- Konu Sahibi pembemasal
- #5.521
valla kimsecikler kalmamışşşşşşş ... herkesin bir uğraşı var herhalde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sperm testi çok basit, izin almasına bile gerek yok özeller 24 saat açık test yaptırabilir rahatlıkla. yalnız test öncesi 2 gün cinsel perhiz var unutmayın canım. haklısın insan bazen kendini bu yolda yalnız hissediyor. düşündüğün zaman erkeğin girdiği zahmet kadına göre devede kulak kalıyor. ama onlar da napsınlar canım olay bizde bitiyor :) daraltma kendini, eğer istemiyorsan yapma kürleri, zorla fayda olmaz bence. istersen bir süre melisa çayı iç rahatlatıcı olarak. iyi geliyor. bir de lodos insanda gerginlik yapıyor ya ona buna takılıyoruz işte.
merhaba arkadasım benim bat 26 nisan
bendede bişi yok eger hissettiklerim psikolojikse tabi
yaa kasıklarım daha dogrusu karnımın alt kısmı acaip agrıyor ..biraz öncede sol kasıgıma bıcak saplandıgı gibi oldu midemde yanıyor amannn kendimimi dinliyorum yok gercekmi hissediyorum bilmemm
sen nasılsın
hamiş değilmişim(
selam canım bendede pek bişey yok sadece kasıklarımda ağrı var biraz üşüttüm diye düşünüyorum ama başkada bişey yok hakkımızda hayırlısı olur inşallah![]()
kızlar olumsuz cevap almak ne zormuş boşlukta gibiyim olsaydı süpriz olacaktı gerçi öyle olsa bile insan kaptırıyor kendini bi taraftan iyi de oldu borçlar vardı biraz zaman lazımdı zaten diye teselli ediyorum kendimi ama zormuş işte ...
kızlar akşamüstü eczaneden iki tane gebelik testi aldım bu ne iştah dimi
hemen yapmayacağım haftaya yaparım elimin altında bulunsunda![]()
ben tövbeliyim evde olunca batıyo o bana olsun olmasın alakasız zamanlarda bile yapıyorum. umut dünyası işte:)))))
en güzeli batın geçince yapmak canım..inşallah sabredebilirsinhayırlı olsun canım, bekliyorduk zaten senden bu haberi :) sağlıkla gelsin kollarına inşallah
canım senle bat aynıydı? çok erken test yapmışsın ben de kendimi zor tutuyorum evde 2 tane test var unutmaya çalışıyorum :)
sperm testi çok basit, izin almasına bile gerek yok özeller 24 saat açık test yaptırabilir rahatlıkla. yalnız test öncesi 2 gün cinsel perhiz var unutmayın canım. haklısın insan bazen kendini bu yolda yalnız hissediyor. düşündüğün zaman erkeğin girdiği zahmet kadına göre devede kulak kalıyor. ama onlar da napsınlar canım olay bizde bitiyor :) daraltma kendini, eğer istemiyorsan yapma kürleri, zorla fayda olmaz bence. istersen bir süre melisa çayı iç rahatlatıcı olarak. iyi geliyor. bir de lodos insanda gerginlik yapıyor ya ona buna takılıyoruz işte.
2-3 hafta önce çıktım işten...muhasebeciyim canım..iş bakıyorum hayırlı bir yerden...sen ne iş yapıyorsun hastanede...Canim cok yakiniz belki taniyoruz bile belkide tanisiriz. Bi bhcg cektirmeye beklerim:)) calisiyormusun?
canım gerçekten ümitlenip hüsrana uqramak çok zor...ama Allahtan gelene razıyız...Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin üzme kendini cnm...kızlar olumsuz cevap almak ne zormuş boşlukta gibiyim olsaydı süpriz olacaktı gerçi öyle olsa bile insan kaptırıyor kendini bi taraftan iyi de oldu borçlar vardı biraz zaman lazımdı zaten diye teselli ediyorum kendimi ama zormuş işte ...
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar...yeni hamile haberleri var hayırlı olsun darısı biz isteyenlerin başına inşallah...kızlar ya bişi sorcam ben benim iki üç gündür göbek deliğim ve etrafı acıyor beni bat27 nisan...ara sıra kasık batmalaım oluyor sol tarafımda karın ağrılarım oluyor ama üşütmekten olabilir...adetime 10 gün varken öylesine yaptığım teste silik çizgi gördüm tekrarladığımda eser yoktu silik çizgidensizce göbek deliği acıması ne olabilir
kızlar 1-2 gündür idrarımdan koku geliyor...5 gün oluyor soqan kürünü bırakalı..acaba onun etkisimi :26:
off bende meraklardayım ama erken yapmıcam valla gec döllenme falan olur hüsrana ugramaktan korkarım eger haftaya cumaya kadar regl olmazsam cumartesi yaparım bir hafta daha sabırrrrrrr
bende hemen yapmayacağım.perşembe sabah yaparım ikinci çizgi ucundan görünürse kan testi yaptırırım cuma günü alırım tabi hamileysemde cumartesi günü kocişime süpriz yaparım![]()