• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Sorma canım ya cocuk gıbı oldum 3 cusunu degıstım sımdı :26: sogan kuru falan ıcıyormusun canım

geçen ay içtim ama bu ay yumurta takibi yapıldığı için içmedim ne olur ne olmaz. eğer adet olursam önümüzdeki ay kistlerim nedeni ile doğum k.hapı kullanacağımdan içmem için sakınca olmaz bende içerim.

geçen ay içtim ama bu ay yumurta takibi yapıldığı için içmedim ne olur ne olmaz. eğer adet olursam önümüzdeki ay kistlerim nedeni ile doğum k.hapı kullanacağımdan içmem için sakınca olmaz bende içerim.

Ay aynı durumdeyız ya ben de bu ay kıstım gıtmese o ılactan alıcam canım ya

selam kızlar

hamile değilim:14::14::14::14::14::14::14::14:

biliyosunuz kaç gündür şu migrenle uğraşıyorum.cumartesi gece eşim babasını hastaneye götürmüştü geldiklerinde saat 3 dü yattık sabah 8 de benim yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım sbah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.ben iyi değildim eşim acile götürdü doktor kan testi istedi hamile değilim :14::14: iğne yaptı canım çok yandı nasıl ağlıyorum eşime hamile değilmişim falan dedim eşimde saçmalama ona mı ağlıyosun dedi.

dünden beride ilaçta alıyorum almasam halimi düşünmek bile istemiyorum.
dün akşam misafir vardı giremedim.
sabah kalktım bilgisayarı açtım yazılara bakarken bile gözüm ağrıyordu.
bebek hayalim benimde önümüzdeki aya kaldı.
canım hayırlısı olsun...inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin... vakti zamanı vardır Rabbim ayarlamıştır herşeyi :38:
evet tatlım 10 dk geçmesi gerekiyo. ya annemede bişey diyemiyorum çünkü ameliyat oldu bel fıtığından tatlım. aslında biz kimseye demicektik kalp atışlarını duymadan ama eşim bana doktorun dediğini duyunca annesine söyledi akşam dikkat edin buna felan dedi . bende bugün anneme söyledim hamile olduğumu şaka mı dedi yok gerçek dedim. ayyy varya bi görsen tatlım yoldaydı bir başladı ağlamaya Allahım dualarımı kabul etti diye. inş buna bişe olmaz felan dedi ama nasıl ağladım canım ANNEMM o ağlayınca zaten sulu göz oldum bende ağladım . yengemde sakın iş felan yapma ben evde oldukça gelir yaparım bırak 1 senede pis olsun evin boşver dedi Allahım onlardan razı olsun zaten çok muhteşem bi ailem var çok şanlısıyım o konuda . ayy ne çok yazdım başını ağrıttım kusura bakma tatlım yaaa
okurken ben bile duygulandım canım..annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez...doktor sana bir tedavi uygulucaktı hamile kaldıqında..başladınızmı canım tedaviye..ne tür bir tedavi olucak bu :26:
kıslar ben çıkıyorum.yemek yiycem daha.bana yarın için dua edin lütfen.hepinizi çok öptüm sevgiler.
canım kalbini ferah tut inşallah hiçbir aksilik olmucak :34:
Selam kızlar nasılsınız asırı ama asırı akıntım var ya bat 29 nısan tabı duzensılık yasamasam sıze de boyle oluyor mu ya

canım 2-3 gündür bnmde akıntım var..neyin nesidir anlam veremiyorum :50:

kızlar 2-3 gündür yoqun belirtilerimi anlatıp durdum size.. bazen bebek olduqunu düşündüm bazende psikolojik yada soqan küründen kaynaklandıqını düşündüm..bugün nette biraz araştırma yaptım..ve benim yaşadıqım belirtileri yaşayıp hamile olduqunu düşünen birçok kişinin testi negatif çıkmış sonrada reql olmuşlar...benimde ümitlerim suya düştü..günlerdir tantana ediyorum şu belirtim var bu belirtim var diye..hakkınızı helal edin kızlar...bende büyük ihtimal ay sonunda kırmızı kartı yerim diye düşünüyorum :14:

Son düzenleme:
kızlar 2-3 gündür yoqun belirtilerimi anlatıp durdum size.. bazen bebek olduqunu düşündüm bazende psikolojik yada soqan küründen kaynaklandıqını düşündüm..bugün nette biraz araştırma yaptım..ve benim yaşadıqım belirtileri yaşayıp hamile olduqunu düşünen birçok kişinin testi negatif çıkmış sonrada reql olmuşlar...benimde ümitlerim suya düştü..günlerdir tantana ediyorum şu belirtim var bu belirtim var diye..hakkınızı helal edin kızlar...bende büyük ihtimal ay sonunda kırmızı kartı yerim diye düşünüyorum :14:

Hadı beynımızden atalım su kotu enerjıyı kırmızı kartı da yersek yerız ya malubıyet pes ettırmemelı bızı onumuzdekı maclara bakıcaz canım bak bahar geldı gez toz dusunme falza bunları bız bıseyı cok ıstıyoruz ve olmuyor ya evrenın gosterıp te vermeme seklı ıste Hayırlı zaman da saglıklı evlatlarımız olur InsAllah Amın

