- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.441
nehirasi canım biz kaldık senle boynu bükük
ben de varım
birde bennn
yazmak istemiyorum buraya psikolojik diye düşündüqüm için... bir sürü belirti var deyipte ay sonu birde reql olmak var...bu kasık aqrısıyla hamile deqilsem birdaha hiçbir kasık aqrımı hamileliqe yormucam...gögüslerime el deqdiremiyorum...1-2 şey daha var bulantı başdönmesi vs...ama bunların hepsi psikolojikte olabilir...ben zaten reql günüm geçmeden birdaha test mest yapmıcam..dün aqzımın payını aldım malesef canımcanım yaa ben umutluyum yani öyle olmak istiyorum
bir haftadır vucudumda değişimler var kasık ağrısı,iştahımın açılması,bugünkü bulantıda var bilmiyorumki sanki birşeyler var gibi geliyor iyi düşünelim iyi olsun demi
birde bennn
ıkızlerde ıyıler cok sukur.ama daha bır kardeslerının olacagının farkında deıller.onlarda kucukler ancak dogdugunda anlıcakalr :)))
sorma lata cım ya bız o yaslarda bırak cınsel ılıskı yasamayı adet oldugumda nasıl utanıyordum.bızmı tuaftık yoksa sımdılermı tuaf.aferdersın kıclarındakı moku yıkamayı bılmeden sex mex herseyı yasıyolar.allah gostermesın basa vermesın ınss.buyuk konusmakta ıstemıyorum ama.hıkaye bana acıkcası cokta ınandırı gelemdı ole sezınledım.
malesef kuzum banu ve ozlem henuz gebe deılelr ama gulsen hamıleee :)
yazmak istemiyorum buraya psikolojik diye düşündüqüm için... bir sürü belirti var deyipte ay sonu birde reql olmak var...bu kasık aqrısıyla hamile deqilsem birdaha hiçbir kasık aqrımı hamileliqe yormucam...gögüslerime el deqdiremiyorum...1-2 şey daha var bulantı başdönmesi vs...ama bunların hepsi psikolojikte olabilir...ben zaten reql günüm geçmeden birdaha test mest yapmıcam..dün aqzımın payını aldım malesef canım
yokmu artıran
oofff ne yapmalıyız arkadaşlar. gerçi yaradan ne zaman isterse o zaman olacak ama yine de belki bişeyler vesile olur. sizler ne zamandır istiyordunuz, neler önerirsiniz?
yazmak istemiyorum buraya psikolojik diye düşündüqüm için... bir sürü belirti var deyipte ay sonu birde reql olmak var...bu kasık aqrısıyla hamile deqilsem birdaha hiçbir kasık aqrımı hamileliqe yormucam...gögüslerime el deqdiremiyorum...1-2 şey daha var bulantı başdönmesi vs...ama bunların hepsi psikolojikte olabilir...ben zaten reql günüm geçmeden birdaha test mest yapmıcam..dün aqzımın payını aldım malesef canım
yokmu artıran
birde bennn
ben de varım
bende varım kızlar yaaa
canım bende kilo ve pko var.. adetlerim zaman zaman düzensiz oluyor. bazı aylarda yumurtlama olmuyorbiz ekim ayında felan denemiştik.. sonra kilo ve troid sorunlarım yüzünden ara verdik.. bu ay yine denedik.. benimde bat bugün.. ama dün damla damla gelmeye başladı.. bu sabah test yaptım bişey çıkmadı nedense bu ay olmasını çok istiyodumm ikide bi ağlıyorum.. çok duygusalım bu aralar.. kısmette ne varsa o olur tabii. biz ne yapsak boş..
öneri olrak poponun altına yastık koymak ve 20 dk yatmak diyolar.. ama hiç durmdan kalkan bile hamile kalıyor. herşey kısmet bence...
canım bende kilo ve pko var.. adetlerim zaman zaman düzensiz oluyor. bazı aylarda yumurtlama olmuyorbiz ekim ayında felan denemiştik.. sonra kilo ve troid sorunlarım yüzünden ara verdik.. bu ay yine denedik.. benimde bat bugün.. ama dün damla damla gelmeye başladı.. bu sabah test yaptım bişey çıkmadı nedense bu ay olmasını çok istiyodumm ikide bi ağlıyorum.. çok duygusalım bu aralar.. kısmette ne varsa o olur tabii. biz ne yapsak boş..
öneri olrak poponun altına yastık koymak ve 20 dk yatmak diyolar.. ama hiç durmdan kalkan bile hamile kalıyor. herşey kısmet bence...
kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!
çook mutluyum, Allahın izniyle, inşallah, darısı tüümm isteyenleree..
ilerleyen günleri takip edicem bakalım başka değişiklikler olacakmı.ister istemez umutlanıyoruz hayırlısı olur hepimizin inşallah
liste baya uzunmuş
bizim bebişler nerde ne zman gelecekler yaaaaa :84::84::84::84:
kürleri bıraktım bugünden itibaren ne yicem ne içicem iyice canım sıkıldı
inşallah ay sonunda yüzlerimiz güler canım..sen tekrar nezaman test yapmayı düşünüyorsun...
ben yapmadımki test haftaya yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?