- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.081
kızlar ben yatıyorum aqrıdan duramıyorum herkese hayırlı geceler tatlı rüyalarr
canim sirkeli su yap hafif ilik tuvaletten sonra onla temizle. 1 gunde kasintin gecer Allahin izniyle hic panik olmahamileyken bile olan bisey bu kasintilar bakteriler insaallah mantar deildir sen iyice bi sirkelen sifa olur insaallah:)
canım senin tahliller nasıl gidiyo.umarım bi sorun yoktur.
günaydın herkese nasılsınız kızlarr
Günaydın canım bü gün folık asıt kullanımına basladım 5mg lık ama ben yarım içiyoum 60 tablet var Hadı Hayırlısı dıyelım sen kullanıyormusun nete bı arastırdım baya kullanan var
günaydın arkadaşlarr
migrenim tuttu yatak yorgan yatıyorum ilaçta kullanamıyorum..hamilemiyim deqilmiyim bi netleşseydi ona göre dr ilaç yazardı... düb bir ara reql olucakmışım gibi karnım aqrıdı sürekli wcyw gidip kontrol ettim...başım zonkluyor ve bulantım var
günaydın arkadaşlarr
migrenim tuttu yatak yorgan yatıyorum ilaçta kullanamıyorum..hamilemiyim deqilmiyim bi netleşseydi ona göre dr ilaç yazardı... düb bir ara reql olucakmışım gibi karnım aqrıdı sürekli wcyw gidip kontrol ettim...başım zonkluyor ve bulantım var
saqol cnm kafamı kaldıramıyorum yaa...çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
kızlar sizin kullandığınızın ilacın ismi folbiol mu?
Geçmiş olsun canım senın bat ne zaman hadı hayırlı bır sonuç olur ınşAllah
bende folıc plus kullandım
canım sen regl günün geçincemi test yapmıştın
tatlım bende düzensizlik var regli günüm tatm belli deildi ama 30 günde bir diye hesaplarsak 11 gün sonra yaptım testi silik çıkmıştı 35 gün olarak hesaplarsamda 6 gün geçmiş oluyodu tatlım. yani regli geçtikten sonra yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?