• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

iyi akşamlar kızlar bişey sorcam arkadaşım 21 günlük evli ayın 14 mart ta regl oldu ayın 1 inde evlendi ve hamile doktor 4 haftalık demiş biz bişey anlamadık nasıl oluyo bu anlamadık biz..

canım ilişki olduğu gün değil en son regli olduğu tarihten itibaren yani yumurta oluştuğu andan bu yana gün sayılır doktorda zaten regli tarihini sormuş ona göre 4 haftalık demiştir ...

kızlarrr sıze bırsey soracagım ıyı kotu yorumalrınız beklıyorum esımın mayıs 18 de kursu baslıyor ızmırde beraber gıdcektık ucakta o gune yer bulamadık otobusle gıdecegız...ben ozaman ıkı aylık bır bebegım olur dr bana mart 22 24 arası dollenme olmus dedı...asıl sorum su;burda bır kac arkdasım 3 ayı dolmamıs yola cıkma dıyorlar dusuk tehlıkesı olurmus sız ne dersınız kararsız kaldım tecrubelı annelerde var aramızda yorumlarınız beklıyorum aslında persembe dr gıdecegız kalp atsıalarını duymaya dr da soracagım ama bır kac kısınınıde dusuncesını almak ıstıyorum esım 20 gun evde olmayacak gurbet elde ne yapacagım bılmıyorum eger olumsuz bır durum yaratacaksa gıtmıcem ama yınede sızlerınde fıkrını almak ıstedımmm...

arkadasım bak biri ne yazmıs
ben duymustumki kiz olursa usuyor insan erkek olursa sicak basiyor bende ilk zamanlar usudum sonra ara ara hem usudum hem sicak basti terledim hem oglum var hem kizim demekki dogruymus

kızlar yorum yapmak ıstedımmm hemen olaya el atayımm kendımce:))bende yandım walla sıcaklık bastı uyuyamz hale geldım walla usudugumde de hep hasta oldum:)hamılelgımdekı ılk belırtıde byle olmustu sımıdıde sureklı terlıyorum yataktan terlı cıkıyorum kolay kolay terlemem ama bu tıp degsıklıkler var ve kızalrr cok mıgdem bulanıyorrr ne ysem cıakrıyorum sızce normalmı herkezın sabah olur ben yıne ıkı elma dılımı yedımonun bıle cıkardım mıgdede bırsey bırakmıyoo...

kızlarrr sıze bırsey soracagım ıyı kotu yorumalrınız beklıyorum esımın mayıs 18 de kursu baslıyor ızmırde beraber gıdcektık ucakta o gune yer bulamadık otobusle gıdecegız...ben ozaman ıkı aylık bır bebegım olur dr bana mart 22 24 arası dollenme olmus dedı...asıl sorum su;burda bır kac arkdasım 3 ayı dolmamıs yola cıkma dıyorlar dusuk tehlıkesı olurmus sız ne dersınız kararsız kaldım tecrubelı annelerde var aramızda yorumlarınız beklıyorum aslında persembe dr gıdecegız kalp atsıalarını duymaya dr da soracagım ama bır kac kısınınıde dusuncesını almak ıstıyorum esım 20 gun evde olmayacak gurbet elde ne yapacagım bılmıyorum eger olumsuz bır durum yaratacaksa gıtmıcem ama yınede sızlerınde fıkrını almak ıstedımmm...

tatlım buna en iyi doktorun cevap verir bence

ben de bi şey sorsam cevap verir misiniz acaba. bugun adet olmam gerekiyordu.ama kırmızılar gelmedi.dün test yapmıştım negatif çıktı. burdaki hesaplayıcılara göre yumurtlama günlerimi değerlendirdim.11inda yumurta akı kıvamında akıntım oldu. dedim heralde yumutladım haydee o günü de değerlendirdim. adetim gelmezse ki umarım gelmez ne zaman test yaptırmalıyım sizce? ama bebek olsa idrarda çıkmaz mıydı?

meraba kızlar.. ben geldim yine.. çok garip bir dönem yaşıyorum.. 12 gündür adet olmayı bekliyorum.. bu hayatımda ilk kez başıma geliyor.. (gelecek zamanı buldu) :43: bebek için kendimi öyle bir germişim ki yumurtam çatlamamış ve kist oluşmuş.. doktor adet söktürücü verdi yarın bitiyor söylediği miktar ama hala tık yok.. ALLAHIN işine bakın kızlar.. kırmızılar gelmesin diye yalvarırken şimdi gözlerim yolda.......... ALLAH HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.

tatlım ben adet söktürücü kullandığım halde olmadım ve hamile olduğumu öğrendim belki sende hamilesindir

meraba canım inan ne desem bilemedim. ben hamileliğimin 6. ayı gibi çıkmıştım ama senin 3 ay önemli canım ya... şimdiki otobüslerde çok sarsmıyor ama yinede doktor kontrolünden sonra en iyi cevabı doktorun vericektir... bide bulantılarında varsa yolculuk tutabilir.

latacım . doktorun ne der bilmiyorum ama senin bulantıların olduğu için araba tutabilir seni dayanamazsın tatlım

:8::8::8::8: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.

Allah'a şükürler olsun canım benim.okurken nasıl üzüldüm anlatamam.Allah yardımcın olsun.Bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallah...

ben de bi şey sorsam cevap verir misiniz acaba. bugun adet olmam gerekiyordu.ama kırmızılar gelmedi.dün test yapmıştım negatif çıktı. burdaki hesaplayıcılara göre yumurtlama günlerimi değerlendirdim.11inda yumurta akı kıvamında akıntım oldu. dedim heralde yumutladım haydee o günü de değerlendirdim. adetim gelmezse ki umarım gelmez ne zaman test yaptırmalıyım sizce? ama bebek olsa idrarda çıkmaz mıydı?

canım idrar testinde gebeliğin erken dönemlerinde çıkmayabilir ama bugün adet görmediysen bence kan tahlilinde ortaya çıkar veya biraz sabredip bir kaç gün daha bekle derim.

meraba canım inan ne desem bilemedim. ben hamileliğimin 6. ayı gibi çıkmıştım ama senin 3 ay önemli canım ya... şimdiki otobüslerde çok sarsmıyor ama yinede doktor kontrolünden sonra en iyi cevabı doktorun vericektir... bide bulantılarında varsa yolculuk tutabilir.

kesın tutarda 8 saatlık yol mıgde bos ıken rahat olrum aslında ama dusuk falan olmaz degılmı dr sorcagız bakalım ıns gıderım :))

Back