- Konu Sahibi pembemasal
- #1.021
merhaba kızlar pazar vardı alışverişimi yaptım ve geldim. kızlar hayıt tohumuna başlıcam adetime 3 gün var şimdi başlasam olurmu bilginiz varmı yoksa adetten sonramı başlım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar pazar vardı alışverişimi yaptım ve geldim. kızlar hayıt tohumuna başlıcam adetime 3 gün var şimdi başlasam olurmu bilginiz varmı yoksa adetten sonramı başlım?
canım gebelikle ilgili bir beklentin varmı , yoksa başla ama ufacık bir ihtimal varsa adetinin geçmesini bekle derim belkide gerek kalmaz...
güldenim nasılsınn ??? sıpan büyüyor hergün biraz dahaa
rica ederim hayatım ne demek , naciane fikrimi sundum sana ...teşekkürler cnm cvp verdiğin için
umarım sorunsuz büyüyodur tülin teyzesi sıpamız...
heheheh:
sen neler yapıyosun bu arada?
rica ederim hayatım ne demek , naciane fikrimi sundum sana ...
tabiki sorunsuz büyüyordur anasının bir tanecik kuzusu olacak oo....
vallahi bende iyiyim çok şükür , keyfimiz yerinde olsunda gerisi hikaye
kızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...
kızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...
üzülme canım pko lu olupta hamile olan okadar çok kişi varki sadece
pozitif olmanı tavsiye ederim ALLAHIM OL DEYİNCE OLUR sen üzülme olur mu???
aqlamaktan gözlerim şişti..doktor bu durum hamile olmana engel dedi
cnm ben bi bayanla konuşmuştum hastanede oda pko luydu bebek istiyolarmış sonra bu gecikme yaşadığı için önemsememiş 3 ay geçmiş adeti ve rahatsızlanıp hastaneye gidiyolar 3 aylık hamile olduğu anlaşılıyo ümidini hiç yetirme cnm
hamile kalanlar varmış..ama ilk 3 ay içinde yüksek ihtimalle düşüle sonuçlanırmış..bu süreyi atlatanlar yüksek tansiyon ve şeker sorunu yaşarlarmış..ve bundan daolyı bebek erken dünyaya gelirmiş...netten okuduqum kadaryla hiç iç açıcı görünmüyor
ya aklım hep onda tülincim
şimdi haraketlerinide hissetmiyorumya..
bide doktorum 1 ay sonrasına randevu verince ister istemez düşünüyorum gece rüyama bile girmiş..
umarım herşey yolundadır..
bencede tatlım önce sağlık ..
ya senin adetine de az kalmış olmalı değilmi martın 6sıydı bildiğim kadarıyla hadi bi bombada sen patlat bize tülincim...