• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar bişi sorcam..ben arapça bilmediğim için meryem suresini eşim okuyor bana..ben de türrkçesini okumayı düşünüyorum olur mu acaba?

ibadetin arapçası türkçesi olmaz bence içinden geliyorsa oku ne olur ki günahımı girersin.....niyet önemli kuzummm niyet...oku allah kabul etsin inşallah..

hamile kalanlar varmış..ama ilk 3 ay içinde yüksek ihtimalle düşüle sonuçlanırmış..bu süreyi atlatanlar yüksek tansiyon ve şeker sorunu yaşarlarmış..ve bundan daolyı bebek erken dünyaya gelirmiş...netten okuduqum kadaryla hiç iç açıcı görünmüyor :50:

önce içini daraltma hemen, Allah ın izniyle inşallah bir an önce şifa bulursun öncelikle ve bebeğine kavuşursun. saraçoğlunun soğan kürünü yapmalısın, ciddi anlamda şifa bulan çok kişi var. adet bittikten 1 hafta sonra başlanıp 15 gün içiliyor.

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

kızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...:14::14::14::14:
canım ya çok geçmiş olsun...benimde kist vardı önce ilaçla ufaltmak istediler olmamıştı:(( bende çok üzüldüm ağladım ilk zamanlar dünya başıma yıkılmıştı bebek işini ertele şu kistten kurtul demişti doktorum :((Kist küçülmedi ve kapalı ameliyat oldum hiç korktuğum gibide değilmiş binlerce şükrolsun Rabbime..Adetlerimide etkiliordu bu kist şimdi hiç bir sorun kalmadı bugun yumurtalıklar tertemiz dedi doktor 6 ay önce ameliyat olmuştum..
Sende üzülme fazla stres ii değil rahatla biraz napalım hedefimize giderken yolumuza çakıl taşları çıkacak önemli olan takılmamak birer birer geçmek her işte bir hayır vardır...
kızlar bişi sorcam..ben arapça bilmediğim için meryem suresini eşim okuyor bana..ben de türrkçesini okumayı düşünüyorum olur mu acaba?

olur önemli olan niyetin senin....

aqlamaktan gözlerim şişti..doktor bu durum hamile olmana engel dedi :14::14::14::14:

tatlım çok geçmiş olsun..ama sen bu pko yu abartıyorsun.. doktorda sana moral vercek yerde inadına moralini bozmuş.. bu hastalığı şeker hastalığı tetikliyor.. kandaki şeker yumurtaları tembelleştiriyor.. ve kistler oluşuyor.. bende de var.. ama doktor bana problem olcak derecede değil dedi.. sadece kilo vermen lazım dedi o kadar.. kilon varsa hemen onu vermek için diyete başla tatlım. çünkü bu hastalığın düşmanı kilo, ve abartılcak bir hastalık değil tatlım gözlerine yazık canına yazık neden kendini hırpalıyorsun sen.. üzülme pko olup çocuk sahibi olan bir sürü insan var.. soğan kürünü kesinlikle bende tavsiye ederim...

mrb arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum.. bir buçuk yıl oldu evleneli ama henüz yok.. bi vakti zamanı vardır elbet ama insan üzülmeden yapamıyo.. nisan 1 adet günümdü henüz olmadım ama normalde de bir hafta kadar gecer... sag kasıgımdaki agrı haricinde adet olacagıma dair hiç bi belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

mrb arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum.. bir buçuk yıl oldu evleneli ama henüz yok.. bi vakti zamanı vardır elbet ama insan üzülmeden yapamıyo.. nisan 1 adet günümdü henüz olmadım ama normalde de bir hafta kadar gecer... sag kasıgımdaki agrı haricinde adet olacagıma dair hiç bi belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

inşallah canım.. inşallah.. peki doktora gittinmi??

tatlım çok geçmiş olsun..ama sen bu pko yu abartıyorsun.. doktorda sana moral vercek yerde inadına moralini bozmuş.. bu hastalığı şeker hastalığı tetikliyor.. kandaki şeker yumurtaları tembelleştiriyor.. ve kistler oluşuyor.. bende de var.. ama doktor bana problem olcak derecede değil dedi.. sadece kilo vermen lazım dedi o kadar.. kilon varsa hemen onu vermek için diyete başla tatlım. çünkü bu hastalığın düşmanı kilo, ve abartılcak bir hastalık değil tatlım gözlerine yazık canına yazık neden kendini hırpalıyorsun sen.. üzülme pko olup çocuk sahibi olan bir sürü insan var.. soğan kürünü kesinlikle bende tavsiye ederim...

bencede canım üzülme inan bu şikayeti olup da hamile kalan o kadar çok insan biliyorum ki .. umudunu yitiren insan bu dünyadaki herşeyini yitirirmiş.. o yüzden üzülme ayrıca her dr. un dedigine de aldanma...

inşallah canım.. inşallah.. peki doktora gittinmi??

evet tatlım yirmi gün oldu gittim hormon tahlilleri normal.. rahim filmi cekildi onda da bi sorun çıkmadı.. eşimde de yok ama olmuyo işte nasip.. sadece gebe kalabilmek için 5 günlük bi hap verdi adetliyken başlayacaktım ama henüz adet olmadım...

evet tatlım yirmi gün oldu gittim hormon tahlilleri normal.. rahim filmi cekildi onda da bi sorun çıkmadı.. eşimde de yok ama olmuyo işte nasip.. sadece gebe kalabilmek için 5 günlük bi hap verdi adetliyken başlayacaktım ama henüz adet olmadım...

canım olur Allahım hayırlı zamanı bekliyordur vermek için hiç kafana takma sadece bekle olur canım..

canım olur Allahım hayırlı zamanı bekliyordur vermek için hiç kafana takma sadece bekle olur canım..

evet canım öyle deyip bekliyoruz zaten.. önceden takıntı yapıyodum ama o zaman sonuç daha üzücü oluyodu. şimdi fazla takmamaya çalısıyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Bende bekliyorum daha 5-6 gü var sağ kasığımda çok ağrı var sadece bu ay 2 yumurtam vardı inş bi tanesi bari tutmuştur ne zormuşş hamile kalma 6 ayı geçtii

kızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda :8::9:

Bende bekliyorum daha 5-6 gü var sağ kasığımda çok ağrı var sadece bu ay 2 yumurtam vardı inş bi tanesi bari tutmuştur ne zormuşş hamile kalma 6 ayı geçtii

bu ay benimde öyle canım sag kasıkta cok agrı oldu her ay hüsrana ugradıgım için hamile miyim acaba diye düşünmüyorum artık...

Back