• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya enginsena sana bişi sorcam yaaaa benim kaç gündür göbek deliğim acıyor göbek deliğim etrafıda acıyor...sen tecrübelisin benim gibi toy bir insana yardımcı olursun die düşündüm :)
tatlım ben her iki hamileliqimdede göbek deliqime hiç dikkat etmedi..bazıalrındada kararma oluyormuş...bu konuda bilgim yok canım :50:
ya canım anladığım kadarıyla sen bu ay bırakmışsın korunmayı,önceki hamileliklerinde hemen haile kalmışmıydın ...birde kasık ağrısı nasıl psikolojik olabilirki bence dışarda aklın başka şeylerle mesgul oluyor o yüzden ağrını farketmiyorsundur bence...hep öyle değilmidir ki hasta olduğumuz zaman aklımızı oyalayacak başka işlerle meşgul oluruz ki o ağrıyla aklımızı yomayıp da daha fazla acı çekmeyelim die...
canım ben ilk hamileliqimde evlendiqim gibi hamile kaldım..ikncisindede 4. ayımda hamile kaldım... söylediklerin çok doqru canım bişeylerle meşgul olunca kendimizi dinlemeye fırsat bulamıyoruz ve dikkatimiz daqılıyor...benim öyle oldu sanırım...inşallah haişimdir hep öyle hissediyorum...
ya birde kusurabakma mesajını görmeden ben sana soru sordum mesajını görseydim böle bir soru sormazdım canım kusurabakma
canım neden böyle bişey yazdın anlamadım bitanem...beni üzecek bişey yazmadınki canım benim :38:
canım aynı olay bendede var aynı koltukta daha çok hissediyorum sendede öyle olabilir.demekki vucudunu o rahat koltuğunda daha iyi dinliyo olabilirsin.
ay sonu hamiş olursak yani inşallah:34: ne kadar çok belirti yaşamışız diyeceğiz:16:
evet canım yaa gerçekten öyle..dün bir ara gerçekten psikilojik diye düşünmüştüm herşeyi...ama bugün öyle olmadıqını birkez daha anladım...hatta öyle bişey olduki bak anlatayım;
sabah uyandım erkenden ama kalkmadım...yatakta yatıyorum....sanki içimden bişey kaydı ve cuk diye durdu biyerde... eqer ben bu ay hamileysem kesinlikle bebek rahime busabah yerleşti... bir ihtimal daha var oda şu; hamile deqilsem ben kafayı yiyorum :18:

kızlar dün sabah migrenim tutmuştu biliyosunuz.gün içinde yorgundum gidip yatayım dedim hamile olursam kocişime nasıl süpriz yaparım diye düşünürken yatakta döndüm dolandım neyse uyandım bi kalktım yine başım ağrıyor midem bulanıyo çok kötüydüm eşim gelene kadar başıma buz falan koydum iyi geldi ilaç almadım.eşim beni öyle görünce korkttu ne oluyo sana doktora gidelim mi dedi bende yok dedim.afedersiniz öğlen brokoli yemiştim kalkınca onuda çıkardım ev sanki brokoli kokuyormuş gibiydi oysaki yattığım oda hariç tüm pencereler açıktı eve parfüm sıktım.
eşim babasını hastaneye götürmeye gitti kendimi kötü hissedersem çıkarım:50:

ne oluyo bana :14::14:

tatlım migren tuttuqu zaman mide bulantısı baş dönmesi normaldir....istifra edincede biraz daha rahatlar migrenin....ilaç alamazsın bebek olma ihtimaline karşı ama biberiye çayı içebilirsin hemen kesiyor cnm...birde karanfil çiqne aqzında doqal aqrı kesici canım...çok geçmiş olsun bu arada :16:
:9::9::9::9::9::9:ahahhaaaaa aynı bennnn
bende işyaparken evde dolanırken bişi yok oturunca baslıyor agrı :9::9::9::9:
biz psikolojik hamişiz canım ben 3 haftalık :9::9::9::9::9::9:
bende 3 haftalık oldum canım :9:
canım normalde 28 günde bir olurum geçen ay 33 gün sürdü.27-29 nisan canım ikisinden birisi.

sağol canım:50:

bilmiyorumki canım eğer öyleyse vay benim halime 9 ay boyunca napıcam ben :50:
regl öncesi migren olayı bende olmuyor sık olmaz zaten en son net hatırlamıyorum 6-7 ay önce falan olmuştur.

