Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kız hayırsızlar hayırsızı nerdesın sen gunelrdır.ozlettın kendını .ben oncekı gun gıttıgımde dr a bebısımı kalp atıslarını gordum coook sukur allahıma.darısı sana kuzum

ya kuzum girdim biraz baktım cıkabildim yazamadım fırsatım olmadı kaynanam falan burdaydı o yüzden ama aklım hep sizdeydi valla yegenim sağlıklı cok sükür alllah bi avazda dogurup sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş inş darısıda bizlere allahım inşallah ikizler nasıllar iyilermi durumdan memnunlarmı

kızlar ben markete gidiyorum yemeklik bişeyler alim eve sonrada yemek yapıcam dahaa off(( keşke yapcak biri olsaydı da o yapsaydı

16 yaşındaki kız kardeşi erkek arkadaşıyla beraber olmuş ablası şokta tesadüfen facebooktaki yazışmalardan öğrenmiş

yazık ya kucucuk yasta hayatını bıtırmıs ben anlmıyorum oyaslarda ne bu ıstah heves bız o yaslarda afedersını adet oldgumuz arkadasımıza dahı soyleyemzdık bende baktım nerde o konu canım okumak ıstıyorum o bayan arkadas ne zor durumda sımdı

yegenler ıyı gıbı benım mıgdem cok kotu nasıl gececek bu uc ay wallaha cok kotumus mıgde bulantsıı hıc bırsey yıyemıyorumm...sen nasılsın canım

valla iyi demek adet olmus artık da hiç iyi degilim lekeler gelmeye basladı gene adet olucam heralde esiminde morali çok bozuldu nerede hata yapıyoruz demeye basladı bile mide bulantısı falan sikayetlenme vakıyım benim yegenim iyi olsunda azıcık kahrınıda cekin canım aaaa olcak okadarcık ama zorlada olsa yemeye calıs annesi besinsiz kalmasın yegenim ok

tamam tatlım elımızdne gelenı yapcagız ıste sız yanı sende esınde uzulmeyın allaha dua edın bak bu ay cok mubarek ay ıns dualarını kabul olur....

forum takipte 16 yaşındaki kardeşimin yaptığı yanlış diye yazıyor bende onu okuyorum bi taraftan da

kafamı karıştırdınız regli zmanım gelsin olaya son noktayı koyacağım inşallah hamilelik döneminde olmaz.

benimki strese falan bağlı oluyo çok sık olmaz.

hamilelikte belirtiler arasında baş ağrılarıda oluyormuş nette öyle söylüyorlar.

dalinim ya banus gülsen özlem onlardan ne haber ben onlarıda merak ediyorum öyle gecmişe bakındım ama göremedim varmı onlarla ilgili hamiş haberi

kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!

çook mutluyum, Allahın izniyle, inşallah, darısı tüümm isteyenleree..

tebrik ederim
saglikli kolay bir hamilelik dilerim.

heeeeeyyyy işteeee bu haberi bekliyodum bendeee... sana demedimmi canımmmm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.. darısı başımıza inşallaahhh

bende uzun yıllar resim yaptım cnm çok seviyorum resim yapmayı..son 2-3 yıldırda rölyef yapıyorum...
Aşkamda yazdım kimse cevap vermemiş banu özlem nerdeler haberiniz varmı???
banu tatilde canım arada uqruyor..özlem kim bilmiyorum...
ayyyy canım benim ne güzel heyecan yapmışsınız..Rabbim tamamına erdirsin inşallahh...
canım benim yaaa....gözlerim doldu okuken...Rabbim en kısa zamanda hepimize minişlerimizi nasip etsin inşallahhh...
canım doktor bana nekadar çıkarırsan çıkar bebiş için gereken vitamin kalır vücudunda demişti..hiç korkma bitanem...tuzlu çubuk ye kırmızı paket ülkerinkilerden..mide bulantısını çok güzel bastırıyor..
hadi bakalım hayırlısı canım sabah ola hayrola...

canım başaqrısıyla miqren çok farklı...başımız her zaman aqrıyabilir..ama migren öyle bişeyki Rabbim kimseye vermesin...olanlarada şifa versin..amin...

canım çok tebrik ederimmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh

tebrikler canım

tebrikler canım,Allah hayırla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

senin adına çok mutlu oldum bende verdim yarın dediler bir de özel neyse inşalllah bende iyi haberler alırım Allah bağışlasın maşallah aslında ne denir onu da bilmiyorum çok sevindim :)

ıkızlerde ıyıler cok sukur.ama daha bır kardeslerının olacagının farkında deıller.onlarda kucukler ancak dogdugunda anlıcakalr :)))
sorma lata cım ya bız o yaslarda bırak cınsel ılıskı yasamayı adet oldugumda nasıl utanıyordum.bızmı tuaftık yoksa sımdılermı tuaf.aferdersın kıclarındakı moku yıkamayı bılmeden sex mex herseyı yasıyolar.allah gostermesın basa vermesın ınss.buyuk konusmakta ıstemıyorum ama.hıkaye bana acıkcası cokta ınandırı gelemdı ole sezınledım.
dalinim ya banus gülsen özlem onlardan ne haber ben onlarıda merak ediyorum öyle gecmişe bakındım ama göremedim varmı onlarla ilgili hamiş haberi

malesef kuzum banu ve ozlem henuz gebe deılelr ama gulsen hamıleee :)

Son düzenleme:
nehirasi canım biz kaldık senle boynu bükük

canım yaa ben umutluyum yani öyle olmak istiyorum
bir haftadır vucudumda değişimler var kasık ağrısı,iştahımın açılması,bugünkü bulantıda var bilmiyorumki sanki birşeyler var gibi geliyor iyi düşünelim iyi olsun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…