- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.961
bi yandan saçmalama diyorum bi yandan içim içimi yiyor offfbeklemekten başka çare de yok biliyorum ama gönül ferman dimlemiyor işte ...
oyy maşallaahhh mercimeğimizeee kendini hemende göstermiş anneciğineeee pıtırcık :) Allahım yavrunu sana bağışlasın canım yaa... darısı bize olsun inşallaahh :)
Gülşencim, çok sevindim keseyi görmenee :) ne güzell, inşallah darısı pıt pıt kalp atışlarını duymayaa :)
ben de aslında size sorucaktım bunu, sen bi anlamda cvp vermişssin, ben bugün itibariyle 4+3 günlük hamiletimm, acaba ne zaman gitsem doktora, keseyi görmek insanın içini rahatlatıyor olmalıı ..
Hay canım benım ya ne olur benım ıcın dua edın ben de adetın gelmesını beklıyorum sonra kontrole gıdıcem bat 29 nısan tabı gecıkme olmasa olur sa da dr ya gıdıcem canım ama akıntım cok su aralarr pet takıyorum artık dusun
amin lalinadacım inşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarım.. tatlım benim adetim bir gün geçikmişti.. kan değerime baktırdım..1892 çıkmıştı, 3 gün sonrada keseyi görmeye gittim.. doktor kan değerime göre kesen görünür dedi.. yanlış hatırlamıorsam kese kan değeri 3000 i geçerse görülürmüş.. senin kan değerin kaçtı baktırdığında..
cnm, ben de cuma günü kan testi yaptırdım, tam adet günümdü, gecikem yoktu daha, değerim de 370.5 ti.. sanırım benim değerim senin değerine göre oldukça düşük, olmazsa 6. haftayı mı beklesem gitmek için..
canım 6. haftayı bekle keseyi görmeyi garantile,,
evet gülşencim, haklısın :) ben 6. haftayı bekliyim, haklısınn.. o zaman bu cmts 5. hafta bitiyo, önümüzdeki hafta 6. haftanın içinde oluyorum, yani 6. haftanın bitmesini beklemeden, 6. hafta içinde gidiyim di mi cnmm, yani 5^+3 te mi mesela, yoksaaa 6+3 te mii?? :/
5+3 oluyor canım.. yani 6 ncı hafta içinde oluyor canım. sen 5+3 git tatlım...6+3 7 nci hafta içinde oluyor çünkü..
canım düşündüqün için çok teşekkür ederim bitanem...ama kist falan patlamıyor merak etme...bu aqrıları tanıyorum bengünaydın cnm çok geçmiş olsunnn ne olacak senin bu sıkıntıların..?? bence bi doktora görün bi kan testi yaptır en azından neden kaynaklandığını anla... senin kasık ağrıların halsizliğin bebek olup olmadığını öğrenmekten çok daha önemli şu durumda... reglinin geçmesini bekleme sakın direk doktora git çekilecek gibi değil sanırım gece bile uyandırdığına göre seni....ya hamilesin yada kistin yerinden oynadı aaaa bak şimdi aklıma geldi geçenlerde tanıdığım biriside böyle sancılarla kıvranıyodu zorla doktora götürdük meğer kisti patlamış ve doktor direk ameliyata almıştı.. kuzum sen sakın ihmal etme bu ağrılarını bak ciddi bişey çıkmasın sonra....
tatlım bugün bazı şeyler dahada arttı..midem kaç gündür hafiften bulanıyordu..bugün hem sabah erkenden bulanmaya başladı hemde istifra etme derecesine geldi...ve çok halsizim...gebelik belirtilerinde aşırı yorgunluk olduqu yazıyor..bugünkü halim için yazılmış sanki...bence bebek geliyor nerdeyse eminim...ama yok canım ben geçen sefer çok üzüldüm paşa paşa reql günümü beklicem eqer geçerse test yapıcam...yok yere stres olmıyım şimdi...günaydın ErginSena, bi kaç gündür yazamdım ama okuyorum hep.. senin belirtilerin giderek artmaya başlasdı, inşallah bu sıkıntıların tek sebebi bebeğinin varlığıdır..
cnm, biliyorum ade günün geçene kadar test yapmıcam demişsin ama acaba yarın öbür gün bi test mi yapsan, ya da kan testi.. hani benim 4 gün önce çıktı ya testte, ondan diyorum.. inşallah vardır ve çıkarr, ama eğer yoksa da hiç olmazsa stres olarak adetini geciktirmekten kurtulursun.. ne biliyim, neyse, inaşşalh tüm belirtilerin hayra çıkar.