kızlar bugünkü duyduğum tek güzel şey eşimin birlikte çalıştığı adam bana iş teklifi yapmış:)
kıss ben bebek düşünüyorum diye iş bakmayı bıraktım..sen çalışmayımı düşünüyosun :26:
kızlarrr sıze bırsey soracagım ıyı kotu yorumalrınız beklıyorum esımın mayıs 18 de kursu baslıyor ızmırde beraber gıdcektık ucakta o gune yer bulamadık otobusle gıdecegız...ben ozaman ıkı aylık bır bebegım olur dr bana mart 22 24 arası dollenme olmus dedı...asıl sorum su;burda bır kac arkdasım 3 ayı dolmamıs yola cıkma dıyorlar dusuk tehlıkesı olurmus sız ne dersınız kararsız kaldım tecrubelı annelerde var aramızda yorumlarınız beklıyorum aslında persembe dr gıdecegız kalp atsıalarını duymaya dr da soracagım ama bır kac kısınınıde dusuncesını almak ıstıyorum esım 20 gun evde olmayacak gurbet elde ne yapacagım bılmıyorum eger olumsuz bır durum yaratacaksa gıtmıcem ama yınede sızlerınde fıkrını almak ıstedımmm...

canım benim ilk bebeqimde 20 günlük hamileyken düşük tehlikem vardı..yolculuk kesinlikle yasaktı...ama köyde düqün vardı ve gitmemiz gerekiyordu..kendi arabamızla gittik geldik..Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaıd..hatta eve dönene kadar kahverengi lekeler gelmeye devam etmişti...siz otobüsle gidecekmişsiniz...şimdiki otobisler çok konforlu ve asla sarsmıyor...hiç panik yapma canım..yinde doktorunada danış için rahat etsin...:34:

zuzu19 tatlım sana bişey sorcam sağlık ocaklarında gebelik için idrar testide yapıyolar ya onda da değer çıkıyo mu yoksa sadece negatif yada pozitif mi yazıyo tatlım bilgin varmı

Merhaba cnm evet negatif pozitif cikiyor, enfeksiyon varsa idrarda o da cikiyor bol miktarda eritrosit ve lokosit yaziyor. Ama kanda deger hem rakamla hemde buyuk> kucuk< isaret olarakta cikiyor.

günaydın arkadaşalrr herkese hayırlı pazarlarr :16::16::16::16:
pazar olduqu belli kimseler yok :23::23:

Hosgeldin tatlim, nasilsin? Var mi belirtiler kasik agrin ne oldu dvm mi? Bende hic bir belirti kalmadi ne karin agrisi ne gogus sizisi... O kadar umutsuz oldugum halde ki kendimi hazirllaynca etkilenmiyorum hazin son olunca ama yine de benim bhcgm geldii;)))

Hosgeldin tatlim, nasilsin? Var mi belirtiler kasik agrin ne oldu dvm mi? Bende hic bir belirti kalmadi ne karin agrisi ne gogus sizisi... O kadar umutsuz oldugum halde ki kendimi hazirllaynca etkilenmiyorum hazin son olunca ama yine de benim bhcgm geldii;)))

hoşbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsın....
belirtiler son hız devam canım hatta bu sabah bazı farklı şeyler hissettim yazdım yukarda...ben hamile olduqumu düşünüyorum bunların hepsi psikolojik olamaz diye düşünüyorum...bugün mide bulantım ve baş dönmem biraz daha fazla...evdekilere bişey belli etmemeye açlışıyorum..eqe gerçekten hamileysem güzel bir süpriz yapmak istiyorum...
canım saqlık ocaklarında bhcg ve idrar testi yapılıyormu..bizim burdaki saqlık ocaqında idrar testi yok diye biliyorum..kan tahlili yapıyorlar ama bhcgye bakılıyormu bilmiyorum...
canım senin yaşın kaçtı?

hoşbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsın....
belirtiler son hız devam canım hatta bu sabah bazı farklı şeyler hissettim yazdım yukarda...ben hamile olduqumu düşünüyorum bunların hepsi psikolojik olamaz diye düşünüyorum...bugün mide bulantım ve baş dönmem biraz daha fazla...evdekilere bişey belli etmemeye açlışıyorum..eqe gerçekten hamileysem güzel bir süpriz yapmak istiyorum...
canım saqlık ocaklarında bhcg ve idrar testi yapılıyormu..bizim burdaki saqlık ocaqında idrar testi yok diye biliyorum..kan tahlili yapıyorlar ama bhcgye bakılıyormu bilmiyorum...
canım senin yaşın kaçtı?
Tatlim cok sevindim senin adina. Ben 27 yasindayim. Senin bat neydi? Eger istersen sali gunu hastaneye yanima gel mujdeyi sana ben vereyim:) yardimci olurum sana dilersen...

