• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

batına kaç gün var peki hamile olma durumun olabilir...ama migrenden de olabilir tabi...

canım normalde 28 günde bir olurum geçen ay 33 gün sürdü.27-29 nisan canım ikisinden birisi.

canım çok geçmiş olsun yaaa ...

sağol canım:50:

canımmm noldu acaba sana hamişsinde çaktırmıyosun sanırım
yani inşallah hamişsindir yada regl öncesi migreni falanmı amannn kafam karıstı heee inşallah biran önce gecer

bilmiyorumki canım eğer öyleyse vay benim halime 9 ay boyunca napıcam ben :50:
regl öncesi migren olayı bende olmuyor sık olmaz zaten en son net hatırlamıyorum 6-7 ay önce falan olmuştur.

kızlar bugünkü duyduğum tek güzel şey eşimin birlikte çalıştığı adam bana iş teklifi yapmış:)

Son düzenleme:
bilmiyorumki canım eğer öyleyse vay benim halime 9 ay boyunca napıcam ben :50:
regl öncesi migren olayı bende olmuyor sık olmaz zaten en son net hatırlamıyorum 6-7 ay önce falan olmuştur.

canım inşallah hamilesindir ..ama sakın endişelenme hamilelikte gecer inşallah offf su önümüzdeki hafta bir gecseydi valla artık iyice sasırdık yaaa

canım inşallah hamilesindir ..ama sakın endişelenme hamilelikte gecer inşallah offf su önümüzdeki hafta bir gecseydi valla artık iyice sasırdık yaaa

aynen canım yaa Allah yardımcımız olsun.hamilelik düşüncesi olmasaydı hemen ilaç alırdım.hesapladığımda bakıyorum en fazla 9 günlük olabilir o kadar kısa sürede böyle belirtisi olurmuki :44::44:

ohhh ne güzel ne güzel banada yapsa biri kahve yaa ama ben battaniye altında oturuyorum resmen son 4 -5 gündür donuyorum yaaaa

bende yanıyorum yaa ateşim var

aynen canım yaa Allah yardımcımız olsun.hamilelik düşüncesi olmasaydı hemen ilaç alırdım.hesapladığımda bakıyorum en fazla 9 günlük olabilir o kadar kısa sürede böyle belirtisi olurmuki :44::44:

sen ne içmek istersin ayyyyyyy bi an kendimi sanki bana gelmişiniz gibi hissettim.

yaa canım valla diyorum ya sasırdım kaldım erken belirti gösteriyordur belki vıcut ...acaba üşüttünmü oda olabilir amannn şaştım aşına döndüm heee

o zaman sana sıcak çikolata yapmak gerek... çikolata seven biri olarak.
ohhh pek güzel olur valla içmiş kdara oldum canım ohh sagolasın mis misss:56:

sen ne içmek istersin ayyyyyyy bi an kendimi sanki bana gelmişiniz gibi hissettim.

ben sadece su istiyorum canım sana zahmet vermeyeyim:52::52::52:

yaa canım valla diyorum ya sasırdım kaldım erken belirti gösteriyordur belki vıcut ...acaba üşüttünmü oda olabilir amannn şaştım aşına döndüm heee

ohhh pek güzel olur valla içmiş kdara oldum canım ohh sagolasın mis misss:56:

bilmiyorum canım yarında devam ederse bana doktor yolu görünecek galiba.

kızlar nurran donuyo nehirasi yanıyo hıııımmmmmmmmmmm acaba hamilelik belirtisimidir nedir

valla aklıma gelmedi desem yalan olur hemen araştırdım tabi
bazıları hamiellik belirtisi olarak akşam üsütmeleri yazmıs bazılarıda yanma yazmıs amann hamileysek eger ne cok degişik belirti gösteriyoruz yaaa

kızlar nurran donuyo nehirasi yanıyo hıııımmmmmmmmmmm acaba hamilelik belirtisimidir nedir

hiç güleceğim yoktu canım yaa :9::9::9::9::9::9::9::9::9::7::9::9:

valla aklıma gelmedi desem yalan olur hemen araştırdım tabi
bazıları hamiellik belirtisi olarak akşam üsütmeleri yazmıs bazılarıda yanma yazmıs amann hamileysek eger ne cok degişik belirti gösteriyoruz yaaa

ikimizinkide belirti demek :27::27:

arkadasım bak biri ne yazmıs
ben duymustumki kiz olursa usuyor insan erkek olursa sicak basiyor bende ilk zamanlar usudum sonra ara ara hem usudum hem sicak basti terledim hem oglum var hem kizim demekki dogruymus

kızlarr listeyi güncelleyen arkadaşlar yok mu,böle olunca listeden çok uzak kalıyoruz arada güncellensede hamişleri görsek de mutlu olsak:)))

bu arada benim bat 30 nisan.heycan var ama çok da kapılmak istemiyorum.belirtilerime gelince de ara ara çok derin kasık batmalarım oluyor özellikle sağ tarafımda,sıcak basıyor ve akıntım oluyor.uyku yorgunluk dicem ama o genelde hep bende oluyor:)))içime bazen bi mutluluk doğuyor bi garip oluyorum sonra kendini kaptırma diyorum çıkıyorum tekrardan:((

kızlar ben cıkıyorum
basım agrıyor yrıca karnım acıktı eşim sasırıyor yemektede iyi yemiştin ama hayret bişi diye bende hayırlara cıksın bosver ben acıkayım dedim
neysem yarın nişan var ugrayamam heralde hepinize iyi pazarlar öpüyorum

arkadasım bak biri ne yazmıs
ben duymustumki kiz olursa usuyor insan erkek olursa sicak basiyor bende ilk zamanlar usudum sonra ara ara hem usudum hem sicak basti terledim hem oglum var hem kizim demekki dogruymus

ayy canım bilmiyorumki hayırlısı olsunda :52::52::52:

iyi akşamlar kızlar bişey sorcam arkadaşım 21 günlük evli ayın 14 mart ta regl oldu ayın 1 inde evlendi ve hamile doktor 4 haftalık demiş biz bişey anlamadık nasıl oluyo bu anlamadık biz..

iyi akşamlar kızlar bişey sorcam arkadaşım 21 günlük evli ayın 14 mart ta regl oldu ayın 1 inde evlendi ve hamile doktor 4 haftalık demiş biz bişey anlamadık nasıl oluyo bu anlamadık biz..

canım hamilelik hesaplamalrında doktorlar son adet tarihininden itibaren hesaplıyorlar.

Back