• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Ben ben,Ben Ankarada yım ama mayıs topiğinin ilk katılımcılarından olacağım,buraya ait değilim çünkü :(

kizlar yaaa benim bugun 26.gunum acaba bu ay var midir yaa olsun artikk gelsin su bebiss.ama sanki adet olacam belirtiler var.goguslerim daha yumurtlama zamani agrimaya basladi bosuna umutlanma der gibi ne sinir bir durum:(

slm arkadaşım, aslında yumurlamada hemen sonra gögüsler aşırı şişip uçlarında zızlama varsa şüpelene bilirsin ama dolgunlaşma yokda biraz agrı varsa bu adet olacaksın demek ben üç kez düşük yaptım bende öyle olmuştu.26.gündesin aslında test yapsan cıkar varsa cıyor silikte olsa

Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)

Kizlarr marti husranla bitirenler umudmuz nisan ayni ebru banuu sizde ne var ne yok takip edemedim fazla

merhaba arkadaslar 1senelik bekleyişim hala devam ederken umutsuzluga kapılmamak için kendimi oyalamaya çalışıyorum ve size rastladım pembe masal ne güzel bi isim insallah hepimiz bi gün o masallardaki mutlu sona ulasırız

gul-sen ben yine erken regli olcam galiba kasılmalar başladı yine
geçen defada aynısı omuştu önce kasılmalar 1 hafta sonra regli offfffffffffffffffff :(

canım dur daha bu anlaşılmaz.. hemen bozma moralini.. eğer adet olcaksanda canım adetin hemencik sökülsün geçen ay 10 günde sökülmemişti dimi adetin...

eğer günümde regli olursam 3 günüm kaldı ama bende düzensizlik olduğu için kesin gecikicek :( inş gecıkme adetgecikmesi deilde bebiş olur Allahım(amin) Allahım hepimize nasip etsin kızlar hepimiz için dua ediyorum

inşallah tatlım. hayırlısı ile inşallah isteyen herkese Allahım en kısa zamanda nasip eder....

aramızda ankarada olan varmı kızlaarr...???

ben ankaradayım canım...

ankaralı deyilim ama ankarada gürkan clinige tedaviye geliyorum. bugünde orada olmam gerekiyordu eşim iş için istnbula gitti gelemedim

canım nerde bu klinik nasıl memnunmusun..

Selamlar herkese ben doktordan geldimm .... Allaha şükür yumurtalıklarım tertemizmiş :)

gözün aydın canım,, tez zamande bebişine kavuşursun inşallah...

merhaba arkadaslar 1senelik bekleyişim hala devam ederken umutsuzluga kapılmamak için kendimi oyalamaya çalışıyorum ve size rastladım pembe masal ne güzel bi isim insallah hepimiz bi gün o masallardaki mutlu sona ulasırız
INSALLAH canim doktora hic gittin mi ya da bir kur uyguladin mi

doktora sorduklarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum...

1- Lazer Epilasyon Hamileyken yasak şu an yaptırabilirmişim sakıncası yok dedi...
2-Yumurtlama günlerini sordum adetin .ci gününden say 12-14-16.cı günleri yumurtlama olduğunu bunu dikkate alarak ilişkiye gir dedi..
3-Klomen yumurta çatlatma mı ne dedim bu nedir dedim :)) banada verseniz daha iyi olmazmı dedim :) zorda kalmadıkca en son çare biz o hapları verioruz vermeme taraftarıyız çünki yumurtalık kanseri yapma olasılığı yuksek dedi:53: benim TSH yuksek o yüzden hamilelik oluşmayabilir insin herşeyin normal senin düzelecek dedi..
4-GEnitaldeki kaşıntı için Aile hekiminin devamlı ben istedikce yazdığı krem var onu kullandığımı söledim:53:adını duyunca hayır dedi dokuda incelme yapar:53: yani nerenden hastaysan rahatsızsan o doktordan isticez ilaçları bunu öğrendim :))

şimdilik bu kadar aklıma geldikce yazarım...

doktora ikimizde gittik bi sorun görünmüyo ama bi kur uygulamadım ama her ay yasadıgım hayal kırıklıklıgı yüzünden kendimi cok yorgun hissediyorum

yasmincim kesinlikli moralini bozma.. bunun bize faydası değil zararı olcak.. eminim hayırlı zamanı bekliyordur.. sabret canım olcak inşallah sabır ile dua ile bekle.. ama soğan kürü uygulayabilirsin gebelik öncesi rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.. bak bahar geldi mis gibi hava yorgunluğu falan bi kenara bırak. rahat ol canım benim..

gul_sen bebek için tedavi görüyosun nereye gittiğini öğrenebilirmiyim?

canım evlilğimde 6 ay olmadan doktora gittim serdar oğuzun muayenesine.. oda yumurtlıkların gayet iyi dedi kilo almamamı söyledi.. gittiğimde biraz kiloluydum.. yumurtaların kan şekerine bağlı olarak tembelleşir dedi.. başkada bişey demedi.. bir daha da gitmedim canım..

canım evlilğimde 6 ay olmadan doktora gittim serdar oğuzun muayenesine.. oda yumurtlıkların gayet iyi dedi kilo almamamı söyledi.. gittiğimde biraz kiloluydum.. yumurtaların kan şekerine bağlı olarak tembelleşir dedi.. başkada bişey demedi.. bir daha da gitmedim canım..

hmmm bende emine sernur yorulmaz'a gidicem yarın... kocatepe'de yeri.. iş yerinden bi arkadaşın hanımı hamileliği boyunca ona gitti doğumuda medicana'da yaptırdı memnun kalmışlar baya para göz bi kadın değil kendini hastalarına odaklamış dedi.. ona güvenerek yarın ilk kez gidicem inşallah.. bende evlendikten sonra 5 kilo aldım kesin banada zayıfla diyecektir...

Back