- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.781
canım nasıl gidiyor hamişlikbenimde doktor bu ay klomene başlattı.. bakalım yarın akşam randevumuz var inşallah hayırlı haberler alırız
cnmm, nası gitsinn, ben hala öyle bi farkındalık içinde değilim kii, yani ne biliyim, daha dr a ilk kez bugün gidiceğimden belki de, daha ben pek hamileyim moduna giremediim
bir de, ahh regl öncesi olan o çeşit çeşit belirtilerden eser yokk, o yüzden de bi tuhaf.. ne biliiym, bu akşam belli olur bakalım, inş sorun yoktur :)
sen nasılsınn, ne var ne yok? ben kaçırdım senii, adet oldun muu( adını çok duyuyorum burda ama, klomen ne?? inşallah işe yarasınn, önümzüdeki ay da seni görelimm hamile olarak yaa, inşş her birinizzzii..
canım bu akşam inanırsın artık hamile olduğunabebişini görünce kameraya alın ultrason görüntülerini :) bişey yoktur inşaallah canım hayırlı haber alırsınız .. benimki 19 unda gelmeye başladı canım... yani bu ay olmadı.. klomen yumurta yapıcı bi ilaç canım.. benim bazen yumurtam olmuyor o yüzen doktor bu ilaca başladı canım..
sağol cnm, inşallah :) akşama haberleri veririm..
klomen de bu ay sana şöyle nurtopu gibi sağlıklı bi yumurta yapar inşallah,
kısmette ne zaman varsa o zaman olsun inşallah bebişin..
bedne reqlimin 3. günü gidicem..bakalım kistler ne durumda...:26:
günaydın canım bir test yapsana evet senin regl baya geç oluyor ama kistten demiştk s. genede test ya derim ben
Kizlar yaa test aldim ama okdr sancim varki adet olmayi bekliyoruim yapmicam olmassam bi kac gun yaparim ama hic umudum kalmadi gelmesini bekliyorum kirmizinin... Ama bugun cok mutluyum olsamda keyfim bozulmaz esmim istedigi ise baslicak bu hafta bunuda takmistik bikac aydir cok sukur bi bunalimdan daha kurtulmus olduk.
gelsin bebek haberii inşallah canım valla şubat topiğindede beraberdik senle inşallah hamilesindir ve saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin inan çok istiyorum herseyin hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahbı hafta beklıyım dıyorum cnm olmasam test yaparım o da yoksa doktora gıderım ama ayagım kadar uzanan karıncalanma var halsızlık var fazla yıyesım yok kasıklarım agırıyor ıdrarda hafıf koku ve akıntı ve ve ve adetım 1 gun gecıktı
canım yarın olmazsan yap şansını dene bakalımKizlar yaa test aldim ama okdr sancim varki adet olmayi bekliyoruim yapmicam olmassam bi kac gun yaparim ama hic umudum kalmadi gelmesini bekliyorum kirmizinin... Ama bugun cok mutluyum olsamda keyfim bozulmaz esmim istedigi ise baslicak bu hafta bunuda takmistik bikac aydir cok sukur bi bunalimdan daha kurtulmus olduk.
bı hafta beklıyım dıyorum cnm olmasam test yaparım o da yoksa doktora gıderım ama ayagım kadar uzanan karıncalanma var halsızlık var fazla yıyesım yok kasıklarım agırıyor ıdrarda hafıf koku ve akıntı ve ve ve adetım 1 gun gecıktı
zuzu bende aynı durumdayım.evde test var ama yapmaya korkuyorum. bende adet olucakmışım gibi hissediyorum..senin bat ne zamandı?
tatlım sıkayetlerın bu hallerın bıraz hamıleymıs gıbı geldın ama hayırlısı canım ıns bebıstır yaa....
tatlım sıkayetlerın bu hallerın bıraz hamıleymıs gıbı geldın ama hayırlısı canım ıns bebıstır yaa....
gelsin bebek haberii inşallah canım valla şubat topiğindede beraberdik senle inşallah hamilesindir ve saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin inan çok istiyorum herseyin hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah
canım yarın olmazsan yap şansını dene bakalım
bide eşinin işede girmiş hadi hayırlı ugurlu olsun bizde gectigimiz aylarda 1 ay işsiz kalmıştı eşim çok sıkıntılı zpr günlerdi Rabbim kmeye yaşatmasın bizlerde birdaha yaşamayalım inşallah
işle birlikte güzel haberlerin devam eder inşallah
Ay ınsAllah umutlanmaya bıle korkuyorum bılıyormusun canım ama ınsAllah benım ıcın dua et canım ne olur 1 hafta beklıyıcem adet olmasam test ve her ıkı sonucta da doktora gıdıcem
gelsin bebek haberii inşallah canım valla şubat topiğindede beraberdik senle inşallah hamilesindir ve saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin inan çok istiyorum herseyin hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah
canım yarın olmazsan yap şansını dene bakalım
bide eşinin işede girmiş hadi hayırlı ugurlu olsun bizde gectigimiz aylarda 1 ay işsiz kalmıştı eşim çok sıkıntılı zpr günlerdi Rabbim kmeye yaşatmasın bizlerde birdaha yaşamayalım inşallah
işle birlikte güzelhaberlerin devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?