- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.061
canım meryem suresinin neresini okuyorsun hepsinimi cvp verirsen sevinirim
evet canım öyle deyip bekliyoruz zaten.. önceden takıntı yapıyodum ama o zaman sonuç daha üzücü oluyodu. şimdi fazla takmamaya çalısıyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
Bende bekliyorum daha 5-6 gü var sağ kasığımda çok ağrı var sadece bu ay 2 yumurtam vardı inş bi tanesi bari tutmuştur ne zormuşş hamile kalma 6 ayı geçtii
kızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda
kızlar benim de batım 19 nisan
satım ise 20 marttı
hesaplarıma göre şu sıralar yumurtlama dönemimde olmam lazım
coretest die bi firmanın testinden aldım bilmiyorum kullananınız oldu mu ne kadar dogru ama
yumurtlamayı gösteren
son 3 gundur denedim hala yumurtlamadıgımı söylüyor
inşallah bu ay tutar
bu günler deneme günlerim
dualarınız benimle olsun :)
ben listemize çok inanıyorum
bence listedeki herkes hamile kalacak en yakın zamanda
canım meryem suresinin hepsi okunuyor 7 sayfadan biraz fazla.. 41 gün boyunca hergün,, benim bugün son günüm şükürler olsun okudum.. okuyamam diyordum.. inşallah şifasını bulurum okuyan okumayan herkes şifasını bulur inşallah.....
tabi canım benimde 8 ay bitti daha tık yok.. napalım üzüldükçe kendimize zarar veriyoruz.. hayırlısı ne zamansa olur.. sabır ve dua ile bekliyorum..
aynen ya çok zormuş bu hamilelik.. ben böle olduğunu hiç sanmıordum yatıyon hamile kalyon sanıyordum:)))
:)) hemen yatıp hamile kalan da çok ama biz daha yatacaz demekki
demekki tatlım biz daha yatcazzz,, yatalım ama artık hamiş olalımm keyfen yatalım... dimi ama....
kızlar ne zaman dır hamiş olayım diye cabalıyorsunuz .benim 17.senem
merhaba tatlişler....
benim de sivilce falan çıktı surapraseed ne oluyo canımtımda, memişler büyüdü...yani geliorum dio sanırım misafirler.
off hayırlısı ya, bi de preseed kullanan var mı aranızda ya da kullanmayı düşünen. sipariş vermek istiyorum ama , tabii bilemiorum işte. inşallah gerek kalmadan olur ne diyelim..
hepsini... yaklaşık 6,5 sayfa. secdesini de unutma ama.
Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)
slm kızlar
batıma 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok büyük ihtimalle bu ayda tutmadı zaten yumurtlama gününü kaçırmıştıkbilmiyorum ama bebek hayalimiş bir ay daha ertelenecek gibi
Aynur ablacim bu aydami olmadı hayırlısı olsun ya ins diğer aya)
galiba olmadı canım hiç bir belirti yok eger bizim ufaklik sessiz sedasız gelirse onu bilemicem
gerçi geçen ay belirti vardıda ne oldu fos çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?