Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bak ben bacak silkeletmeyi okumamıştım :) nasip kısmet cnm, inaşşalh en hayırlı zamanda olur..

canımm çok bunaldıysan bırak bi süreliğine dediğin gibi insan bi süre sonra işin içinden çıkamaz hale geliyo... bende bıraktım herşeyi doktora felan gitmeyi düşünmüyorum... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar kuzum kendine evham yapıp canını sıkıp durma... boşveeerr hayat ne güzelll :)

durumu ıyı cok sukur haftaya gıdecek dr a daha ogrenelı 3-4 gun falan oluyor )))) darısı hepınıze bebeıslerımm

tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı etsin tatlımmm...

canım o aqrılar sendedemi var...soqan kürü kullandıktan sonramı oldu...kaç gündür devam ediyor biraz bilgilendirirmisin...

canım çok tşk ederim çok haklısın..test sonucunu görmeden bişicik yapmıcam..Rabbim öyle büyükki ol demeden bişey olmuyor...

canım o aqrılar sendedemi var...soqan kürü kullandıktan sonramı oldu...kaç gündür devam ediyor biraz bilgilendirirmisin...

canım ben soğan kürü yapmadım yakın zamanda

hayırlı olsun canım, bekliyorduk zaten senden bu haberi :) sağlıkla gelsin kollarına inşallah

canım senle bat aynıydı? çok erken test yapmışsın ben de kendimi zor tutuyorum evde 2 tane test var unutmaya çalışıyorum :)

sperm testi çok basit, izin almasına bile gerek yok özeller 24 saat açık test yaptırabilir rahatlıkla. yalnız test öncesi 2 gün cinsel perhiz var unutmayın canım. haklısın insan bazen kendini bu yolda yalnız hissediyor. düşündüğün zaman erkeğin girdiği zahmet kadına göre devede kulak kalıyor. ama onlar da napsınlar canım olay bizde bitiyor :) daraltma kendini, eğer istemiyorsan yapma kürleri, zorla fayda olmaz bence. istersen bir süre melisa çayı iç rahatlatıcı olarak. iyi geliyor. bir de lodos insanda gerginlik yapıyor ya ona buna takılıyoruz işte.

kızlar olumsuz cevap almak ne zormuş boşlukta gibiyim olsaydı süpriz olacaktı gerçi öyle olsa bile insan kaptırıyor kendini bi taraftan iyi de oldu borçlar vardı biraz zaman lazımdı zaten diye teselli ediyorum kendimi ama zormuş işte ...

doğru zamanı bekliyordur canım hayırlı olsun her şeyin.

hayılısı de canım ... Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman vericek.. üzme kendini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…