• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

yasmincim kesinlikli moralini bozma.. bunun bize faydası değil zararı olcak.. eminim hayırlı zamanı bekliyordur.. sabret canım olcak inşallah sabır ile dua ile bekle.. ama soğan kürü uygulayabilirsin gebelik öncesi rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.. bak bahar geldi mis gibi hava yorgunluğu falan bi kenara bırak. rahat ol canım benim..

nasıl yapıcam sogan kürünü acaba bana bilği verebilirmisin denemekten zarar gelmez. sagol bu arada cvp verdiğin icin insan bazen tek dertli kendisiymiş zannediyo ama görüyorum ki küçük bi mucize bekleyen ne cok kadın var

nasıl yapıcam sogan kürünü acaba bana bilği verebilirmisin denemekten zarar gelmez. sagol bu arada cvp verdiğin icin insan bazen tek dertli kendisiymiş zannediyo ama görüyorum ki küçük bi mucize bekleyen ne cok kadın var

canım soğan kürünü bu ay bende kullandım iltihabımı akıttı resmen... öğle ve akşam yemeklerinden önce bir adet orta boy soğanı dörde bölüp 2 bardak suda 5 dk kadar haşlıyosun biraz dinlenip ılıdıktan sonra içiyosun.. her öğün taze hazırlanmalı, adetin 7. günü başlamlısın ve 15 gün boyunca düzenli bir şekilde içmelisin.. rahmini temizlediğini hissedeceksin...

doktora sorduklarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum...

1- Lazer Epilasyon Hamileyken yasak şu an yaptırabilirmişim sakıncası yok dedi...
2-Yumurtlama günlerini sordum adetin .ci gününden say 12-14-16.cı günleri yumurtlama olduğunu bunu dikkate alarak ilişkiye gir dedi..
3-Klomen yumurta çatlatma mı ne dedim bu nedir dedim :)) banada verseniz daha iyi olmazmı dedim :) zorda kalmadıkca en son çare biz o hapları verioruz vermeme taraftarıyız çünki yumurtalık kanseri yapma olasılığı yuksek dedi:53: benim TSH yuksek o yüzden hamilelik oluşmayabilir insin herşeyin normal senin düzelecek dedi..
4-GEnitaldeki kaşıntı için Aile hekiminin devamlı ben istedikce yazdığı krem var onu kullandığımı söledim:53:adını duyunca hayır dedi dokuda incelme yapar:53: yani nerenden hastaysan rahatsızsan o doktordan isticez ilaçları bunu öğrendim :))

şimdilik bu kadar aklıma geldikce yazarım...

Doktorum bana klomen verdi kac aydir kullaniyimmi kullanmayayimmi diye düsünüyorum. Bu yaziyi okuyunca simdi daha cok tereddüt etmeye basladim.

Doktorum bana klomen verdi kac aydir kullaniyimmi kullanmayayimmi diye düsünüyorum. Bu yaziyi okuyunca simdi daha cok tereddüt etmeye basladim.

cnm çok büyük sıkıntı yaratacak bi ilaç olsaydı hiç kimse kullanmazdı.. hem kullandığımız birçok ilacın bir sürü yan etkisi var.. buradada bu ilacı kullanan çok arkadaşımız var.. bana kalırsa bence dene derim.. ne kadrlık evlisin?

canım soğan kürünü bu ay bende kullandım iltihabımı akıttı resmen... öğle ve akşam yemeklerinden önce bir adet orta boy soğanı dörde bölüp 2 bardak suda 5 dk kadar haşlıyosun biraz dinlenip ılıdıktan sonra içiyosun.. her öğün taze hazırlanmalı, adetin 7. günü başlamlısın ve 15 gün boyunca düzenli bir şekilde içmelisin.. rahmini temizlediğini hissedeceksin...

sagol cnm deniycem insallah iyi gelir

ay canım ya cidden dr ne dediyse ben onu yazdım..
doktoruma çok guveniorum ailecek görüşüyoruz saten artı benim doktor masa başı doktoruda değil hani şu özel hastanelerde olurya hasta gelir ilaç yazar yollar başka işe yaramazlar :27: kendisi araştırma hastane doktoru ameliyat vs. hepsine bakıyor ..
bak tekrar ediorum hiç bir anormallik yoksa en son durumda en son çare olarak verioruz dedi taraftar değilim diede ekledi...

