• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın kızlarr :16:
çok hastayım midem bulanıyor başım dönüyor kasıklarım ve belim kırılıyor aqrıdan..
çok hastayım bugün hiçbişey yapmaya halim yok.. ama oqlumun lisansı çıkıcak adliyeye gitmemiz gerekiyor...ve benim elimi oynatmaya halim yok..biran önce gidip gelelim yatak yorgan aytmaya başlarsam kimse beni yerimden kaldıramaz...uzun sürme kızlar 1saate gelirim...

kızlar benimde bat 30 nisan.bugünü bekleyen baya bir kişi olduk günler geçmiyor bir türlü :(( hamiş olmayı çok istiyorumm kimler hamiş çıkacak o günn çok meraklandım

Benimde 30 mısan ama ıcımde umut yok ruyasını gordum ve forumda paylasmıstım:(((

herkese günaydın arkadaşlar.geçen salı günü doktora gittim biliyorsunuz.o günden beri raporluydum.bugün işbaşı yaptım.moralim çok bozuk.doktora gittiğimizde ne bebeği görebildik nede kalp atışını duyabildik.doktor 2 seçenek var dedi.ya geç döllenmeden dolayı göremiyoruz dedi yada bebek kan damarlarından beslenememiştir gelişmemiştir dedi.evdede pc olmadığı için sizlerle dertleşemedim:(((yarın tekrar doktora gidicem.İnşallah busefer bebeğimi görürüz.kıslar lütfen dularınıza benide ekleyin.o kadar içim acıyoki anlatamam.eşimle kendimizi en kötüye hazırladık ama inşallah hayırlı sonuçlar olur.Bu arada hamile arkadaşlarımız varsa gönülden tebrik ediyorum.sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.

Offf cok zor bır surec nesıl atlatacan ALLAH yar ve yardımcın olsun canım kendımden bılyorum bılıyorumkı en ufak bır umutta yuregınde caglayanlar akacak:((ben kurtaj olmaya gıderken dr son bakalım dedı o son bakalım sozu bıle benım ıcın okadar anlamlıydıkı ve baktı dedıkı hadı bu bebege bır sans daha verelım bır hafta daha beklıyelım benım oankı psıkolojımı ne benım anlatmaya bılgım yeter nede kelımeler yeterlı gelır:(((ooff yıne eskıye döndüm her neyse atlatmıstım oysakı psıkologuma soz vermıstım tutamadım doktorum özur olsun:;(((((

çok hastayım midem bulanıyor başım dönüyor kasıklarım ve belim kırılıyor aqrıdan..
çok hastayım bugün hiçbişey yapmaya halim yok.. ama oqlumun lisansı çıkıcak adliyeye gitmemiz gerekiyor...ve benim elimi oynatmaya halim yok..biran önce gidip gelelim yatak yorgan aytmaya başlarsam kimse beni yerimden kaldıramaz...uzun sürme kızlar 1saate gelirim...

günaydın cnm çok geçmiş olsunnn ne olacak senin bu sıkıntıların..?? bence bi doktora görün bi kan testi yaptır en azından neden kaynaklandığını anla... senin kasık ağrıların halsizliğin bebek olup olmadığını öğrenmekten çok daha önemli şu durumda... reglinin geçmesini bekleme sakın direk doktora git çekilecek gibi değil sanırım gece bile uyandırdığına göre seni.... :( ya hamilesin yada kistin yerinden oynadı aaaa bak şimdi aklıma geldi geçenlerde tanıdığım biriside böyle sancılarla kıvranıyodu zorla doktora götürdük meğer kisti patlamış ve doktor direk ameliyata almıştı.. kuzum sen sakın ihmal etme bu ağrılarını bak ciddi bişey çıkmasın sonra....

Son düzenleme:

günaydın ErginSena, bi kaç gündür yazamdım ama okuyorum hep.. senin belirtilerin giderek artmaya başlasdı, inşallah bu sıkıntıların tek sebebi bebeğinin varlığıdır..

cnm, biliyorum ade günün geçene kadar test yapmıcam demişsin ama acaba yarın öbür gün bi test mi yapsan, ya da kan testi.. hani benim 4 gün önce çıktı ya testte, ondan diyorum.. inşallah vardır ve çıkarr, ama eğer yoksa da hiç olmazsa stres olarak adetini geciktirmekten kurtulursun.. ne biliyim, neyse, inaşşalh tüm belirtilerin hayra çıkar.

