- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.421
kız hayırsızlar hayırsızı nerdesın sen gunelrdır.ozlettın kendını .ben oncekı gun gıttıgımde dr a bebısımı kalp atıslarını gordum coook sukur allahıma.darısı sana kuzum
16 yaşındaki kız kardeşi erkek arkadaşıyla beraber olmuş ablası şokta tesadüfen facebooktaki yazışmalardan öğrenmiş
yegenler ıyı gıbı benım mıgdem cok kotu nasıl gececek bu uc ay wallaha cok kotumus mıgde bulantsıı hıc bırsey yıyemıyorumm...sen nasılsın canım
valla iyi demek adet olmus artık da hiç iyi degilim lekeler gelmeye basladı gene adet olucam heralde esiminde morali çok bozuldu nerede hata yapıyoruz demeye basladı bile mide bulantısı falan sikayetlenme vakıyım benim yegenim iyi olsunda azıcık kahrınıda cekin canım aaaa olcak okadarcık ama zorlada olsa yemeye calıs annesi besinsiz kalmasın yegenim ok
yazık ya kucucuk yasta hayatını bıtırmıs ben anlmıyorum oyaslarda ne bu ıstah heves bız o yaslarda afedersını adet oldgumuz arkadasımıza dahı soyleyemzdık bende baktım nerde o konu canım okumak ıstıyorum o bayan arkadas ne zor durumda sımdı
yanlışın var canım. gebelikte migren artar, google da bile araştırsan çıkar, adetle ilgili değil migren, beyne giden damarların daralması. adette olma sebebi de adet öncesi/sonrasında hormonlardan kaynaklanan gerginlik. ben senelerdir uğraştığım için biliyorum bunu. tabi bünyeye ya da yaşadığın hayat şekline göre değişir. doktorum migreni hamile olmadan halledelim rahat et, diye iyileştirme yoluna gitti. ablamda bizzat yaşadım, ikinci gebeliğinde hastahanelik oldu, ilaç da veremiyorlar, çok sıkıntı çekti. ışığa gelemiyoruz, kalabalığa gelemiyoruz, koku desen hemen bulantı arkasından kusma ve şahane ağrılar... o nedenle bitkisel ya da tıbbi yolla mutlaka baskılanması gerekli.
ozaman migrenin çeşitleri var demekki..bana eqe üni. dekanı mail attı bütün bilgiler ordan...birde ben kendim yaşadım ileri boyutta migren var bende ..reql öncesi ve reql sonrası yoqun olarak aqrıyor... ve 2 tane doqum yaptım doktorumun dediqi gibi hamilelikte migrenim hiç tutmadı..demekki benimki adetle ilişkili bir migren türü....ablanınkisi farklı ozaman canım...
kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!
çook mutluyum, Allahın izniyle, inşallah, darısı tüümm isteyenleree..
kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!
bende uzun yıllar resim yaptım cnm çok seviyorum resim yapmayı..son 2-3 yıldırda rölyef yapıyorum...canım ben tekstil mezunuyum. elim resim yapmaya çok yatkın staj yaptığım yerde stilist olmayı istedim evlenince bitti. çok eskiden beridir de yaptığım resimlerin altına hep egzantrikressam yazardım. sürekli yüz resimleri yapardımmmmm... birazda egzantrik olurdu. yani farklı, garip yani nasıl diyim sıradışı ...
banu tatilde canım arada uqruyor..özlem kim bilmiyorum...Aşkamda yazdım kimse cevap vermemiş banu özlem nerdeler haberiniz varmı???