Caanim merhaba... Hani doktorun sana dollenme tarihini vermis yaa peki o senin gercekten ovilasyon tarihinmiydi onu mrk ettim tatlim, cunku ben bu ovilasyon olayina inanmayi biraktim.birde kanama,dusuk tehliken yoksa yolculuk yapmanda hicbi sakinca yok bende doktorunda onaylarda gidersin umarim...

Tatlim cok sevindim senin adina. Ben 27 yasindayim. Senin bat neydi? Eger istersen sali gunu hastaneye yanima gel mujdeyi sana ben vereyim:) yardimci olurum sana dilersen...

canım haftaya pazartesi bat tarihim...ayın birine kadar reql olmazsam söz veriyorum senin yanına gelicem bhcgmi sen ölçüceksin..ama şimdi çok erken...geçen gün test yaptım negatif çıktı tekrar hayal kırıklıqına uqramak istemiyorum...z.burnundamı oturuyorsun cnm...

günaydın kızzzlar, bende hiç bir belirti yok desem yeridir. ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi. acaba kullandığım ilaçlardan mı kaynaklanıyor? saydım her gün 8 tane ilaç içiyorum :( arada midem bulanıyor ama bu kadar erken bulantı olamayacağına göre onu da saymıyorum. bat a 7 gün var daha... geçen aylarda daha agresif, duygusaldım, ağlamak geliyodu içimden hep. şimdi daha iyiyim neşem yerinde hamdolsun. bir de psikolojik midir nedir çabuk yoruluyorum hemen dinlenmek istiyorum. hayırlısı bakalım...

günaydın kızzzlar, bende hiç bir belirti yok desem yeridir. ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi. acaba kullandığım ilaçlardan mı kaynaklanıyor? saydım her gün 8 tane ilaç içiyorum :( arada midem bulanıyor ama bu kadar erken bulantı olamayacağına göre onu da saymıyorum. bat a 7 gün var daha... geçen aylarda daha agresif, duygusaldım, ağlamak geliyodu içimden hep. şimdi daha iyiyim neşem yerinde hamdolsun. bir de psikolojik midir nedir çabuk yoruluyorum hemen dinlenmek istiyorum. hayırlısı bakalım...

canım sen bizim belirtilerimize aldırma..belkide bizimkilerin hepsi psikolojiktir...baksana gezerken bişey yok koltuqa oturunca başlıyor :60::60::60::60: hadi gelde güven bu belirtilere :60::60::60::60::&0:

canım haftaya pazartesi bat tarihim...ayın birine kadar reql olmazsam söz veriyorum senin yanına gelicem bhcgmi sen ölçüceksin..ama şimdi çok erken...geçen gün test yaptım negatif çıktı tekrar hayal kırıklıqına uqramak istemiyorum...z.burnundamı oturuyorsun cnm...

Ever hat boyunda oturuyorum. Tahlilini ben yapmicam ama yaptiricam
. Bikere sen testi cok erken yaptin. Bu ay bende hamissem senle ayni tarihe denk gelicess, benimde bat 30 yada 1i bakalim belki gecerse tarihlerimiz ayni gun yapariz tahlil...

Ever hat boyunda oturuyorum. Tahlilini ben yapmicam ama yaptiricam
. Bikere sen testi cok erken yaptin. Bu ay bende hamissem senle ayni tarihe denk gelicess, benimde bat 30 yada 1i bakalim belki gecerse tarihlerimiz ayni gun yapariz tahlil...

tamam canım anlaştık :34:

Son düzenleme:
kızlar benimde bat 30 nisan.bugünü bekleyen baya bir kişi olduk günler geçmiyor bir türlü :(( hamiş olmayı çok istiyorumm kimler hamiş çıkacak o günn çok meraklandım

aynen öle canımm ayın sonuna kaldık inş güzel haberler alırız senin çocukların var maşallah Allah bağışlasın bize nasip olursa ilk bebişleri tatcaz çok heyecan verici bir duygu...
inşallah canım hep beraberr tadarız bu güzel duyguları....bende ilk bebeqim gibi heyecanlıyım..son doqumumu yapalı 14 yıl oldu...
canım bir sorum olcak ya şimdi bizim batlar aynı ya ondan soruyorum.adet bitiminden beri gün aşırı ilişki oldu perşembe günü sonuncusuydu daha yapmak istemiyorum pes ettim:)))perşembe gününden sonra yumurtlama olmaz inş :(((

canım bazen bazı kadınlar ayda 2 defa yumurtluyormuş...böyle bişey olmadıysa tekrar yumurtlama olmaz..ama bende zuzuya katılıyorum yumurtlama günlerine takılmamak lazım diye düşünüyorum..

latacımm başka bir topikte konyalı hamişler diye girdim. akademi hastanesinde şükran doğru hanım diyo canım. bi oku istersen çok memnun kalmış belki başka fikirlerde alabilirsin...

Back