Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım nasıl gidiyor hamişlik benimde doktor bu ay klomene başlattı.. bakalım yarın akşam randevumuz var inşallah hayırlı haberler alırız

cnmm, nası gitsinn, ben hala öyle bi farkındalık içinde değilim kii, yani ne biliyim, daha dr a ilk kez bugün gidiceğimden belki de, daha ben pek hamileyim moduna giremediim
bir de, ahh regl öncesi olan o çeşit çeşit belirtilerden eser yokk, o yüzden de bi tuhaf.. ne biliiym, bu akşam belli olur bakalım, inş sorun yoktur :)

sen nasılsınn, ne var ne yok? ben kaçırdım senii, adet oldun muu ( adını çok duyuyorum burda ama, klomen ne?? inşallah işe yarasınn, önümzüdeki ay da seni görelimm hamile olarak yaa, inşş her birinizzzii..

canım bu akşam inanırsın artık hamile olduğuna bebişini görünce kameraya alın ultrason görüntülerini :) bişey yoktur inşaallah canım hayırlı haber alırsınız.. benimki 19 unda gelmeye başladı canım... yani bu ay olmadı.. klomen yumurta yapıcı bi ilaç canım.. benim bazen yumurtam olmuyor o yüzen doktor bu ilaca başladı canım..

sağol cnm, inşallah :) akşama haberleri veririm..
klomen de bu ay sana şöyle nurtopu gibi sağlıklı bi yumurta yapar inşallah,
kısmette ne zaman varsa o zaman olsun inşallah bebişin..

günaydın canım bir test yapsana evet senin regl baya geç oluyor ama kistten demiştk s. genede test ya derim ben

bı hafta beklıyım dıyorum cnm olmasam test yaparım o da yoksa doktora gıderım ama ayagım kadar uzanan karıncalanma var halsızlık var fazla yıyesım yok kasıklarım agırıyor ıdrarda hafıf koku ve akıntı ve ve ve adetım 1 gun gecıktı

Kizlar yaa test aldim ama okdr sancim varki adet olmayi bekliyoruim yapmicam olmassam bi kac gun yaparim ama hic umudum kalmadi gelmesini bekliyorum kirmizinin... Ama bugun cok mutluyum olsamda keyfim bozulmaz esmim istedigi ise baslicak bu hafta bunuda takmistik bikac aydir cok sukur bi bunalimdan daha kurtulmus olduk.

zuzu bende aynı durumdayım.evde test var ama yapmaya korkuyorum. bende adet olucakmışım gibi hissediyorum..senin bat ne zamandı?

gelsin bebek haberii inşallah canım valla şubat topiğindede beraberdik senle inşallah hamilesindir ve saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin inan çok istiyorum herseyin hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah

canım yarın olmazsan yap şansını dene bakalım
bide eşinin işede girmiş hadi hayırlı ugurlu olsun bizde gectigimiz aylarda 1 ay işsiz kalmıştı eşim çok sıkıntılı zpr günlerdi Rabbim kmeye yaşatmasın bizlerde birdaha yaşamayalım inşallah
işle birlikte güzel haberlerin devam eder inşallah

tatlım sıkayetlerın bu hallerın bıraz hamıleymıs gıbı geldın ama hayırlısı canım ıns bebıstır yaa....

zuzu bende aynı durumdayım.evde test var ama yapmaya korkuyorum. bende adet olucakmışım gibi hissediyorum..senin bat ne zamandı?

Canim adet duzenim degismese yapardim ama gecen ay ilk defa 4 gun gecikti ve bugun 30.gunum. Ama buhun geelmeze yarin yapicam cok sancim var ama ... Aslinda 2 nisanda oldugumdan 28 gun sursede 2 mayisa kadar bekloicektim yinede, yinede beklicem. Her akan tahlili idrar tahlili. Biktim bu ay kendime sozum var yapmicam! Ben hastanede oldugumdan surekli kan versemmi vermesemmi idim ama bu sefer belirtim olmadigindan reglimi bekliyorum. Bakalim hayirlisi. Senin gecti dimi?

tatlım sıkayetlerın bu hallerın bıraz hamıleymıs gıbı geldın ama hayırlısı canım ıns bebıstır yaa....

Ay ınsAllah umutlanmaya bıle korkuyorum bılıyormusun canım ama ınsAllah benım ıcın dua et canım ne olur 1 hafta beklıyıcem adet olmasam test ve her ıkı sonucta da doktora gıdıcem

CANIM benım ınsAllah hamıleyımdır ya dualarınızı eksık etmeyın hep dıyorum ya hıc gorusemesek te dualarımız gok yuzunde bulusuyor

Ay ınsAllah umutlanmaya bıle korkuyorum bılıyormusun canım ama ınsAllah benım ıcın dua et canım ne olur 1 hafta beklıyıcem adet olmasam test ve her ıkı sonucta da doktora gıdıcem

canım umutlandırmak ısemıyorum ama bır test yap ya ne olcak sılıkte olsa cıkar ama sabah ılk ıdrara yap ıdrarda koku varsa bence bırseyler vardır ben ordan anladım tatlım bırde elınle kontrol yap hemen agızda yumusak bır top degıyormu parmagına benım hemen gırısteydı bırde ben ondan da suphlenemıstım ama en ıyısı yap bır test yarın yappp:)

Sadece bı gun gectı kucuk onemsenmeyen bı kıst olsa dahıl bu ay da yok gıbı gelıyo bana basıt bı gecıkme gıbı ama haftaya yapıcam dıyorum acaba sogan kurunden mı ıltıhap gıttı ondan kokuyor dıye

Cok zor gunler gecirdim her an stres her an rol halindeydim ama icim kan agliyordu cok sukurki bunu atlattik sira bebisteee belki kismetiyle geliyodur, simdiki cocular akilli bu sartlarda gelip bnapcakti saka maka. Hicbir hissiyatim yok bi yarin gelsin insallah bakicqam caresine ama cok sancim var, bu ay hic iddali degilim durumum tam allahlik diyebilirim, hic sorun degil bu haber bir ay daha beni idare eder ikimizinde kafasi rahat dvm ederiz calismalara... Test dusunmuyormusun hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…