• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar bakın erken gebelik belirtileri bunlarmış :77:

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması..

amin tatlım en kısa sürede sizlerde bu güzel duyguyu yaşayın inş bitanem

sen tattın heralde canım benim ne güzel ya nasip hiç de umıudum yok ama neyse

günaydın arkadaşalrr herkese hayırlı pazarlarr :16::16::16::16:
pazar olduqu belli kimseler yok :23::23:

millet kocasıyla çoluğuyla çocuğuyla gezmelerde canım biz gibi pazar günü millet ev beklemiyor artık o kadar bunaldım ki hayattan herşey ters gidiyor herşey üst üste geliyor bi ferahlık bulamadım kendimi çok yalnız kimsesiz hissedeyorum hiç bişeyden tat alamıyorum bilmiyorum yaa herkes mi benim gibi özellikle bebeğimi düşürdükten sonra böle oldum:50::50::50:

canım ben sana bişey sorucam sen tecrübelisin bilirsin ben dün göğüslerimde yeşil damarların belirginleştiğini gördüm daha önce hiç farketmemiştim bu aydan pek umudum yok ama yine de test yaptım ve tabi ki negatifi gördüm bugün adetimin 30. günü ama çok düzenli adet olan biri değilim ne dersin yine de bir umut olabilir mi

sen tattın heralde canım benim ne güzel ya nasip hiç de umıudum yok ama neyse

millet kocasıyla çoluğuyla çocuğuyla gezmelerde canım biz gibi pazar günü millet ev beklemiyor artık o kadar bunaldım ki hayattan herşey ters gidiyor herşey üst üste geliyor bi ferahlık bulamadım kendimi çok yalnız kimsesiz hissedeyorum hiç bişeyden tat alamıyorum bilmiyorum yaa herkes mi benim gibi özellikle bebeğimi düşürdükten sonra böle oldum:50::50::50:

canım blue çaqımızdan biliriz bazen herşey boş ve anlamsız gelir...hepimizin zaman zaman böyle dönemlerimiz olabilir...her zaman mutlu olsak mutluluqun kıymeti kalmaz...bence YARADAN biz hanımları çok iradeli ve dayanıklı yaratmış...her zaman hayata tutunacak bişeyler bulabiliyoruz...sende şuanda zor günler geçiriyorsun..birazda baharın vemiş olduqu durgunluk var üzerimizde....inşallah herşey güzel olucak canım..çok şükür hayattayız yaşıyoruz ve saqlıklıyız..Rabbimize nekadar şükretsek az...elimizdeki deqerlerin ve nimetlerin deqerini bilmek lazım...bebeqini düşürmüşsün nasibi yokmuş dünyada canım..elh. hepimiz inançlı insanlarız...Rabbimizden gelene razıyız...bu neden böyle oldu diye sorgulayamayız..sabredip tevekkül edicez tatlım...birbirimize destek için burdayız...sıksık topiqe gel paylaş bizimle herşeyini...inşallah Rabbimizin izniyle herşeyin üstesinden gelicez... ve birbirimize ettiqimiz dualarla bebişlerimize kavuşucaz canım..hiç üzülme derdimiz varsa RABBİMİZde var....

canım ben sana bişey sorucam sen tecrübelisin bilirsin ben dün göğüslerimde yeşil damarların belirginleştiğini gördüm daha önce hiç farketmemiştim bu aydan pek umudum yok ama yine de test yaptım ve tabi ki negatifi gördüm bugün adetimin 30. günü ama çok düzenli adet olan biri değilim ne dersin yine de bir umut olabilir mi

canım biraz önce netten bende bu konuyu araştırdım...yeşil damarların çıkması hamilelik belirtileri içinde yer alıyor...ama bu belirtiler reql belirtileriylede karıştırılabilir...çünkü birbirine çok benziyor...tabiki reqlin düzensizse hamilelik ihtimalin devam ediyor demektir...en çok kaç günde bir reql oluyorsun ortalama cnm...

canım biraz önce netten bende bu konuyu araştırdım...yeşil damarların çıkması hamilelik belirtileri içinde yer alıyor...ama bu belirtiler reql belirtileriylede karıştırılabilir...çünkü birbirine çok benziyor...tabiki reqlin düzensizse hamilelik ihtimalin devam ediyor demektir...en çok kaç günde bir reql oluyorsun ortalama cnm...

hesaplayıcılara göre 31 gün ortalama döngüm bu arada az önce yanlış yazmışım bugün adetimin 28. günü..benim bu aydan beklentim yok ama rabbim ol dediyse neden olmasın :) testi erken yapmışım dimi:50:

hesaplayıcılara göre 31 gün ortalama döngüm bu arada az önce yanlış yazmışım bugün adetimin 28. günü..benim bu aydan beklentim yok ama rabbim ol dediyse neden olmasın :) testi erken yapmışım dimi:50:

canım ben bu erken olayı konusunda çok tecrübesizim...çünkü testlerimin hepsini günüm geçince yaptım..ama araştırmalarıma göre geç döllenme olduqunda idrarda çıkmayabiliyormuş..bence bekle cnm...3 günün kalmış şurda..bikaç günde günün geçince beklersin sonra tekrar test yaparsın yada kan testine gidersin...benimde bat haftaya pazartesi...eqer reql olmazsam bikaç gün daha beklemeye karar verdim...çünkü test yapıp hayal kırıklıqına uqramak istemiyorum..

