canım bu gece kaç defa uyandım sol tarafım batıyor o tarafıma yatamıyorum...bu sabah çok bitkin ve hasta kalktım...hiçbirşey yapmaya halim yok..oqluma lisans çıkıcak onun için adliyeye gitmemiz lazım inan hiç halim yok..10 dk. yol gözümde büyüyor... ve bu sabah itibariyle kasıklarımdaki aqrı belimede sirayet etmiş durumda..kırılıyor sanki belim...ve baş dönmesi baş rollerde..sabah sabah hiç çekilmiyor
canım benim o konu hakkında bilgim yok onun için cevap yazamadım kusura bakma olurmu
dualarımız hep birbirimiz için canım..Rabbim bütün engelleri önünden kaldırsın...saqlıcakla kucaqına almayı nasip etsin cnm
günaydın canım... inşallah kistin gitmiştir sen soqan kürünü sonunda kadar yaptın bişeyin kalmamıştır Alalhın izniyle...
canım kafamıza takmak deqilde belirtiler sürekli ve devamlı olunca ister istemez etkisi altında kalıyorsun... sanırım psikolojik belirtilerle gerçek belirtiler arasındaki fark bu...psikolojik belirtiler kendini dinleyince ortaya çıkıyor...işte bu noktada çok haklısın kendimizi geeksiz yere ümitlendirmememiz lazım..çünkü sonunda yine en çok üzülen bizler oluyoruz...ama belirtiler gerçekse bak mesela ben bu gece kaç defa uykumdan uyandım..kasıklarım ve belim koptu aqrıdan..sol yanıma yatamıyorum felaket batıyor...sabah mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandım...şuan istifra etmek üzereyim...işte bu aşamaya geldiqinde belirtimidir deqilmidir düşüncesinden çok kendi derdine düşüyorsun..çünkü hiç eskisi gibi rahat olamayacaqını düşünüyorsun...
offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kasıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................................................