Hadı beynımızden atalım su kotu enerjıyı kırmızı kartı da yersek yerız ya malubıyet pes ettırmemelı bızı onumuzdekı maclara bakıcaz canım bak bahar geldı gez toz dusunme falza bunları bız bıseyı cok ıstıyoruz ve olmuyor ya evrenın gosterıp te vermeme seklı ıste Hayırlı zaman da saglıklı evlatlarımız olur InsAllah Amın

haklısın canım :5:

canım blue çaqımızdan biliriz bazen herşey boş ve anlamsız gelir...hepimizin zaman zaman böyle dönemlerimiz olabilir...her zaman mutlu olsak mutluluqun kıymeti kalmaz...bence YARADAN biz hanımları çok iradeli ve dayanıklı yaratmış...her zaman hayata tutunacak bişeyler bulabiliyoruz...sende şuanda zor günler geçiriyorsun..birazda baharın vemiş olduqu durgunluk var üzerimizde....inşallah herşey güzel olucak canım..çok şükür hayattayız yaşıyoruz ve saqlıklıyız..Rabbimize nekadar şükretsek az...elimizdeki deqerlerin ve nimetlerin deqerini bilmek lazım...bebeqini düşürmüşsün nasibi yokmuş dünyada canım..elh. hepimiz inançlı insanlarız...Rabbimizden gelene razıyız...bu neden böyle oldu diye sorgulayamayız..sabredip tevekkül edicez tatlım...birbirimize destek için burdayız...sıksık topiqe gel paylaş bizimle herşeyini...inşallah Rabbimizin izniyle herşeyin üstesinden gelicez... ve birbirimize ettiqimiz dualarla bebişlerimize kavuşucaz canım..hiç üzülme derdimiz varsa RABBİMİZde var....

canım sağolasın desteklerin için evet dediğin gibi biz kadınların bazen böle günleri olur bana sık sık olur ama elhamdülillah çabuk geçiyor kocişimin de desteği ile bazen kızdırıyor beni ama yine RABBİM yokluğunu göstermesin...canım üzülme diyorsunn ama böle çocuklu aileleri falan gördükçe çok üzülüyorum kendimi çok eksik hissediyorum benim de olur inşallah baksana sen bile 3. çocuğunu nasıl heyecanla bekliyorsun bizim bi tane bile yok ve yaklaşık 2 senelik evliyim yani düşük yapana kadar bu kadar istemiyordum ama şimdi çok istiyorum nedense bu arada belirtilere fazla takılma canım ben 2 aydır bu belirtileri hatta daha fazlasını yaşıyorum ama sonuç hüsran insan var olduğunu düşündükçe daha çok üzülüyor inşallah vardır sevinirsin ama biraz daha sakin ol:) inşallah güzel haberlerini alırız

merhaba canım neden olumsuzluga kapıldın şekerimmm herkezde her belirti aynı olmuyor bunu biliyoruz ama yasadıklarımızıda yabana atamayız ..bende senin gibi belirtiler yasıyorum anlatıyorumda evet ay sonu regl olabilirim ama napalım istiyoruz bebişi ümitleniyoruz
sende olumsuz düşünme negatifi cagırma hakkımızda hayırısı diye dua ediyoruz bakalım Rabbim bize neler hazırlamıs

Kıstı olup ta bebeısı olanı da duymustum ama sogan kuru uygulamam bıttı canım da afedersın bu gun bebek bezı degısıtırır gıbı camasır degıstırıyorum bebek degıldır ya

belli olmaz şekerim bende gecen hafta öyleydim saatlik camasır degiştim yetiştiremedim ama buhafta kesildi gibi yani daha az nedenini bilemiyorum ama hayırlara cıksın diyorum

canım sağolasın desteklerin için evet dediğin gibi biz kadınların bazen böle günleri olur bana sık sık olur ama elhamdülillah çabuk geçiyor kocişimin de desteği ile bazen kızdırıyor beni ama yine RABBİM yokluğunu göstermesin...canım üzülme diyorsunn ama böle çocuklu aileleri falan gördükçe çok üzülüyorum kendimi çok eksik hissediyorum benim de olur inşallah baksana sen bile 3. çocuğunu nasıl heyecanla bekliyorsun bizim bi tane bile yok ve yaklaşık 2 senelik evliyim yani düşük yapana kadar bu kadar istemiyordum ama şimdi çok istiyorum nedense bu arada belirtilere fazla takılma canım ben 2 aydır bu belirtileri hatta daha fazlasını yaşıyorum ama sonuç hüsran insan var olduğunu düşündükçe daha çok üzülüyor inşallah vardır sevinirsin ama biraz daha sakin ol:) inşallah güzel haberlerini alırız

inşallah canım çok teşekkür ederim..inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalır bebişlerimizi saqlıklı sıhhatli dünyaya getiririz...yazdıklarında çok haklısın canım ama işte insan heyecan yapıyor..birde ben yapı itibariyle biraz sabırsızım...yinede her zaman Rabbimden herşeyin hayırlısını istemişimdir...tamam canım biraz daha sakin olucam sana söz :16:

Son düzenleme:
Back