Son düzenleme:
canım ben bu erken olayı konusunda çok tecrübesizim...çünkü testlerimin hepsini günüm geçince yaptım..ama araştırmalarıma göre geç döllenme olduqunda idrarda çıkmayabiliyormuş..bence bekle cnm...3 günün kalmış şurda..bikaç günde günün geçince beklersin spnra tekrar test yaparsın yada kan testine gidersin...benimde bat haftaya pazartesi...eqer reql olmazsam bikaç gün daha beklemeye karar verdim...çünkü test yapıp hayal kırıklıqına uqramak istemiyorum..

al benden de o kadar..benim de adetim düzensiz olduğu için listede 30 nisan olarak kayıtlıyım o yüzden 30 nisana kadar test yapmayacağım..hakkımızda hayırlısı olur inşallah

kızlar bakın erken gebelik belirtileri bunlarmış :77:

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması..
canım bende 12 belirti var hamileysem ne mutlu degilsem umutlu:26:

canım bende 12 belirti var hamileysem ne mutlu degilsem umutlu:26:

canım inanki yaşadıqım belirtileri buraya yazmaya korkuyorum...ay sonunda bütün bu belirtilere raqmen reql olmakta var...ya gerçekten hamileyim yada vücudum bana çok güzel bir oyun oynuyor... bugün kasıklarımdaki gerilmeler hat safhada... özellikle sol kasıqım ben burdayım diyor...saqlı sollu kasılmalar ve aqrılar son hız devam ediyor...bende haddim olmayarak hamile avatarlarına bakmaya başladım :17:

canım inanki yaşadıqım belirtileri buraya yazmaya korkuyorum...ay sonunda bütün bu belirtilere raqmen reql olmakta var...ya gerçekten hamileyim yada vücudum bana çok güzel bir oyun oynuyor... bugün kasıklarımdaki gerilmeler hat safhada... özellikle sol kasıqım ben burdayım diyor...saqlı sollu kasılmalar ve aqrılar son hız devam ediyor...bende haddim olmayarak hamile avatarlarına bakmaya başladım :17:

ne enteresan durumdayoz aynı şeyleri yasıyoruz bende inan ...gecen aylarda korunmayı bıraktıgımda ilk ay midem bulanmıstı tek belirti buydu ama acaipti yemek yiyemiyordum ve regl olmustum..sonraki ay kasıklarımda agrı sızı kramp ,mide yanması omustu hamşle kalmısım ama düşük yaptım
şimdide gercekten o hamile odugumdaki gibi midem kaynıyor kasıklarımda kramp özellikle sag tarafta ara ara batmalar
eşim dün akşam sen hamilesin dedi ..ki hiç ona ihtimallerden bahsetmedim düşük sonrası zor oluyormus bebek falan dedimde korunmamayı kabul etti ...o bile bendeki degişiklikleri özellikle ruhsal degişikligi farketmiş:30:

ne enteresan durumdayoz aynı şeyleri yasıyoruz bende inan ...gecen aylarda korunmayı bıraktıgımda ilk ay midem bulanmıstı tek belirti buydu ama acaipti yemek yiyemiyordum ve regl olmustum..sonraki ay kasıklarımda agrı sızı kramp ,mide yanması omustu hamşle kalmısım ama düşük yaptım
şimdide gercekten o hamile odugumdaki gibi midem kaynıyor kasıklarımda kramp özellikle sag tarafta ara ara batmalar
eşim dün akşam sen hamilesin dedi ..ki hiç ona ihtimallerden bahsetmedim düşük sonrası zor oluyormus bebek falan dedimde korunmamayı kabul etti ...o bile bendeki degişiklikleri özellikle ruhsal degişikligi farketmiş:30:

ben eşime pek bahsetmiyorum süpriz yapıcam hamileysem :49:

ne güzellll
bende şuan hamileysem nerdeyse 4 yasa yaklasıcak ama olsun gec olmasın güç olmasın inşallah
hepimiz hamişizdir
suan bile kasıklarım agrıyorrrrrrrr:27::27::27:

artık kendi kendime bahaneler uyduruyorum... üşüttüm ondan böbreklerim aqrıyor kasıklarım deqil diye kendimi oyalamaya çalışıyorum....ama bugün aralıklarla kasıklarımdan vajinaya doqru kuvvetli aqrılı basınç yaşadım şuandada tekrarlıyor...sanki reql olucakmışım gibi basınç ve aqrı var...baqırıcam nerdeyse o derece...neden kaynaklandıqını bilemiyorum :50:

artık kendi kendime bahaneler uyduruyorum... üşüttüm ondan böbreklerim aqrıyor kasıklarım deqil diye kendimi oyalamaya çalışıyorum....ama bugün aralıklarla kasıklarımdan vajinaya doqru kuvvetli aqrılı basınç yaşadım şuandada tekrarlıyor...sanki reql olucakmışım gibi basınç ve aqrı var...baqırıcam nerdeyse o derece...neden kaynaklandıqını bilemiyorum :50:

aynııııı diceksinki buda benden kopya cekiyor ama gercekten benimde vajinada kramp gibi oluyor baskı oluyor
ve belimede vuruyor agrı sanki reglim sökemiyor gibi
offfbir hafta beni uyutsalar bata kadar bişi hissetmesemde ümitlenmesem

aynııııı diceksinki buda benden kopya cekiyor ama gercekten benimde vajinada kramp gibi oluyor baskı oluyor
ve belimede vuruyor agrı sanki reglim sökemiyor gibi
offfbir hafta beni uyutsalar bata kadar bişi hissetmesemde ümitlenmesem

Rabbim ne nasip ettiyse onu görücez canım Rabbimize tevekkül edelim:34:

Back