cok uzuldum sonra o yuzden bu ay biraz bekliyeym diyorum sonra hayal kirikligi yasiyorum cok bakalim ya hayirlisi artikslm arkadaşım, aslında yumurlamada hemen sonra gögüsler aşırı şişip uçlarında zızlama varsa şüpelene bilirsin ama dolgunlaşma yokda biraz agrı varsa bu adet olacaksın demek ben üç kez düşük yaptım bende öyle olmuştu.26.gündesin aslında test yapsan cıkar varsa cıyor silikte olsa
canim gozun aydin arkadasim eeeee o zaman tam gaz devam calismalara hadi bakim:)Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)
canim sagol verdigin bilgiler icin tesekkurler.o kremden bende kullaniyordm bak aradaa mesela iyi oldu soyledigin.doktora sorduklarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum...
1- Lazer Epilasyon Hamileyken yasak şu an yaptırabilirmişim sakıncası yok dedi...
2-Yumurtlama günlerini sordum adetin .ci gününden say 12-14-16.cı günleri yumurtlama olduğunu bunu dikkate alarak ilişkiye gir dedi..
3-Klomen yumurta çatlatma mı ne dedim bu nedir dedim :)) banada verseniz daha iyi olmazmı dedim :) zorda kalmadıkca en son çare biz o hapları verioruz vermeme taraftarıyız çünki yumurtalık kanseri yapma olasılığı yuksek dedibenim TSH yuksek o yüzden hamilelik oluşmayabilir insin herşeyin normal senin düzelecek dedi..
4-GEnitaldeki kaşıntı için Aile hekiminin devamlı ben istedikce yazdığı krem var onu kullandığımı söledimadını duyunca hayır dedi dokuda incelme yapar yani nerenden hastaysan rahatsızsan o doktordan isticez ilaçları bunu öğrendim :))
şimdilik bu kadar aklıma geldikce yazarım...
canim yaa hersey yolundadr insallh boyle dusunupte kendini yipratma iyi dusun iyi olsunya aklım hep onda tülincim
şimdi haraketlerinide hissetmiyorumya..
bide doktorum 1 ay sonrasına randevu verince ister istemez düşünüyorum gece rüyama bile girmiş..
umarım herşey yolundadır..
bencede tatlım önce sağlık ..
ya senin adetine de az kalmış olmalı değilmi martın 6sıydı bildiğim kadarıyla hadi bi bombada sen patlat bize tülincim...
amin canim aminnnn....başsağlığı dileyen arkadaşlar hepiniz sağolun allah razı olsun hepiniz en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşallah
canim ya vardir herdeyde bir hayir derdi veren allah dermaninida verir elbel uzulme ne olur ama bu kadaraqlamaktan gözlerim şişti..doktor bu durum hamile olmana engel dedi
canim benim de 2.5yil oldu bak hala bekliyorum daha kac yildir bekleyenler var sikma canini olur elbet allah herseyin hayirlisini nasip etsin ins.mrb arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum.. bir buçuk yıl oldu evleneli ama henüz yok.. bi vakti zamanı vardır elbet ama insan üzülmeden yapamıyo.. nisan 1 adet günümdü henüz olmadım ama normalde de bir hafta kadar gecer... sag kasıgımdaki agrı haricinde adet olacagıma dair hiç bi belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
dualarim seninle canim insallah hepimizin istedigi olurrkızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda
evet hayatim katiliyorum sana 1 yildir bende beklemekteyimm insalllh bu bekleyisler guzel sonuclanir canimcanım meryem suresinin hepsi okunuyor 7 sayfadan biraz fazla.. 41 gün boyunca hergün,, benim bugün son günüm şükürler olsun okudum.. okuyamam diyordum.. inşallah şifasını bulurum okuyan okumayan herkes şifasını bulur inşallah.....
tabi canım benimde 8 ay bitti daha tık yok.. napalım üzüldükçe kendimize zarar veriyoruz.. hayırlısı ne zamansa olur.. sabır ve dua ile bekliyorum..
aynen ya çok zormuş bu hamilelik.. ben böle olduğunu hiç sanmıordum yatıyon hamile kalyon sanıyordum:)))
canim benim de 2.5yil oldu ama ben bundan 1yil once dusuk yapmistimm senin sorunun nedr canim olmamasinin yanikızlar ne zaman dır hamiş olayım diye cabalıyorsunuz .benim 17.senem
canim ayni sorun bende de var sivilce ucuk ne varsa cikti yaaamerhaba tatlişler....
benim de sivilce falan çıktı suratımda, memişler büyüdü...yani geliorum dio sanırım misafirler.
off hayırlısı ya, bi de preseed kullanan var mı aranızda ya da kullanmayı düşünen. sipariş vermek istiyorum ama , tabii bilemiorum işte. inşallah gerek kalmadan olur ne diyelim..
slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştıkbilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi
insallh oyle diildir kiz bir bakarsin hamilesinn:))
cok sukur evimdeyimmmm.... kocisime yemek yapicam bi yandanda buraya takilicam tabiisiiii... kizlar latadan haber ciktimi yaa cok merak ediyorum ne oldugunuuuuuu.....
yok canim bende geldim hemen onu aradi gozlerim ama yok ben de merak ettim
aynen valla yaaa sabahtan beri aklimda :) bi gelsede bizede verse guzel haberleri :) sende nerde oturuyosun yasamim..?
canim ben kdz ereglideyim zonguldak tarafinda yani sen?
hmmm anladimm.. bende ankaradayim cnm.. yas kac?
26 bitecek bu ay canim senin yas?
preseed ne oluyo canım.. ben biraz cahil kaldım gaiba bu konuda
aaaaaanasılsınız bugün...sanırım bir kişi de bugün hamile haberini verdi...darısı bizlerin başına inşallah...
KIZLAR bugun dr gittim tsh ıda kontrol edecekti lab sonuçları çıkmış tsh ım 2.67 ye düşmüşşşşşşş:))) ay çok sevindim şükürler olsun ya:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?