Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya boy kaç ki bu kadar zayıfşıyorsunuz, ben baya şişkoyum demek ki, engel oluyor kilo değil mi? boyum 1.68, kilom 66-67 filan. kaç kilo vermem lazım

ya canım bence kiloyla falan alakası yok ben ne bayanlar biliyorum ya hamiş olan geçen gün birini gördüm 8 aylık olmuş ama hamile oldugunu bile anlayamadık ya bende 1 65 boyum kilomda 51 ama bende de pko var ve 3 senedir bebeiş falanda yok

ya boy kaç ki bu kadar zayıfşıyorsunuz, ben baya şişkoyum demek ki, engel oluyor kilo değil mi? boyum 1.68, kilom 66-67 filan. kaç kilo vermem lazım

canım 32 yaşındayım boyumda 1.63.

kilon boyuna ve yaşına oranla değişir netten hesapla istersen.birazcık fazlalığın var gibi dikkat edersen onuda verirsin inşallah.

canım 32 yaşındayım boyumda 1.63.

kilon boyuna ve yaşına oranla değişir netten hesapla istersen.birazcık fazlalığın var gibi dikkat edersen onuda verirsin inşallah.

aaa hesaplattım 8 kilo vermeliymişim. yaş 26, hay Allah, sağ ol canım, rahatsız oluyordum ama fazla görmüyordum, iyisin iyisin diyolarlardı hep, kendimi avutmuşum

ben ateş ölçüyorum.. hatta geçen gün bi tablo örneği koymuştum.. yumurta olmayınca ateş aşağı yukarı hareket ediyor.. anlaşılıyor.. canım sende kilo yokki benim yanımda.. ben172 cm 102 kiloyum..

belki evet, ne şişmanlar var, 6 tane çocuğu var, ben de tanıyorum. offf olmadıkça insan bahaneler üretmeye çalışıyor işte, Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. oy oyy biz de 5 aydır istiyoruz henüz, bi de panik bi tip olunca, hemen pimpiriklenmeye başladım. hayırlısı artık. Rabbim size daha tez zamanda versin inşaallah.

oooooyyy boyun da uzun ama kilo fazlaymış gerçekten, umarım çabukça verirsin, Rabbim kolaylıklar versin. ateş ölçme aletleri eczanelerde filan mı satılıyor, özel bir aleti mi var? bi de fiyatları ne kadar?

aaa hesaplattım 8 kilo vermeliymişim. yaş 26, hay Allah, sağ ol canım, rahatsız oluyordum ama fazla görmüyordum, iyisin iyisin diyolarlardı hep, kendimi avutmuşum

canım sağlık açısından önemli hamilelikte pek aşırı olmadığı sürece sorun oluyor diye biliyorum.

oooooyyy boyun da uzun ama kilo fazlaymış gerçekten, umarım çabukça verirsin, Rabbim kolaylıklar versin. ateş ölçme aletleri eczanelerde filan mı satılıyor, özel bir aleti mi var? bi de fiyatları ne kadar?

bende merak ettim.

sizin ilk bebişinizmi yoksa ikincimi olcak hayırlısıyla olursa canım

Arkadaşlarım, her birinizin cvplarına alıntı yapamadım tek tek, beceremeiyorum çoklu alıntıyı, hepinize ama hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Kesinlikle belirtmem lazım, bu topik sayesinde öğrendim bi çok şey, gerçekten yol gösterici oldunuz, ne doktora ne anneye ne arkadaşa sorulamayacak şeyleri sizlere sorabildim, arkadaş görünüp açık yakalamaya çalışanlardansa sizlere anlattım, ya da sizleri okurken kendimi buldum, rahatladım.. çok hakkınız var, helal edin emi :)

şimdi demeyin ki hemen bi kan testi sonucu aldı ahkam kesiyo, valla içim öyle tuhaf ki, öyle dolu ki.. Allah inşallah uzun zamandır isteyen, bekeleyn herkesee bir an önce, haıtlı zamanlarda nasip etsinn..

ya ama insan direk bi sonraki aşamaya geçiyoo, şimdi ben değerim normal mi diye düşünmeye başladımm, dalin sağılsun değerin iyi demişş (370.5 çıkmış),
batdaşım, fundurtan, birlikte sinerji oluşturduk, 2+2=5 olduk burda, bak cuma geldi ben iyi haberi verdim, senden de bu ay olmasa bile, öbür ay inaşşallhhh bekliyorum güzel haberini, sağol desteğin için..

yaa ben böyle tek tek yazmak yerinee, hepinize kocamaann sıcacık bi gülümseme, sevgi, öpücük gönderseemm..

canım ateş ölçme sayfasına bakabilirsin.. normal dereceyle sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ateşini ölçüp not ediyosun... yumurtlama gününden önceki gün ateşin birden düşüp ertesi gün birden çıkıyor.. bu olaydan yumurtladığını anlıyorsun..

soldakinde yumurta yok sağdakinde var...

çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…