- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.041
kızlar bişi sorcam..ben arapça bilmediğim için meryem suresini eşim okuyor bana..ben de türrkçesini okumayı düşünüyorum olur mu acaba?
güldenim benim batım 4 nisandı bakalım hayırlısı neyse o olsun...
hadi hayırlısı tatlım inş yarın kırmızılar gelmezde sende hamilesindir
Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)
ohh darısı bebiş haberi vermene olsun inşallah :)
hamile kalanlar varmış..ama ilk 3 ay içinde yüksek ihtimalle düşüle sonuçlanırmış..bu süreyi atlatanlar yüksek tansiyon ve şeker sorunu yaşarlarmış..ve bundan daolyı bebek erken dünyaya gelirmiş...netten okuduqum kadaryla hiç iç açıcı görünmüyor
canım ya çok geçmiş olsun...benimde kist vardı önce ilaçla ufaltmak istediler olmamıştıkızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...
kızlar bişi sorcam..ben arapça bilmediğim için meryem suresini eşim okuyor bana..ben de türrkçesini okumayı düşünüyorum olur mu acaba?
aqlamaktan gözlerim şişti..doktor bu durum hamile olmana engel dedi
mrb arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum.. bir buçuk yıl oldu evleneli ama henüz yok.. bi vakti zamanı vardır elbet ama insan üzülmeden yapamıyo.. nisan 1 adet günümdü henüz olmadım ama normalde de bir hafta kadar gecer... sag kasıgımdaki agrı haricinde adet olacagıma dair hiç bi belirti yok.. Allahtan ümit kesilmez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
tatlım çok geçmiş olsun..ama sen bu pko yu abartıyorsun.. doktorda sana moral vercek yerde inadına moralini bozmuş.. bu hastalığı şeker hastalığı tetikliyor.. kandaki şeker yumurtaları tembelleştiriyor.. ve kistler oluşuyor.. bende de var.. ama doktor bana problem olcak derecede değil dedi.. sadece kilo vermen lazım dedi o kadar.. kilon varsa hemen onu vermek için diyete başla tatlım. çünkü bu hastalığın düşmanı kilo, ve abartılcak bir hastalık değil tatlım gözlerine yazık canına yazık neden kendini hırpalıyorsun sen.. üzülme pko olup çocuk sahibi olan bir sürü insan var.. soğan kürünü kesinlikle bende tavsiye ederim...
inşallah canım.. inşallah.. peki doktora gittinmi??
evet tatlım yirmi gün oldu gittim hormon tahlilleri normal.. rahim filmi cekildi onda da bi sorun çıkmadı.. eşimde de yok ama olmuyo işte nasip.. sadece gebe kalabilmek için 5 günlük bi hap verdi adetliyken başlayacaktım ama henüz adet olmadım...
canım olur Allahım hayırlı zamanı bekliyordur vermek için hiç kafana takma sadece bekle olur canım..
canım meryem suresinin neresini okuyorsun hepsinimi cvp verirsen sevinirim
Bende bekliyorum daha 5-6 gü var sağ kasığımda çok ağrı var sadece bu ay 2 yumurtam vardı inş bi tanesi bari tutmuştur ne zormuşş hamile kalma 6 ayı geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?