Nehirasii, cnm, çok geçmiş olsun, migren ağrılarının seni bu kadar zorlamasına çok üzüldüm :((( bebek konusuna gelince, herşeyden önemlisi senin sağlığın, sakın çok fazla takma kafana, sen iyi ol ki, bebeğin de sağlıkla gelsin en kısa zamanda..

canım bu gece kaç defa uyandım sol tarafım batıyor o tarafıma yatamıyorum...bu sabah çok bitkin ve hasta kalktım...hiçbirşey yapmaya halim yok..oqluma lisans çıkıcak onun için adliyeye gitmemiz lazım inan hiç halim yok..10 dk. yol gözümde büyüyor... ve bu sabah itibariyle kasıklarımdaki aqrı belimede sirayet etmiş durumda..kırılıyor sanki belim...ve baş dönmesi baş rollerde..sabah sabah hiç çekilmiyor :50:

canım benim o konu hakkında bilgim yok onun için cevap yazamadım kusura bakma olurmu :38:

dualarımız hep birbirimiz için canım..Rabbim bütün engelleri önünden kaldırsın...saqlıcakla kucaqına almayı nasip etsin cnm :16:

günaydın canım... inşallah kistin gitmiştir sen soqan kürünü sonunda kadar yaptın bişeyin kalmamıştır Alalhın izniyle...
canım kafamıza takmak deqilde belirtiler sürekli ve devamlı olunca ister istemez etkisi altında kalıyorsun... sanırım psikolojik belirtilerle gerçek belirtiler arasındaki fark bu...psikolojik belirtiler kendini dinleyince ortaya çıkıyor...işte bu noktada çok haklısın kendimizi geeksiz yere ümitlendirmememiz lazım..çünkü sonunda yine en çok üzülen bizler oluyoruz...ama belirtiler gerçekse bak mesela ben bu gece kaç defa uykumdan uyandım..kasıklarım ve belim koptu aqrıdan..sol yanıma yatamıyorum felaket batıyor...sabah mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandım...şuan istifra etmek üzereyim...işte bu aşamaya geldiqinde belirtimidir deqilmidir düşüncesinden çok kendi derdine düşüyorsun..çünkü hiç eskisi gibi rahat olamayacaqını düşünüyorsun...

offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kasıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................................................
InsAllah belırtın bebıstır canım dualarım sızınle kızlar

merhaba kızlar kan sonuçlarımı aldım yine kansızlık çıktı kan ilacı verdi doktor bide vitamin verdi . yaa hiç düzelmiyo bu kansızlığım nie böyle oluyo anlamıyorum kızlar

merhaba kızlar kan sonuçlarımı aldım yine kansızlık çıktı kan ilacı verdi doktor bide vitamin verdi . yaa hiç düzelmiyo bu kansızlığım nie böyle oluyo anlamıyorum kızlar

Bende de var canım ve bı cok kısıde cıger yememı tafsı ettı doktor kı bu ımkansız bı de kırmızı trup

Bende de var canım ve bı cok kısıde cıger yememı tafsı ettı doktor kı bu ımkansız bı de kırmızı trup

evet ciğeri bende duymuştum ama eti bile sevmiyorum ciğeri asla yiyemem yaa aralık ayında ameliyat oldum doktor 6 kutu ilaç vermişti ilaç bitince yeniden kan vermiştim düzelmişmi die normaldi daha 2 ay oldu yeniden kansızlık cıktı ya

canımm kansızlık ilaçlarla düzelecek bişey takma kafana.. pekmez felan ye ki bebişede annesinede bol bol kan olsun dimi ya :)

canımm kansızlık ilaçlarla düzelecek bişey takma kafana.. pekmez felan ye ki bebişede annesinede bol bol kan olsun dimi ya :)

tatlım 2 ay önce bitti ilacım 6 kutu ilaç yemiştim ama yine var bana ilaç pek fayda etmiyo etse bile yeniden kansızlık oluyo . yediğim herşey yarasın bebişime inş

günaydın kızlar, cuma günü bebişimin kesesini gördüm kızlar.. mercimek kadar yavrum benim... pembemasalcım doktor bende bir tane kist var dedi ama önemli derecede değil dedi şuan hormonları düzenliyormuş kısa süre sonra yok olcak dedi..yani kist varkende hamile kalınıyormuş tatlım..keseyide 4 hafta 6 gün sonra gördüm canım..herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sona kalp atışlarını duymak için tekrar gitcem..

günaydın kızlar, cuma günü bebişimin kesesini gördüm kızlar.. mercimek kadar yavrum benim... pembemasalcım doktor bende bir tane kist var dedi ama önemli derecede değil dedi şuan hormonları düzenliyormuş kısa süre sonra yok olcak dedi..yani kist varkende hamile kalınıyormuş tatlım..keseyide 4 hafta 6 gün sonra gördüm canım..herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sona kalp atışlarını duymak için tekrar gitcem..