Son düzenleme:
cnm çok büyük sıkıntı yaratacak bi ilaç olsaydı hiç kimse kullanmazdı.. hem kullandığımız birçok ilacın bir sürü yan etkisi var.. buradada bu ilacı kullanan çok arkadaşımız var.. bana kalırsa bence dene derim.. ne kadrlık evlisin?

Canim benim bir tanidigim olmustu yumurtalik kanseri ve bana hep sakin kullanma diyordu simdi de bu yaziyi okuyunca demek var bir seyler dedim. Tabiki senin dedigin de dogru kullandigimiz ilaclarin onca yan etkisi var. Ben 16 ayimi doldurdum ve 8 aydir istiyoruz bebek ama olmuyor. Esiimde ve bende bir sorun yok bütün kontrollerimizi yaptirdik.

hmmm bende emine sernur yorulmaz'a gidicem yarın... kocatepe'de yeri.. iş yerinden bi arkadaşın hanımı hamileliği boyunca ona gitti doğumuda medicana'da yaptırdı memnun kalmışlar baya para göz bi kadın değil kendini hastalarına odaklamış dedi.. ona güvenerek yarın ilk kez gidicem inşallah.. bende evlendikten sonra 5 kilo aldım kesin banada zayıfla diyecektir...

bende 7 kilo aldım canım evlendikten sonra ama bunun 5 kilosunu çok şükür verdim.. canım benim gittiğim doktorda bayağı ünlüymüş arkadaşım oraya gitti onun methetmesi ile gittim. muayenesi 200 tl

canım irmegan yazmış. soğan kurünü aynı dediği gibi tatlım... kesinlikle canım bebek isteyen derdi olan çare arayan tek sen değilsin.. Allahım dert veripte derman aratmasın.. verdiği derdide çaresiyle versin inşallah canım. sen hiç kafana takma doktorların genel sölediği kesinlikle stres yapmayın kafanıza takmayın diyorlar...

ay canım ya cidden dr ne dediyse ben onu yazdım..
doktoruma çok guveniorum ailecek görüşüyoruz saten artı benim doktor masa başı doktoruda değil hani şu özel hastanelerde olurya hasta gelir ilaç yazar yollar başka işe yaramazlar :27: kendisi araştırma hastane doktoru ameliyat vs. hepsine bakıyor ..
bak tekrar ediorum hiç bir anormallik yoksa en son durumda en son çare olarak verioruz dedi taraftar değilim diede ekledi...

Benimde en son care olarak verdi zaten. Bütün kontrolleri yaptirdik bir sorun cikmadi.

bende 7 kilo aldım canım evlendikten sonra ama bunun 5 kilosunu çok şükür verdim.. canım benim gittiğim doktorda bayağı ünlüymüş arkadaşım oraya gitti onun methetmesi ile gittim. muayenesi 200 tl

canım irmegan yazmış. soğan kurünü aynı dediği gibi tatlım... kesinlikle canım bebek isteyen derdi olan çare arayan tek sen değilsin.. Allahım dert veripte derman aratmasın.. verdiği derdide çaresiyle versin inşallah canım. sen hiç kafana takma doktorların genel sölediği kesinlikle stres yapmayın kafanıza takmayın diyorlar...

ya cnm benim kardesim şırnakta asker bu aralar stres olmazsa olmazı hayatımın ama elimden geleni yapıcm yaz güzellikleride beraberinde getirir insallah

ya cnm benim kardesim şırnakta asker bu aralar stres olmazsa olmazı hayatımın ama elimden geleni yapıcm yaz güzellikleride beraberinde getirir insallah

canım Allah kardeşinin askerliğini bitirip, sağlıkla dönmesini nasip eylesin,,,, sen herşeye rağmen rahat olmaya çalış canım...

Back