- Konu Sahibi pembemasal
- #5.741
ben çıkıyorum kızlar birazdan eşim gelir. size iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesın tutarda 8 saatlık yol mıgde bos ıken rahat olrum aslında ama dusuk falan olmaz degılmı dr sorcagız bakalım ıns gıderım :))
beklemek zor inşallah Rabbim bu bekleyişlerimizi mükafatlandırır
günaydınn kk nın güzel bayanları
Pişşşşşttt uykucular hadi kalkın beya:)))Çok ilginç ruya gordum paylasıyorum doktora gıdıyormusum pardon ben sıra alamadım adetımın 3 gunu doktorada gelmem gerekıyor bana sıra verırmısınız bebek ıcın geldım dıyormusum ( ki daha adetime 8 gun varmmıs:) bakalım dedı dr camasırlarımı cıkarmama bıle yardım etmıs alttan baktı ooo dedı harıka yumurtaların var kesın hamıle kalırsın dedı bende doktor bey bu ay cok ıstıyordum dedım dur sabret bırdahakı ay kalacan dedı uzuldum sankı bır taraftanda yumurtalarımın saglam olmasınada sevınmısım sonra bana koskocaman bır kutunun ıcınde bolca ılaclar varmıs onlardan aradı aradı bırtane ılac verdı bunu ıcecen dedı neyse hayırlara gıtsın şafak 30 nisan:)))
Gunaydın cici anne nasılsın senın pazar keyfın yokmu bak daha kımsecıkler gelmedı benım kocıste ıse gıttı zavallım cok calısıyor gecde calıstı nasıl aksam edecek bu yorgunlukla ahahahahahahaha
ne oldu tatlın niye off diyosun
muzık dınlıyorum paylastım gelmıyormu sayfaya?
neyse tatlım ben çıkıyorum az bişeyler atıştırim kib. öptüm