Ay canım benım ya bana da doktor ılac yuzunden kıst oldugu ıcın sorun degıl patlar dedı aman dua edın buyumesın de bı de gıtmıs olsun kı ılac almıyım kızlar bı arkadasımın daha kıstı vardı canım anlatı 4 aylık hamıle doktor sezeryan la hem bebegı hem kıstı alırız demıs sen kıstın oludugunu ogrendıgınden ne kadar sonra hamıle kaldın canım

Ay canım benım ya bana da doktor ılac yuzunden kıst oldugu ıcın sorun degıl patlar dedı aman dua edın buyumesın de bı de gıtmıs olsun kı ılac almıyım kızlar bı arkadasımın daha kıstı vardı canım anlatı 4 aylık hamıle doktor sezeryan la hem bebegı hem kıstı alırız demıs sen kıstın oludugunu ogrendıgınden ne kadar sonra hamıle kaldın canım

tatlım ben kist olduğunu,, cuma günü bebeğimin kesesini görmeye gittiğimde doktor söyledi..ama dört ay önce doktora gittiğimde minik minik önemsiz kistlerin var demişti doktor.

oyy maşallaahhh mercimeğimizeee kendini hemende göstermiş anneciğineeee pıtırcık :) Allahım yavrunu sana bağışlasın canım yaa... darısı bize olsun inşallaahh :)

kızlaarrr yardımcı olun noluurrr kafayı yicem yoksa .... bu ayın 20 sinde hastalanmam gerekiyordu olmadım geçen aydan hamilelik olma şansı test yaptım megatif çıktı eşimle ayın yirmisinde birlikte olduk ama hastalanmamştım zaten adet göreceğim diye korunmadık ama ben hala adet olmadım sizce neden ?? başına böyle bişey gelen var mıı ??? adetzamanı ilişki adeti geciktirir mii ?? birde eğer bu ilişkide döllenme olduysa adet olmaz mıyım ??? :32::32::32::32:

Gülşencim, çok sevindim keseyi görmenee :) ne güzell, inşallah darısı pıt pıt kalp atışlarını duymayaa :)

ben de aslında size sorucaktım bunu, sen bi anlamda cvp vermişssin, ben bugün itibariyle 4+3 günlük hamiletimm, acaba ne zaman gitsem doktora, keseyi görmek insanın içini rahatlatıyor olmalıı ..

tatlım ben kist olduğunu,, cuma günü bebeğimin kesesini görmeye gittiğimde doktor söyledi..ama dört ay önce doktora gittiğimde minik minik önemsiz kistlerin var demişti doktor.

Hay canım benım ya ne olur benım ıcın dua edın ben de adetın gelmesını beklıyorum sonra kontrole gıdıcem bat 29 nısan tabı gecıkme olmasa olur sa da dr ya gıdıcem canım ama akıntım cok su aralarr pet takıyorum artık dusun

kızlaarrr yardımcı olun noluurrr kafayı yicem yoksa .... bu ayın 20 sinde hastalanmam gerekiyordu olmadım geçen aydan hamilelik olma şansı test yaptım megatif çıktı eşimle ayın yirmisinde birlikte olduk ama hastalanmamştım zaten adet göreceğim diye korunmadık ama ben hala adet olmadım sizce neden ?? başına böyle bişey gelen var mıı ??? adetzamanı ilişki adeti geciktirir mii ?? birde eğer bu ilişkide döllenme olduysa adet olmaz mıyım ??? :32::32::32::32:

cnm hamılelık tanısını hemen vermemız dogru olmıyabılır 1 hafta sonra test yaptır bı de hormonlarının degısmesınden de olabılır bana da aynısı oldu ama hamıle degıldıldım doktor hormonlarından dolayı gecıkmıs dedı Allah hayırlısını versın hepımız ıcın AMIN

cnm hamılelık tanısını hemen vermemız dogru olmıyabılır 1 hafta sonra test yaptır bı de hormonlarının degısmesınden de olabılır bana da aynısı oldu ama hamıle degıldıldım doktor hormonlarından dolayı gecıkmıs dedı Allah hayırlısını versın hepımız ıcın AMIN

bi yandan saçmalama diyorum bi yandan içim içimi yiyor offf :43: beklemekten başka çare de yok biliyorum ama gönül ferman dimlemiyor işte ...

Back