ayyyy canım benim ne güzel heyecan yapmışsınız..Rabbim tamamına erdirsin inşallahh...anlatim tatlım.yatana kadar bekledim önce ben yattım 10 dk sonra eşim geldi hediye paketini verdim bu ne dedi aç bak dedim bende sonra açtı vee açar açmaz hamilemisin dedi ama bi diyişi vardı görmelisiniz yaa benim gözlerim felan doldu evet dedim.artık çok dikkat ediyosun kendine dedi. ama tabi tam sevine miyorum dedi eşim diğer gebeliğimden dolayı . kimseye söylemicez kalp atışlarını duyana kadar . ama eşimin hamilemisin diyişi hala kulaklarımda çocuk gibi sevindi cnm benim yaaa
canım benim yaaa....gözlerim doldu okuken...Rabbim en kısa zamanda hepimize minişlerimizi nasip etsin inşallahhh...Hmm nasıp olurda bende ıkıncısıne kalırsam hem kımseye soylemıyecem hemde kalp atısını duyana kadar hayal kurmuyacam sonucu canımı acıtıyo( bu arada ılkınde esıme bende suprız yapmıstım okuyan bılıyordur ben yıne yazayım tam yılbası gecesıydı arkadasımın dugunune gıdecektık ben ogun çift çizgiyı gordum inanamıyordum ne yapsam nasıl suprız yapsam dıye dusununce evde hedıye paketı aradım bulamadım düşündüm sonra benım bırtane kırmızı dantel kesem vardı tabı ıcındekınıde tahmın edrsınız tanga şey şey yaa kem küm P onun ıcıne sardım beklemeye basladım geldı hoş beş falan derken al aşkım sana hedıye aldım bu ne dedı ac bak dedım ne o donmu gıyecem dedı yok ya kendıme aldım ama senın ıcın bak begenecenmı dedım actı test elınde kaldı ne bu dedı hamılemısın ben aglamaktan geberıyom oysa dondu kaldı evet dedım ıyı hayırlısı olsun dedı kendıne dıkkat et dedı eee bu nesımdı bukadarmıydı şok oldum bende flımlerdekı gıbı benı kaldıracak döndürecek öpücüklere bogacak zannettım tam bır hayal kırıklıgı (bizler için cok önemli olan erkekler için sıradanmıs gıbımı oluyor anlamadım olsun dedım netıcede benım bebegım onu cok sevmıstım ama RABBIM 6 hafta 4 gunlukta benı bırakmasını emretmıs (mevlam hayırlısını versın İNŞAALLAH yarabbi şu cuma saatinde tum beklıyen anne adaylarına nasıb eyle yarabbı daha fazla arattırma yarabbi bizimde ninnilerimiz olsun yarabbi...AMİİİİİİİİN.
canım doktor bana nekadar çıkarırsan çıkar bebiş için gereken vitamin kalır vücudunda demişti..hiç korkma bitanem...tuzlu çubuk ye kırmızı paket ülkerinkilerden..mide bulantısını çok güzel bastırıyor..benım mıgde bulantılarım devm edıyor atlım halsızlık ayakta duramıyorum yazdıkalrınıza bır goz atıp gdıp yatıyorum kızlar huc bırsey yıyemıyorum bebek ıcın kotu bır durum olmaz deglmı o bendn ıdare edıyordur degılmı:)acım ama bırsey yıyemıyorum yedgım gıbıde her an kusup duruyorum cok afedersınız ama cok zormus yaaa
hadi bakalım hayırlısı canım sabah ola hayrola...gittim yaptırdım kan testiyle bi gün gecikmeyle bile belli olurmuş yarın çıkacakmış ablam hastanede çalışıyor müjde mi istiyorum dedi bakalım ben hala inanamıyorum kaptırmakta olmaz şimdi..burdaki yorumlar olmasa hiç gidesim yoktu çok teşekkür ederim herkese :)
kafamı karıştırdınız regli zmanım gelsin olaya son noktayı koyacağıminşallah hamilelik döneminde olmaz.
benimki strese falan bağlı oluyo çok sık olmaz.
hamilelikte belirtiler arasında baş ağrılarıda oluyormuş nette öyle söylüyorlar.
ıkızlerde ıyıler cok sukur.ama daha bır kardeslerının olacagının farkında deıller.onlarda kucukler ancak dogdugunda anlıcakalr :)))ya kuzum girdim biraz baktım cıkabildim yazamadım fırsatım olmadı kaynanam falan burdaydı o yüzden ama aklım hep sizdeydi valla yegenim sağlıklı cok sükür alllah bi avazda dogurup sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş inş darısıda bizlere allahım inşallah ikizler nasıllar iyilermi durumdan memnunlarmı
sorma lata cım ya bız o yaslarda bırak cınsel ılıskı yasamayı adet oldugumda nasıl utanıyordum.bızmı tuaftık yoksa sımdılermı tuaf.aferdersın kıclarındakı moku yıkamayı bılmeden sex mex herseyı yasıyolar.allah gostermesın basa vermesın ınss.buyuk konusmakta ıstemıyorum ama.hıkaye bana acıkcası cokta ınandırı gelemdı ole sezınledım.yazık ya kucucuk yasta hayatını bıtırmıs ben anlmıyorum oyaslarda ne bu ıstah heves bız o yaslarda afedersını adet oldgumuz arkadasımıza dahı soyleyemzdık bende baktım nerde o konu canım okumak ıstıyorum o bayan arkadas ne zor durumda sımdı
dalinim ya banus gülsen özlem onlardan ne haber ben onlarıda merak ediyorum öyle gecmişe bakındım ama göremedim varmı onlarla ilgili hamiş haberi
nehirasi canım biz kaldık senle boynu bükük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?