Nehirasii, cnm, çok geçmiş olsun, migren ağrılarının seni bu kadar zorlamasına çok üzüldüm(( bebek konusuna gelince, herşeyden önemlisi senin sağlığın, sakın çok fazla takma kafana, sen iyi ol ki, bebeğin de sağlıkla gelsin en kısa zamanda..
canım kan ilaçları hiçbir işe yaramıyor..bende aşırı derecede kansızlık vardı...doktora gittim iqne vermesini istedim..iqneleri olunca kendime geldim...şurup yada hap ayalarca içsende bir işe yaramıyor..şimdi hamilesin daha çok kana ihtiyacın var...doktorundan iqne iste cnm...merhaba kızlar kan sonuçlarımı aldım yine kansızlık çıktı kan ilacı verdi doktor bide vitamin verdi . yaa hiç düzelmiyo bu kansızlığım nie böyle oluyo anlamıyorum kızlar
canım hadi gözün aydın çok sevindim...ben hamileyken doktora giderken mide bulantılaır içinde zor giderdim bebeqimi görünce uçarak bütün sıkıntılarımı unutmuş olarak dönerdim...ne güzel duygular Rabbim herkese nasip etsin...günaydın kızlar, cuma günü bebişimin kesesini gördüm kızlar.. mercimek kadar yavrum benim... pembemasalcım doktor bende bir tane kist var dedi ama önemli derecede değil dedi şuan hormonları düzenliyormuş kısa süre sonra yok olcak dedi..yani kist varkende hamile kalınıyormuş tatlım..keseyide 4 hafta 6 gün sonra gördüm canım..herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sona kalp atışlarını duymak için tekrar gitcem..
canım ben daha önce bakmıştım çin takvimine...nekadar doqru bilmiyorum ama benim 2 çocuqumunda cinsiyeti doqru çıkıyor..şimdi hamileysem kızım olucakmış bende kız istiyorum zaten çok sevindim...ya kızlarr, konumuzla pek alakası olmayabilir ama, çin takvimiyle ilgili düşünceleriniz neler?? aramızda 2. ya da 3. kesz anne olmak isteyenler var, acaba onların ilk bebeklerinde çin takvimi tuttu mu cinsiyet açısındannn, ya da ne biliyim etrafınızdan duyduğunuz kadarıyla tutuyo mu??
Gülşen, seastire, lata, ve şimdi aklıma gelemeyen hamile arkadaşlarıımm, sizin durum ne? bnm çin takvşmine göre bebeğim kızz :) ayy, inşallah :)
ya kızlarr, konumuzla pek alakası olmayabilir ama, çin takvimiyle ilgili düşünceleriniz neler?? aramızda 2. ya da 3. kesz anne olmak isteyenler var, acaba onların ilk bebeklerinde çin takvimi tuttu mu cinsiyet açısındannn, ya da ne biliyim etrafınızdan duyduğunuz kadarıyla tutuyo mu??
Gülşen, seastire, lata, ve şimdi aklıma gelemeyen hamile arkadaşlarıımm, sizin durum ne? bnm çin takvşmine göre bebeğim kızz :) ayy, inşallah :)
günaydın kızlar, cuma günü bebişimin kesesini gördüm kızlar.. mercimek kadar yavrum benim... pembemasalcım doktor bende bir tane kist var dedi ama önemli derecede değil dedi şuan hormonları düzenliyormuş kısa süre sonra yok olcak dedi..yani kist varkende hamile kalınıyormuş tatlım..keseyide 4 hafta 6 gün sonra gördüm canım..herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sona kalp atışlarını duymak için tekrar gitcem..
ya kızlarr, konumuzla pek alakası olmayabilir ama, çin takvimiyle ilgili düşünceleriniz neler?? aramızda 2. ya da 3. kesz anne olmak isteyenler var, acaba onların ilk bebeklerinde çin takvimi tuttu mu cinsiyet açısındannn, ya da ne biliyim etrafınızdan duyduğunuz kadarıyla tutuyo mu??
canım düşündüqün için çok teşekkür ederim bitanem...ama kist falan patlamıyor merak etme...bu aqrıları tanıyorum bensanırım bebek geliyor
tatlım bugün bazı şeyler dahada arttı..midem kaç gündür hafiften bulanıyordu..bugün hem sabah erkenden bulanmaya başladı hemde istifra etme derecesine geldi...ve çok halsizim...gebelik belirtilerinde aşırı yorgunluk olduqu yazıyor..bugünkü halim için yazılmış sanki...bence bebek geliyor nerdeyse eminim...ama yok canım ben geçen sefer çok üzüldüm paşa paşa reql günümü beklicem eqer geçerse test yapıcam...yok yere stres olmıyım şimdi...
