• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben baktım ona göre bıraktık korunmayı tatlım. tabi Allah ne isterse o olurda ben yinede ona göre korunmayı bıraktım biz kız bebek çok istiyoruz rus takvimide çin takvimide kız diyo inş doğru çıkar. bide eşimin ailesinde kız yok hiç .benim ailemdede ilk torun olcak inş kızım olur yaaa çok istiyorum. ama tabi ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inş ondan sonrada olursa kız olsun ya ama tabi erkek olursada benim canım o

Tatlimm russ takvimide mi varmiss, o da neymis netten bulabilirmiyim?

ben baktım ona göre bıraktık korunmayı tatlım. tabi Allah ne isterse o olurda ben yinede ona göre korunmayı bıraktım biz kız bebek çok istiyoruz rus takvimide çin takvimide kız diyo inş doğru çıkar. bide eşimin ailesinde kız yok hiç .benim ailemdede ilk torun olcak inş kızım olur yaaa çok istiyorum. ama tabi ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inş ondan sonrada olursa kız olsun ya ama tabi erkek olursada benim canım o

Tatlimm russ takvimide mi varmiss, o da neymis netten bulabilirmiyim?

bir dahaki gittiğimde ilacım bitsin iğne istim barı canm yaa benim peşimi bırakmıyo bu kansızlık malesef:14::14:
canım iqne kullandıqın zaman kanın normale dönecek merak etme :34:
dayanamadım yaptım test :( tek çizgi... bat 29 nisan. hayırlısı...

canım geç döllenme olduysa daha çıkmaz canım..reql gününü bekle bence :34:

pembemasal
canım yeni topiqimizi açalım artık arkadaşlar daqılmaya başladılar... banu gelene kadar mayısı geçicez zaten linki buraya kopyalarız herkes yeni topiqe gelir...

hamile arkadaşlar;
reqlinize bikaç gün kala yoqun kıvamlı akıntınız oldumu? reql oldum sanıyorum wcye gidiyorum yoqun kıvamlı akıntı gelmiş..ne olduqunu anlayamadım..

kızlar ben kan testi yaptırdım negatif çıktı ya:5: sabah bi arkadaşımla konuştum gecikmem 12-13 gün oldu dedim dış gebelik olmasın dedi yalancı hamilelikmiş kürtajmış tedavisi korkuyorum şimdi :18:yarın doktora gidicem bedenim 38 idi şimdi içine giremiyorum testin yanılma payı olamaz mı içime kurt düşürdü :14:

kızlar ben kan testi yaptırdım negatif çıktı ya:5: sabah bi arkadaşımla konuştum gecikmem 12-13 gün oldu dedim dış gebelik olmasın dedi yalancı hamilelikmiş kürtajmış tedavisi korkuyorum şimdi :18:yarın doktora gidicem bedenim 38 idi şimdi içine giremiyorum testin yanılma payı olamaz mı içime kurt düşürdü :14:

canım sanırım sen idrar testide yapmıştın ve oda negatif çıkmıştı...kandada yok diyorsa yoktur cnm..başka bir nedenden gecikmiştir.. mutlaka doktora gitmelisin...geçmiş olsun...

Back