canım kan ilaçları hiçbir işe yaramıyor..bende aşırı derecede kansızlık vardı...doktora gittim iqne vermesini istedim..iqneleri olunca kendime geldim...şurup yada hap ayalarca içsende bir işe yaramıyor..şimdi hamilesin daha çok kana ihtiyacın var...doktorundan iqne iste cnm...
canım hadi gözün aydın çok sevindim...ben hamileyken doktora giderken mide bulantılaır içinde zor giderdim bebeqimi görünce uçarak bütün sıkıntılarımı unutmuş olarak dönerdim...ne güzel duygular Rabbim herkese nasip etsin...
canım ben daha önce bakmıştım çin takvimine...nekadar doqru bilmiyorum ama benim 2 çocuqumunda cinsiyeti doqru çıkıyor..şimdi hamileysem kızım olucakmış bende kız istiyorum zaten çok sevindim...
nasıp kısmet ben o tekvım ısıne pek guvenmıyor ve ınanıyorum tabı bu benım ınancım cogu kısını tutmus ve cogu kısının tutmamıs hersey tesaduf dıyebılıyorum bakalım hayırlısı ben cınsıyetten cok su 3 aı nasıl atlatacagımı dusunuyorum ıns 3 aydan sonra mıgdem duzelır yaaa.....artı kızlar yazdıkalrınızı ancak okuyabılıyorum ayakta duramıyorum neden b kadar kotu oluyorum anlamadım dr hersey yolunda ılaca bıle vermedı ama nette su ılac ısmını duydum bulantılar ıcın DRAMAMİNE dıye bır ılac bulnatı ılcaımıs kullanan varmı aramızda benım dr ılac vermıyor ılac vermekten yana degılım dıyor ben onumuzdekı ay yola cıkmayı duusnuyorum kullanmak ıstıyorum ama korkularım da var ıste....dua edın kızlar cabuk duzeleyım:)
nasıp kısmet ben o tekvım ısıne pek guvenmıyor ve ınanıyorum tabı bu benım ınancım cogu kısını tutmus ve cogu kısının tutmamıs hersey tesaduf dıyebılıyorum bakalım hayırlısı ben cınsıyetten cok su 3 aı nasıl atlatacagımı dusunuyorum ıns 3 aydan sonra mıgdem duzelır yaaa.....artı kızlar yazdıkalrınızı ancak okuyabılıyorum ayakta duramıyorum neden b kadar kotu oluyorum anlamadım dr hersey yolunda ılaca bıle vermedı ama nette su ılac ısmını duydum bulantılar ıcın DRAMAMİNE dıye bır ılac bulnatı ılcaımıs kullanan varmı aramızda benım dr ılac vermıyor ılac vermekten yana degılım dıyor ben onumuzdekı ay yola cıkmayı duusnuyorum kullanmak ıstıyorum ama korkularım da var ıste....dua edın kızlar cabuk duzeleyım:)
cnm ben 4 kilo vermisim doktor bana mecburen ilac verdi ama bi gun kullanabildim o ilac o kadar rezalet bisey ki kusmayi kesiyo mide bulantisi ve ogurme devam ki en agir ilacti zofran ilacin ismide ama bnm tavsiye etmem le olmas doktoruna ilac icmek istiyorum de ama herseyin dogali tavsiye etmiyorum bak bu haftaya geldim hala kotu durumdayim gunde en az iki kere butun yediklerimi cikariyorum elevit kullaniyorum ama ilk cikarmadan sonra onu hemen aliyorum. malesef cok yemek yiyemiyorum istahim yok yemek yemekten sogudum ac halimle mutluyum onume hep bi kuruyemis aldim sende oyle yap hep ye bebislerimiz vitamin alsn
ben baktım ona göre bıraktık korunmayı tatlım. tabi Allah ne isterse o olurda ben yinede ona göre korunmayı bıraktım biz kız bebek çok istiyoruz rus takvimide çin takvimide kız diyo inş doğru çıkar. bide eşimin ailesinde kız yok hiç .benim ailemdede ilk torun olcak inş kızım olur yaaa çok istiyorum. ama tabi ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inş ondan sonrada olursa kız olsun ya ama tabi erkek olursada benim canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?